- Konu Sahibi Hayatkader3116
Teşekkürler bilgi için yeni fobiler yükleniyor okudukçaevet zor agrili geciyor ama dayanilmicak bir agri degil yani.iliskiye basladiktan 1 ay sonra rahat oluyorsunuz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkürler bilgi için yeni fobiler yükleniyor okudukçaevet zor agrili geciyor ama dayanilmicak bir agri degil yani.iliskiye basladiktan 1 ay sonra rahat oluyorsunuz
Bende çok merak ediyorum ve gün yaklaştıkça insanın sitreside artıyor.şuan reglim devam ediyo biterse ayın 10 unda gidecem bitmese haftaya kalır ama bilgilendiririm sizideSizin 10 unda kontrol var sanırım bilgilendirir misiniz? Birde sakıncası olmazsa ilişki durumunu yazar mısınız gerçekten zorluyor mu ameliyat sonrası![]()
Bende 4 ağustosta 2 ayımı doldurdum ilk sefer kanal darligindan acı ve hafif ağrı oluyor ama 3-4.den sonra çok daha rahat oluyor ki ben çok şükür kolay atlattigimi düşünüyorum henüz 5 gün geçmesine rağmen normale çok yakınım şükürSizin 10 unda kontrol var sanırım bilgilendirir misiniz? Birde sakıncası olmazsa ilişki durumunu yazar mısınız gerçekten zorluyor mu ameliyat sonrası![]()
Siz süre olarak 8 hafta kuralı mı dedi doktorunuz kimisi 4,5 kimisi 6/8 hafta demiş kimisi 3 ayBende 4 ağustosta 2 ayımı doldurdum ilk sefer kanal darligindan acı ve hafif ağrı oluyor ama 3-4.den sonra çok daha rahat oluyor ki ben çok şükür kolay atlattigimi düşünüyorum henüz 5 gün geçmesine rağmen normale çok yakınım şükür
Dr um 2 ay kesinlikle yasak dedi iyileşme süreci acisindanSiz süre olarak 8 hafta kuralı mı dedi doktorunuz kimisi 4,5 kimisi 6/8 hafta demiş kimisi 3 ay![]()
Teşekkür ederim benim 1 ayı geçti haftaya çağırdı kontrole bakalım şükür buda geçti sanırım enfeksiyon vs çok korkmuştumDr um 2 ay kesinlikle yasak dedi iyileşme süreci acisindan
Merhaba bende çok zor bir doğum geçirdim ve benimde vajinoplasti rektosel sistosel ameliyatı olmam gerektiği söylendi Arzu hanıma gitmişsiniz sanırım memnun kaldınız mı lütfen bana dönüş sağlayabilir misinizBende tam üç hafta önce devlette vajinoplasti rektosel sistosel ameliyatı oldum ilk gün tampondan dolayı yürümekte biraz zorlandım sonraki gün tampon alındıktan sonra gayet normaldim ayaklandım ve kanama hiç olmadı sanırım bu süreç bünyeden bünyeye fark ediyor ben ilk iki gün sonra normal hayatıma döndüm oturmada vs bi kısıtlamam olmadı haftalık kontrolümde herşey normaldi hatta dr um çok iyi çok güzel toparlamış dedi şükür ağrı sızı vs hiç yaşamadım 3-4 gündürde arada dikişler düşüyor ıkınma yada zorlamamak adınada kayısı ve kiraz sapı çayı içtim zorlanacağımı hissettiğimdede iki kere lavman yaptım 3-4 gün içinde o durumda normalleşti
Merhaba bende çok zor bir doğum geçirdim ve benimde vajinoplasti rektosel sistosel ameliyatı olmam gerektiği söylendi Arzu hanıma gitmişsiniz sanırım memnun kaldınız mı lütfen bana dönüş sağlayabilir misiniz
Ameliyat olduğunuz halde düzelme olmadı mı çok üzüldüm ben daha araştırıyorum doktor konusunda karar veremedim ve bebeğim daha çok küçük ameliyatı ne zaman olacağım hakkında bilgim de yok ne yazıkki siz doğumdan ne kadar süre sonra oldunuz ameliyatSize tavsiyem doktorunuzu çok iyi araştırın doktor çok önemli bende bir ay önce bu dediğiniz amaliyati oldum devlet hastanesinde çok sorunlar yaşadım dikişlerim açıldı tekrar dikiş atıldı ama vajina girişinin altında boşluk var kontrole gitiyimde tekrar dikiş atmasını söyleyeceğim görüntü olarak çok kötü oldu yani tekrar başa saracam inşallah icerde sorun yoktur diye dua ediyorum bu süreç beni gerçekten çok yordu bu amaliyata doktor çok önemli iyiyce araştırın öyle yapın
Benim doğumdan sonra o açıklık oldu ve 20 gün ne oturabildim ne ayağa kalkabildim resmen canımı çıkarttı doktor daha sonrasında ne zaman hapşursam öksürsem idrarımı kaçırmaya başladım tekrar başka birisine muayeneye gittiğimde hem idrar kesesinin hem de kalın bağırsağımın sarktığını söyledi ve revizyon işlemi gerekiyor dedi lütfen bana geçirdiğiniz süreç hakkında bilgi verebilir misinizSize tavsiyem doktorunuzu çok iyi araştırın doktor çok önemli bende bir ay önce bu dediğiniz amaliyati oldum devlet hastanesinde çok sorunlar yaşadım dikişlerim açıldı tekrar dikiş atıldı ama vajina girişinin altında boşluk var kontrole gitiyimde tekrar dikiş atmasını söyleyeceğim görüntü olarak çok kötü oldu yani tekrar başa saracam inşallah icerde sorun yoktur diye dua ediyorum bu süreç beni gerçekten çok yordu bu amaliyata doktor çok önemli iyiyce araştırın öyle yapın
