Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Lütfen yardım edin, iki aylık evliyim vajinusmus sorunum var. Doktora gitmedim bulunduğum yerde psikiyatri ve kadın doğum yok. Doktora gidip yada kendisi bu sorunu atlatabilen varsa yardımcı olabilirmi. Bi ilacı galan varmı
Lütfen yardım edin, iki aylık evliyim vajinusmus sorunum var. Doktora gitmedim bulunduğum yerde psikiyatri ve kadın doğum yok. Doktora gidip yada kendisi bu sorunu atlatabilen varsa yardımcı olabilirmi. Bi ilacı galan varmı
merhaba mesajınız dikkatimi çekti ve cevap vermek istedim bende 3 aylık evliyim aynı problem bende de vardı neyse ki kurtuldum. dr. murat ulusoy var belki duymuşsunuzdur. bu konuda gerçekten uzman diyebilirim. inanması çok güç ama sadece 1 günde çözüldü sorunum emin olun ki gittiğinize pişman olmayacaksınız dilerseniz numarasını ve adresini verebilirim.