vajinusmus aleti havalimaninda bagaj kontrolunden gecebilir mi

ankaaaaa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2021
5
3
1
32
Arkadaslar tatile gidecegiz esimle fakat vajinusmus tedavi asamasindayim.egzersiz aletlerini valizime koysam xr de cikarttirirlar mi rezil olmak istemiyorum daha once ucak yolculugunda yanina alan var mi

Arkadaslar tatile gidecegiz esimle fakat vajinusmus tedavi asamasindayim.egzersiz aletlerini valizime koysam xr de cikarttirirlar mi rezil olmak istemiyorum daha once ucak yolculugunda yanina alan var mi
Merhaba alet elektrikli mi,bataryalı mi bataryaliysa pilleri nedir?Şunun için soruyorum kabin bagajı olmaya uygun olmayabilir riske atmayın uçak altına verin.x ray de açtırıp bakmak isteyebilir güvenlik.Utanilicak bişey yok açıkça söyleyin hergun nelerle karsilasiolardir çekinmeyin lütfen

Hayir elektrikli degil hani plastik boy boy oluyorya onlardan.haklisiniz ama insan cekiniyor

Hayir elektrikli degil hani plastik boy boy oluyorya onlardan.haklisiniz ama insan cekiniyor
Hiç çekinmeyin plastikse kabine de alabilirsiniz.Ama bence uçak altına verin.Boarding için ikinci x rayden geçerken kafanız rahat olsun.Ben uçağa ceketinde tavuk getiren yolcu gördümcekinicek hicbiseyiniz yok.Simdiden iyi tatiller

bi kere antepte binmistim kasar var diye yuvarlak gorunce cikarttirmislardida bunuda gorul cikrtirlar

Bavula koyup bagaja verirseniz hiç sıkıntı olmaz .. bende sorun olmamıştı kagıt havluya sarın ve tek tek dizin sorun olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…