Vajinusmus için destek 🤲🏻

Blackpure2022

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2017
46
25
88
31
Ankara
Merhaba 6 aylık evlıyım vajınusmus sorunumuzu. Hala çözemedik bulunduğum yerde tedavi ücretleri çok pahalı evde kendi çabasıyla çözen bu konuda tecrübelerini paylaşmak isteyenler yazabılır mi acaba? Yardıma ihtiyaçım var kızlar , kendı basına çözebilen de var bi çok yerde okudum sizler nasıl yendınız 🤲🏻

Burada birçok başlık var. En kapsamlı olanını seçip baştan aşağı okumalısınız. Emin olun çok çok faydasını görürsünüz. Ben de o sayede yendim 🙏🏻

Merhaba 6 aylık evlıyım vajınusmus sorunumuzu. Hala çözemedik bulunduğum yerde tedavi ücretleri çok pahalı evde kendi çabasıyla çözen bu konuda tecrübelerini paylaşmak isteyenler yazabılır mi acaba? Yardıma ihtiyaçım var kızlar , kendı basına çözebilen de var bi çok yerde okudum sizler nasıl yendınız 🤲🏻
Popüler olan vajınusmus konusu var.Ordan en baş sayfada ayrıntılı yazılmış son sayfalara doğru gelirseniz çoğu aparat yöntemiyle egzersizlerini yapıyor bizlerde yardımcı oluruz ertelemeyin yeter ki🌼

Merhaba bende 3 buçuk yıllık evliyim. Bugün bu konu için ilk defa doktora ön görüşmeye gittik. Perşembe tedaviye başlıyoruz. Çok korkuyorum. Sende geciktirme emin ol her zaman geciktirdikçe zaman geciyor. Çok pişmanım erken doktora başlamadığım için.

Merhaba bende 3 buçuk yıllık evliyim. Bugün bu konu için ilk defa doktora ön görüşmeye gittik. Perşembe tedaviye başlıyoruz. Çok korkuyorum. Sende geciktirme emin ol her zaman geciktirdikçe zaman geciyor. Çok pişmanım erken doktora başlamadığım için.
Doktor muayenede ettimi sizi alttan yani

Ben de vajinusmustum aparatlar sayesinde yendim. yalniz bende septali zar vardi once zari aldirdim o surec cok yipratici sizi anliyorum dilator set sayesinde yendim bende hatta bunla alakali baslik acmistim nasil yendigime dair

Sizin kizlik zarinizda bir sorun cikti mi once ona baktirin mutlaka o da engel olabilir

Merhaba kızlar bu başlığı açıp sizden destek istediğimde hamileymısım. 7 haftalık hamileyim nasıl oldu bende anlamadım. Suanda vajınusmuslu olarak hamileyim

Back
X