• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinusmus

Bostanca

Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2016
15
2
6
Lütfen yardım edin, iki aylık evliyim vajinusmus sorunum var. Doktora gitmedim bulunduğum yerde psikiyatri ve kadın doğum yok. Doktora gidip yada kendisi bu sorunu atlatabilen varsa yardımcı olabilirmi. Bi ilacı galan varmı

Lütfen yardım edin, iki aylık evliyim vajinusmus sorunum var. Doktora gitmedim bulunduğum yerde psikiyatri ve kadın doğum yok. Doktora gidip yada kendisi bu sorunu atlatabilen varsa yardımcı olabilirmi. Bi ilacı galan varmı
merhaba mesajınız dikkatimi çekti ve cevap vermek istedim bende 3 aylık evliyim aynı problem bende de vardı neyse ki kurtuldum. dr. murat ulusoy var belki duymuşsunuzdur. bu konuda gerçekten uzman diyebilirim. inanması çok güç ama sadece 1 günde çözüldü sorunum emin olun ki gittiğinize pişman olmayacaksınız dilerseniz numarasını ve adresini verebilirim.

Kuşadasında özel muayenehanesi var. bu konuda rahatsız olan hemen herkes tedavi olmuş ve eminim ki en inançsız bendim ki bende başardım.

kesinlikle bende 2sene =bir gün de vajinusmusu yendim dr. murat ulusoy sayesinde :) korkulcak hiçbir şey yokmuş meger

kesinlikle bende 2sene =bir gün de vajinusmusu yendim dr. murat ulusoy sayesinde :) korkulcak hiçbir şey yokmuş meger
mrb detaylı anlatırmısınız birazcık
bende 5 aylık evliyim ve tek başıma yenemedim bunu artık ve eşimli çok kötü durumdayız şuan

Back
X