Benim doğumdan sonra o açıklık oldu ve 20 gün ne oturabildim ne ayağa kalkabildim resmen canımı çıkarttı doktor daha sonrasında ne zaman hapşursam öksürsem idrarımı kaçırmaya başladım tekrar başka birisine muayeneye gittiğimde hem idrar kesesinin hem de kalın bağırsağımın sarktığını söyledi ve revizyon işlemi gerekiyor dedi lütfen bana geçirdiğiniz süreç hakkında bilgi verebilir misiniz
Ameliyat olduğunuz halde düzelme olmadı mı çok üzüldüm ben daha araştırıyorum doktor konusunda karar veremedim ve bebeğim daha çok küçük ameliyatı ne zaman olacağım hakkında bilgim de yok ne yazıkki siz doğumdan ne kadar süre sonra oldunuz ameliyat
Peki siz doğum yaptıktan hemen sonra mı bu ameliyatı oldunuz çocuk VS tekrar düşünüyormusunuz bir sorun olurmu kiDaha ilişki yaşamadım daha orda ne sorunlarla karsilacagimi bilemiyorum yani tek sorun perine bölgesiyle vajina girişi arasında uzak mesafe iki dikiş daha atılsa daha iyi olacak görüntü açısından bu hafta kontrolum vardı o boşluğu dikmesini istedim tamamen iylestikten sonra bir kaç defa ilişki yaşadıktan sonra kontrele gideceğim o zaman gerek duyarsa dikecegini söyledi ben berbat bir süreç yaşadım durmadan başa donuyorum yani oraya dikiş şart iylestikten sonra dikiş atılırsa gene başa dönmüş oluyorum amaliyathaneye sokmuyorlar dikiş için mudahele odasında yaptı dikişleri ama diri diri dikti o korkunç geliyor tekrar yaşayacağım için benim bu yaşadığım süreci burda kimsenin yaşadığını görmedim çünkü bu kadar beceriksiz Dr yok herhalde
Benim doğumdan sonra çok fazla dikişim vardı doğumdan sonra hiç idrarımı tutamadım direkt kaçırıyordum 20 gün sonda takılı bir şekilde idare ettim ama dikişler ve kapanma normal görünüyordu taki rahimde parça kaldığını söyleyip onu da almam gerekiyor diyerek üzerine birde 1 ay sonra kürtaj yaptı zaten ondan sonra açılma başladı sorduğumda toparlayacak orası kendisini dedi ama maalesef daha kötü açılmaya başladı ve başka bir doktora gittiğimde hem idrar kesemin hemde bağırsağımın sarktığını söyledi siz hangi devlet hastanesinde ameliyat olmuştunuzBu dediyiniz sorunlar bendede vardı idrar torbası sarkması bağırsak sarkması vajina genisliyi ama idrar kaçırması olmuyordu bende ama yaş ilerledikçe olabileciyini söylediler bende bu amaliyati oldum ama çok beceriksiz bir doktora deng geldim bu işi iyi yapan bir Dr olsa eminim sonuçtan memnun kalırdım benim sorunum amaliyatimin üçüncü gününde perine bölgesinde enfeksiyon oluşması dikişlerimin açılmasına sebep oldu kesinlikle benlik bir durum deyil Dr beceriksizligi çünkü dikişler ilk günde gevsekti enfeksiyon geçtikten sonra dikiş atıldı bu defa dikislerde sorun olmadı ama dikerken vajina girişine yakın iki dikiş daha atması gerekirdi o yüzden orda boşluk oluştu yani kacari yok oraya her şekilde dikiş atılması lazım o açıklık kapanmasi için bağırsaklara dokunmuyorlar sadece arkaya doğru itiyorlar güzel ve becerikli bir Dr bulursanız süreciniz iyi geçer işini bilen Dr olursa çokta menmun kalırsınız böyle bir sikayyetiniz varsa merak etiyiniz başka birşey olursa sorabilirsiniz
Benim doğumdan sonra çok fazla dikişim vardı doğumdan sonra hiç idrarımı tutamadım direkt kaçırıyordum 20 gün sonda takılı bir şekilde idare ettim ama dikişler ve kapanma normal görünüyordu taki rahimde parça kaldığını söyleyip onu da almam gerekiyor diyerek üzerine birde 1 ay sonra kürtaj yaptı zaten ondan sonra açılma başladı sorduğumda toparlayacak orası kendisini dedi ama maalesef daha kötü açılmaya başladı ve başka bir doktora gittiğimde hem idrar kesemin hemde bağırsağımın sarktığını söyledi siz hangi devlet hastanesinde ameliyat olmuştunuz