Vajinoplasti (vajina daraltma) sonrası süreç

Formalite1234

Formalite
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
30
Puanlar
3
Merhabalar bir ay önce idrar kaçırma bağırsak sarkması idrar torbası sarkması ve vajinoplasti ameliyatı oldum genel olarak kolay geçti arada vajinada batma oluyor ama 2 hafta sonra ilişki yasağım kalkıyor ve ilk ilişkiden çok korkuyorum doktorum kayganlaştırıcı al dedi aldım ama ekstra tavsiye edebileceğiniz bişey var mı şöyle olursa daha rahat oluyo falan gibi doktorum 4-5 ilişkide kanama olabilir korkma dedi ama ben çok korkuyorum🙈

Son düzenleme:
Kayganlaştırıcı bile zararlı bir şey bence kendinizi tamamen hazırlayana kadar ufaktan ufaktan başlayın

Merhabalar bir ay önce idrar kaçırma bağırsak sarkması idrar torbası sarkması ve vajinoplasti ameliyatı oldum genel olarak kolay geçti arada vajinada batma oluyor ama 2 hafta sonra ilişki yasağım kalkıyor ve ilk ilişkiden çok korkuyorum doktorum kayganlaştırıcı al dedi aldım ama ekstra tavsiye edebileceğiniz bişey var mı şöyle olursa daha rahat oluyo falan gibi doktorum 4-5 ilişkide kanama olabilir korkma dedi ama ben çok korkuyorum🙈
Merhaba son durumunuz ne ameliyatı hangi doktora oldunuz

Merhaba arkadaşlar. Bende vajinoplasti ve la biyoplasti ameliyatı oldum. 3 haftama girdim ama hala daha biraz kaşıntıların dikiş yerlerinde acımalarım var. Ama aynadan baktığımda rahim ağzında bir delik falan göremiyorum çok mu daraltıldı acaba giriş kısmı kapanacak kadar. Zaten 6 hafta bir ilişki perhizimiz var sonrasında nasıl olur bilmiyorum yorumları okudukça da korkuyorum. 2 normal doğumum vardı o yüzden ben ihtiyaç duydum 10 yıllık evliyim ama sürecin sonu beni biraz tedirgin ediyor. Bursa'da Derya Solmaz hocayı ameliyatı oldum çok ilgili ve çok iyi bir doktordu benimle de gayet olumlu konuştu son kontrolüme gittiğimde dikişlerimin gayet iyi olduğunu söyledi hiçbir sorun olmadığını söyledi.

Aynı ameliyatı ben de ankara da oldum Benim de 12. Günüm dikişler duruyor henüz erime yok. Kontrolde herşey yolunda dedi doktorum ama hala oturup kalkamıyorum gerçekten zor bir ameliyatmış açıklığı ben de göremiyorum hem ödem hem de yukarı alınmasıyla alakalı sanırım

Bende göremiyordum ilk zamanlar ödemde vardı şuan açıp bakmaya çalıştığımda yine göremiyorum😀 2 ay oldu ben ameliyat olalı. İlk başlarda oturulmuyor zaten ben sürekli yattım

Merhaba arkadaşlar. Bende vajinoplasti ve la biyoplasti ameliyatı oldum. 3 haftama girdim ama hala daha biraz kaşıntıların dikiş yerlerinde acımalarım var. Ama aynadan baktığımda rahim ağzında bir delik falan göremiyorum çok mu daraltıldı acaba giriş kısmı kapanacak kadar. Zaten 6 hafta bir ilişki perhizimiz var sonrasında nasıl olur bilmiyorum yorumları okudukça da korkuyorum. 2 normal doğumum vardı o yüzden ben ihtiyaç duydum 10 yıllık evliyim ama sürecin sonu beni biraz tedirgin ediyor. Bursa'da Derya Solmaz hocayı ameliyatı oldum çok ilgili ve çok iyi bir doktordu benimle de gayet olumlu konuştu son kontrolüme gittiğimde dikişlerimin gayet iyi olduğunu söyledi hiçbir sorun olmadığını söyledi.
Yorumları okumayın cidden o psikolojik olarak çok etkiliyor insanı yok yırtılma mu olcak çok mu kanıcak derken kasıyosun kendini

Bende göremiyordum ilk zamanlar ödemde vardı şuan açıp bakmaya çalıştığımda yine göremiyorum😀 2 ay oldu ben ameliyat olalı. İlk başlarda oturulmuyor zaten ben sürekli yattım
Peki geçti mi şuan şikayetleriniz ben ilk ilişkiden hem korkuyorum hemde çok heyecanlıyım

Merhaba son durumunız nedir memnunmusunız pişman olduğunuz noktalar var mı bendede aynı şikayetler var

Pişman değilim batmalarda geçti şuan 2,5 ay gibi oldu ameliyat olalı illaki zorluğu oluyor ama geçiyor korkmayın dikkat edin kendinize sadece
Cevabınız için çok teşekkür ederim çok sevindim memnun olmanıza ben sadece doğum dikiş imin düzeltilmesini istiyorum perineoplasti istiyorum o daha hafif geçer mi acaba kötü epizyodan başka şikayetim yok çünkü sizin fikriniz nedir

Cevabınız için çok teşekkür ederim çok sevindim memnun olmanıza ben sadece doğum dikiş imin düzeltilmesini istiyorum perineoplasti istiyorum o daha hafif geçer mi acaba kötü epizyodan başka şikayetim yok çünkü sizin fikriniz nedir
Ya ben doğum falan yapmadığım için o konulardan anlamıyorum açıkcası ama iyi bi doktor araştırıp yaptırmanızı tavsiye ederim

Merhaba arkadaşlar. Bende vajinoplasti ve la biyoplasti ameliyatı oldum. 3 haftama girdim ama hala daha biraz kaşıntıların dikiş yerlerinde acımalarım var. Ama aynadan baktığımda rahim ağzında bir delik falan göremiyorum çok mu daraltıldı acaba giriş kısmı kapanacak kadar. Zaten 6 hafta bir ilişki perhizimiz var sonrasında nasıl olur bilmiyorum yorumları okudukça da korkuyorum. 2 normal doğumum vardı o yüzden ben ihtiyaç duydum 10 yıllık evliyim ama sürecin sonu beni biraz tedirgin ediyor. Bursa'da Derya Solmaz hocayı ameliyatı oldum çok ilgili ve çok iyi bir doktordu benimle de gayet olumlu konuştu son kontrolüme gittiğimde dikişlerimin gayet iyi olduğunu söyledi hiçbir sorun olmadığını söyledi.Geçmiş olsun son durumunız nedir memnunmusunız pişman olduğunuz noktalar var mı ilişkide sorun yaşıyormusınız

Merhaba son durumunız nasıl memnun kaldınız mı ilişkide sorun yaşıyormusunuz

35. Gündeyim daha ilişki olmadı ama dikişlerim düştü kaşıntıların bitti herşey yolunda gidiyor 40. Gün kontrolüm var umarım herşey yolundadır

Back
X