Hoşgeldin hanyacım. Özel hayatının düzelmesine, mutlu olmana çok sevindim. İnsan mücadele etmek için sebepleri olunca bazı şeyleri iyileştirebiliyor. Yeter ki arada sevgi, saygı olsun.aranızda benim gibi 200.cü sayfalarda kalmış ve kaldığı yerden itibaren hepsini tek tek okumuş bir deli var mı?
ayy herşey aynı herkes aynı buraya gelince sanki böyle arkadaşlarla buluşmaya geliyor gibi hissediyorum kendimi
size biraz moral olacaksa güzel şeyler anlatmak istiyorum. çalışmaya başladığımdan beri eve her geldiğimde ya banyonun ışığı açık ya kapı anahtarla kilitlenmemiş ya çöp dökülmemişş yatak odası geceden kalma mutfakta 2 kişi yaşadığımız evde 6 7 su bardağı vs vs.. eşime sürekli ben evde yokken bana yardımcı ol en azından evden çıkarken çöpü dök diyorum tmm diyor ama uygulamada yok. ışıkları kontrol et diyorum unutuyor. artık hergün tekrar etmekten bıktım derken uzun zamandır aklımda olan ama karşıma çıkmayan mantar pano buldum. o da bimde karşıma çıktı hemen aldım ertesi gün kapının yaınndaki duvara astım ve üstüne "aşkım evden çıkarken ışıkları kontrol et kapıyı kilitmeyi unutma çöp varsa (ki illaki vardır) nolur onuda bir atıver canım kocacım seni çok seviyorum" yazdım işe gittim geldiğimde o da bana not yazmıştı. Sende buraya astığım faturaları bi zahmet öde seni senden daha çok seven kocan diye de not düşmüş. eve geldiğimde notu görünce baya güldüm çünkü dikkate alacağını sanmıyordum. nota cevap verdiği gibi kapıyı kilitlemiş çöpü dökmüş yatağın üzerini kendi çapında düzeltmiş falan filan nasıl hoşuma gitti yapmazsa beni kaale almıyorsun der kesin kavga çıkarırdımama biz bunu oyun haline getirdik evden kim çıkarsa not bırakıyor bugün aldığım notlardan birsi de kocamın arkadaşlarıyla maça gideceği bu yüzden de geç geleceği notuydu normal şartlarda bunu bana daha önceden söyleseydi ben buna izin vermezdim ama yanına akşam geç gelirim bekleme beni yazmayacağım bekle bekle ki güzel bi gece geçirelim yazmış okur okumazz ayyy ne romantik dedim ve şimdi kocamı bekliyorum...
aslında demek istediğim şu: iki kişi yaşamak kalabalığı seven insanlar için bir müddet sonra sıkıcı gelebilir ama hayatınıza renk katıp onu yönlendirmek kendi dünyanızda kendinize eğlence bulmak basit mutlulukları sahiplenmek çok önemli. farkında olmadan ona istediklerinizi yaptırmanın tadı bile başka. O da bana yaptırıyor mesela bu akşam dışarda olamsına kızmıyorum çünkü kaleyi içerden fethetti gönlümü okşadı ee bende ona öyle yapıyorum zaten..
vajili kızlar kendinize güvenin eşinize de güvenin belki hastalıktan kurtulamıyor olabilirsiniz çabanızı hiç bırakmayın ama eşinizlede aranızı soğutmayın. hayat bir oyundur sizde eşinizle saklambaç dahil bütün oyunları oynayın. pozitif olun pozitif olmasına yardımcı olun iki kişilik dünyanızda kırmaya kırılmaya çok müsait yapımız var ama bunu değiştirip arkamızda güzel anılar bırakırsak bazı şeylerin son kullanma tarihi geçmiyor ömrü uzun oluyor.. gülümseyin ve eşinizin gülümsemesine yardımcı olun. her başarılı erkeğin arkasında bence ona her gün gülümseyen bir karısı vardır o gülümseyen kadın siz olun ve DİKKAT EDİN BAŞKA BİR KADIN OLMASIN :) :)
Ekimde 2 yıl olacak evleneli sürtünme yoluyla hamile kaldm bebişim var rabbime bin şükür ama mahalle dışında biyere cıkamıyorum . 2 yıldr takp edıyorum hamile klnca bırktm bebegm oldktan sonra ara ara baktm bu siteye ve sprey olayını ben yazdm ben daha önceden de arayış içerisnde oldum bulamamıştım ve 3 gündür bakıyorum o dediğim spreyle yenenler olmuş şok oldum yani bende istıyorum artk yenmek , bebegmle ilgilenmekten eşime hc bakamıyorm bile gece yastığa basımı koyduğumda içim sızlıyor lütfen tekrardan arıcam direticem olmazsa bana kargoyla yollayn parasını veririmGuzelim bulundugun mahalleden başka yerlere sor mutlaka vardir getirirler ozellikle hastane yakininda olan eczanelerde vardir
