Vajinusmusu birlikte yeneceğiz

Hoşgeldin hanyacım. Özel hayatının düzelmesine, mutlu olmana çok sevindim. İnsan mücadele etmek için sebepleri olunca bazı şeyleri iyileştirebiliyor. Yeter ki arada sevgi, saygı olsun.

Guzelim bulundugun mahalleden başka yerlere sor mutlaka vardir getirirler ozellikle hastane yakininda olan eczanelerde vardir
Ekimde 2 yıl olacak evleneli sürtünme yoluyla hamile kaldm bebişim var rabbime bin şükür ama mahalle dışında biyere cıkamıyorum . 2 yıldr takp edıyorum hamile klnca bırktm bebegm oldktan sonra ara ara baktm bu siteye ve sprey olayını ben yazdm ben daha önceden de arayış içerisnde oldum bulamamıştım ve 3 gündür bakıyorum o dediğim spreyle yenenler olmuş şok oldum yani bende istıyorum artk yenmek , bebegmle ilgilenmekten eşime hc bakamıyorm bile gece yastığa basımı koyduğumda içim sızlıyor lütfen tekrardan arıcam direticem olmazsa bana kargoyla yollayn parasını veririm

Tesekkur ederim Can'ım aynen oyle okdr hırslıyım ki son bir kaç aydır sürekli sinir hali eşim sevişmeye yanaşmıyor bazen denemiyor öğrenilmjs çaresizlik yasıyor oda hemen tepem atıyor olucak başarıcam hissediyorum ama bir turlu sartlar elvermiyor ve ben deneyip te tekrar başarısız olMaktan deli gibi korkuyrm

Ya kimseye yüklenmek istemiyorum ama gece gece ağlayıp ağlayıp buraya giriyorum okuyayım en azından birileri başarmıştır asama kaydetmiştir örnek alırım motive olurum diye BEBEK MUBABBETİ görünce cok Can'ım yanıyor .. İçim yanıyor öfkeleniyorum... Senin de Allah yardımcın olsun Can'ım anlattığın seyler cok zor .. Rabbim her duruma gore ayrı bir sabır veriyor disardan bakmak ayrı yasamak ayrı ..

Arkadaşım ne yapalım bebeklerimizi çöpe mi atalım. Allahım ya Rabbim..Baskasi nden sesini çıkarmıo yenip te çocuk isteyen arkadaşlar var doğal olarak burda yendikleri için sevinçlerini paylaşıolar. Bebekli yorumları okuma o zaman..

Kızlar! Keskin sirke küpüne zarar. Ahlanıp, puflanmanın bir faydası yok. yüzümüz daha erken kırışır, kaşlarımızın ortasında derin çizgiler oluşur, yüzümüz çöker, sevimliliğimizi kaybederiz. İçimizde dışımızda güzel olmaz. Evet burda vajinismusla ilgili yazışıyoruz. Yazıştıkca aramızda bir bağ kuruluyor. Başka özel şeylerimizide, sevinç ve üzüntülerimizi, beklentilerimizi de paylaşıyoruz. Arada komiklikler yapmayı seviyoruz. Bu bizi gerçek kılıyor. Ruhu olan kızlarız. Hatda bir ara çay, börek muhabbeti bile yaptık. Çok hoştu bence. Zaten farkında değilsiniz ama, şikayet edenler bile bu topiği bu yüzden okuyor. Sadece egzersizlerle ilgili bilgi almak isteniyorsa birinci sayfada var. Şu spreyin adı her gün bir kaç kere geçtiği halde , yine soruluyor mesela. Neden? Çünkü okuyup bulmak yerine birisine sesini duyurabildiğini ve kendisine destek görebileceğini bilmek istiyor. Çünkü çevresinde bunu yapabilecek kimse yok. Bu çok insani bir durum.
Kaynanamız var kocamız triplerde, bebek istiyoruz, bazanda hayatımız hayal edemeyeceğimiz kadar yolunda gidiyor. Bunları da paylaşmak istiyoruz. sadece vajinadan ibaret değiliz. Okuyan herşeyin cevabını bulabilir. Hiç bir soruyu cevapsız bırakmıyoruz. Ama çok boğulmaya gerek yok. Arada teneffüs yapmak bizim de hakkımız. Relaks...relaks...

