Vajinusmus sonrası gebelik

Maliko

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2020
236
204
33
35
Merhaba. 18 aylık vajinusmus sorunumdan sonra bir ay önce vajinusmusu yendim çok şükür Şu an bebek istiyorum ama yaşadığım bu büyük sorundan sonra olmayacak diye yine kendi kendime umutsuzluğa düşüyorum. Herkes evlendiğim günden beri bebek var mı diye soruyor. Ben de hep düşünüyoruz diye geçiştiriyordum. Şimdi de olmaz da insanların ağzına laf veririm diye korkuyorum. 29 yaşındayım Bebek sahibi olmak için geç kalmadım değil mi

Benden sana ufak bir tavsiye olsun.Temmuz ayında vajinismusu yendim bizim aileler de bildiği için bir nevi bizdeki kendini mecburi olarak kanıtlama çabasıydı olsun artık sussunlar dedik, ağustosta adet olup üzerine hamile kaldım.Fakat 9 haftalıkken kasım ayında bebeğimi kaybettim.İnan bana vajinismus psikolojisini atlatıp iyileştiğini kabullenmeden bir de bebek kaybetmek beni mahvetti psikolojim bozuldu.Keşke diyorum biraz bekleseymişim benden sana tavsiye her ihtimali göze al hamile kaldığında doğura da bilirsin beklenti budur ama düşük de olabilir ve bu inan bana geçirdiğimiz yıpratıcı sürecin üstüne çok sancılı bir süreç oluyor.

Doğru diyorsunuz. O ihtimalleri de düşünüyorum zaten. Allah hayırlısını versin

Kardeşim merhabalar
Nasıl yendin bu sorunu?

Bende vajinismusu yeni yendim bu ay bebek için 2.ay denemem olacak evlat sahibi olmak isteyenler için dua grubumuz var gelmek istersen
Ayrıca vajinismus olan arkadaşlar için açtığım konum var eminim yazdıklarım size yardımcı olacak

Hangi grup

Maliko buradaki yazdıklarımı oku canım

Diğer konumda bu canım Maliko

Ya nasıl yendin nolur bana da yardımcı olun

Tedavi yöntemleri neydi peki anlatabilir misin zahmet olmazsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…