Canım ben haziranda evlendim ama 6 yıllık bi ilşkiydi nişanlıyken fln denedik yapamadık. Dedim herhalde psikolojik olarak evlenemm lazım kendimi rahat hissetmek için bekledim
Evlendik ilk 1 denedik olmadı yapamadık. Temmuzda trendyoldan dilatör set aldım . 4 apart var içinde büyüyo gittikçe çok güzel yorumlarda vardı. Aldım ilk günde 3apartatıda yaptım. Diğer gün 4. Apartı yaptım biraz daha kendimi hazır hissettmek için apartla alıştırma yaptım. En son eşliye geçtm ve oldu . Toplam 5 günde yenmiş oldum . Şuan hamileyim bile
sen en başta dilatör set vermeyle başla kendine inan yapıcam de kafada bitiyor iş.
Veee en önemli vaji yi keşfet. Aynanın karşına git vajiyi incele bunlar ayıp şeyler değil. Ordaki deliği keşfet nefes al ve ıkın ordaki deliğin açıldığınj görüceksin. Hatta ilk denemeni kulak cubunu streçle oraya sok gittğini görünce sende seviniceksin inan bana. Devamı için özelden yazarsan tamamıda anşatırım dilatör seti nasıl kullanmanın şekilleri fln var..bunu geçirem biri olarak herzman yardımcı olurum.