Merhaaabaaa :) bende yeni başladım yanma sonrasında bende de
oldu ama bir süre sonra geçti umarım hallederiz valla bezdim ne zormus

dün ikinci egzersizimi yaptım yanma oldu ama ağrı olmadı bu sefer ay nasıl mutlu oldum :) eşimle deneme yapmak için sabırsızlanıyorum ama doktorum ben söyleyene kadar kesinlikle deneme yapmıycaksınız dedi. tek sorunum egzersizleri keyifli hale getiremiyorum. ay allahım kadın olmak ne zor bir gün bana kendi kendini parmaklıyacaksın deseler kahkahayı patlatır asla inanmazdım

Offf evet herşeyi paylaşmak istiyoruz,Çünkii burdan başka paylaşacak yerimiz yok...mesela bugünlerde eşim beni aldatmış gibi hissediyorum,aslında bi kanıtım yok,öyle hissediyorum sadece

Offf evet herşeyi paylaşmak istiyoruz,Çünkii burdan başka paylaşacak yerimiz yok...mesela bugünlerde eşim beni aldatmış gibi hissediyorum,aslında bi kanıtım yok,öyle hissediyorum sadece

Valla ben 1 senedir oyle hissediyorum nedense. Abi adama kil oluyorum ya kendimi de zaten hic iyi hissetmiyorum. Dedigim hic biseyi yapmio Arkdslar burda bebek muhabbeti yapicam okumayin. Adam resmen yunurtlayacagim tarihi hesapladigimi bildigi halde gitti arkdslaryla takildi 6 gun benimle iliskiye girmedi sonrada bebek istiyorum dedi parcaliycam ya parcalycam o yazlik bana hic iyi gelmiyor nefret ediyorum bildigin bebek falanda yok yine bu ay

allah korusun daha neler... kötü şeyler düşünme lütfen

off ne olacak bizim halimiz. allahım hakkımızda hayırlsı neyse onu ver... hiç bebek düşünmüyordum sonra neden böyle düşünmeye başladım bilmiyorum. yarın regl olcam galiba istemiyorum olmak kafayı yemek üzereyim. takıntılı biri oldum çıktım

Canim hc bisiy yapmak istemiyor evi toplamam lazm ama yapamiyorum ya skldm gercekten

Birbirimizi anlamaya çalışalım. Bebek konusu çok hassas bir konu. Ama vajinismus olmanız bebeğinizin olmasına engel değil, hamile kalabilirsiniz. Allah size bunu nasip ettiyse bir şekilde olur. Vajinismus kendimize olan güvenimizi sarsıyor. Kendimize güvendikçe kendimizi tanıdıkça çözüme yaklaşıyoruz. Herkesin motivasyon kaynağı başka. Size uygun olanı yine sadece siz bilirsiniz.
Dilerim herkesin evinde huzur olur, herkes derdinden iç sıkıntısından kurtulur. Bebek isteyenler de kendilerini rahatlatmaya çalışsınlar. Biliyoruz ki fizyolojik sorun yokken de bebek olması gecikebilir. İnancınız varsa şayet kendinizi Yaradana bırakın. Nasibinizi size hayırlı kılsın inşallah

ahahahaha bende cok guluyorum yaparken kendi halime ama napalim asicaaz inaniyorum ben doktora gitmedm burdan okuduklarimla kendimi motive etmeye calisyorum yine olmazsa artik gidicem suan gitmemek icin elimden geleni yapiyorum umarimm ennn kisa zamanda basaririz tatlimmm

Cnm parasi falan hic sorun degil ama ben malesef yolluyamam ama sanirim istnbul gibi bi sehirde yasiyosunuz eşiniz bulabilir heryer eczane dolu.yada burdan yollamak isteyen olursa yazsin sana ulaşsin biri..

Kizlar ben bi yil sonra uzaktan takip ettigim bu siteye uye olup burda basaranlar yardimiyla 4 gunde yendim..ara ara da takip ediyorum basaranlari gordukce mutlu oluyorum..hatta uye olmayip uzaktan takip edenler ya da yeni evli olanlar hic uzatmayin hemen uye olun yardimci olalim.bos yere seneleriniz gitmesin..birbirini en iyi yasayanlar anlar bu sıkıntıyi..cok zor donemlerden gectim kafama koydugumda is olmustu nolur ertelemeyin mutlulugunuzu zor degil inanin yeter

merhaba coookk sevindim yenebildiginizeeenasil basardiniz ben sanirim hic yapamicakmisim gibi gelioo bazen olcak diyorum ama sonra husran... yardim edebilirseniz cok sevinirimmm

merhaba coookk sevindim yenebildiginizeeenasil basardiniz ben sanirim hic yapamicakmisim gibi gelioo bazen olcak diyorum ama sonra husran... yardim edebilirseniz cok sevinirimmm
Bende ayni durumdaydim hatta canim tatlidir igne batsa buyuk problem benim icin ben yaptiysam herkes yapar ins :) ozelden yazabilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…