Tesekkur ederim Can'ım aynen oyle okdr hırslıyım ki son bir kaç aydır sürekli sinir hali eşim sevişmeye yanaşmıyor bazen denemiyor öğrenilmjs çaresizlik yasıyor oda hemen tepem atıyor olucak başarıcam hissediyorum ama bir turlu sartlar elvermiyor ve ben deneyip te tekrar başarısız olMaktan deli gibi korkuyrmİşte bu sinirin hat safhaya gelmesi yenmek için ideal Zaman çünkü herşey üzerine düşmeyip sadece üzülmekle yetinmekten kaynaklanıyor fizyolojik bi sorun yoksa olmaması için hiçbi neden yok.ben yapmadan yarım saat önce çok kötü bi psikolojideydim çok gergindim eşim sen bana hiçbizaman çocuk veremiceksin tüp bebek tedavisi ol ablam evlendi 1 ay önce işte ablanın çocuğunu sever yetiniriz gibi acayip sinir bozucu laflar etti ve 2 yıldır böyle bi sorun yokmuş gibi davranıyodu o kadar üzerime geldiki o sinirle spreyi sıktım ve gözümü karartıp yaptım.sakin olup sadece üzülerek süreç uzuyo anlayışlı eş bu işi uZatıyo.ne zamanki sinirler bozulup ben bu işi artık yapmak zorundayım bu psikolojiyle yaşayamıyorum safhasına gelinirse orası gidişatın değişeceği yerdir.benim hikayem böyle oldu.olmayacak diye bişey yok yeterki bi atakta bulunun.ama kimseye bu noktaya gelmelerini beklemelerini tavsiye etmem bu işten kurtuluş yok ne kadar erken müdahale edilirse o kadar iyidir geçen zamana yazık
Ya kimseye yüklenmek istemiyorum ama gece gece ağlayıp ağlayıp buraya giriyorum okuyayım en azından birileri başarmıştır asama kaydetmiştir örnek alırım motive olurum diye BEBEK MUBABBETİ görünce cok Can'ım yanıyor .. İçim yanıyor öfkeleniyorum... Senin de Allah yardımcın olsun Can'ım anlattığın seyler cok zor .. Rabbim her duruma gore ayrı bir sabır veriyor disardan bakmak ayrı yasamak ayrı ..Benimde evliligim bitmek uzereydi vajiyi yendigidimde hos vajiyi yendim ama yinede evliligim bitti sayilir hayat oyle acimasizki. Benim etrafimdakiler bana neler yapiyor bi bilseniz inanin acirdiniz halime. Evimde normal 1 gun gecmiyor esimin ailesi beni hizmetcileri gibi goruyor esim daha fena kolesi gibi goruyor ama yinede sabrediyorum. Bakin esinizle ilgili sorunlariniz yoksa yenmeniz icin hic bir sorun yok. Kendinize bunu yapmayin. Yapicaginiz sprey sikmaksa sikin. Hissetmediginiz icin kasmiycaksinizda. Ama tek sorununuz vaji olsun. Bebekte olur uzulmeyin. Yeterki aile baglariniz olsun.. herkesin derdi kendine.. insanlara yuklenmeyin burda herkes tedirgin herkes uzgun yenenler baska sorunlarla karsilasiyor yenemeyenlerin en buyuk sorunu bu. Kucuk cocuklar yapiyor dediginiz gibi olum yok ucunda bi sekil illa olucak spreyle doktorla psikologla ama olucak. Umarim yendiginiz gibi hamile kalirsiniz aile olursunuz.
Arkadaşım ne yapalım bebeklerimizi çöpe mi atalım. Allahım ya Rabbim..Baskasi nden sesini çıkarmıo yenip te çocuk isteyen arkadaşlar var doğal olarak burda yendikleri için sevinçlerini paylaşıolar. Bebekli yorumları okuma o zaman..Ya kimseye yüklenmek istemiyorum ama gece gece ağlayıp ağlayıp buraya giriyorum okuyayım en azından birileri başarmıştır asama kaydetmiştir örnek alırım motive olurum diye BEBEK MUBABBETİ görünce cok Can'ım yanıyor .. İçim yanıyor öfkeleniyorum... Senin de Allah yardımcın olsun Can'ım anlattığın seyler cok zor .. Rabbim her duruma gore ayrı bir sabır veriyor disardan bakmak ayrı yasamak ayrı ..
Merhaaabaaa :) bende yeni başladım yanma sonrasında bende de
oldu ama bir süre sonra geçti umarım hallederiz valla bezdim ne zormus
Offf evet herşeyi paylaşmak istiyoruz,Çünkii burdan başka paylaşacak yerimiz yok...mesela bugünlerde eşim beni aldatmış gibi hissediyorum,aslında bi kanıtım yok,öyle hissediyorum sadeceKızlar! Keskin sirke küpüne zarar. Ahlanıp, puflanmanın bir faydası yok. yüzümüz daha erken kırışır, kaşlarımızın ortasında derin çizgiler oluşur, yüzümüz çöker, sevimliliğimizi kaybederiz. İçimizde dışımızda güzel olmaz. Evet burda vajinismusla ilgili yazışıyoruz. Yazıştıkca aramızda bir bağ kuruluyor. Başka özel şeylerimizide, sevinç ve üzüntülerimizi, beklentilerimizi de paylaşıyoruz. Arada komiklikler yapmayı seviyoruz. Bu bizi gerçek kılıyor. Ruhu olan kızlarız. Hatda bir ara çay, börek muhabbeti bile yaptık. Çok hoştu bence. Zaten farkında değilsiniz ama, şikayet edenler bile bu topiği bu yüzden okuyor. Sadece egzersizlerle ilgili bilgi almak isteniyorsa birinci sayfada var. Şu spreyin adı her gün bir kaç kere geçtiği halde , yine soruluyor mesela. Neden? Çünkü okuyup bulmak yerine birisine sesini duyurabildiğini ve kendisine destek görebileceğini bilmek istiyor. Çünkü çevresinde bunu yapabilecek kimse yok. Bu çok insani bir durum.
Kaynanamız var kocamız triplerde, bebek istiyoruz, bazanda hayatımız hayal edemeyeceğimiz kadar yolunda gidiyor. Bunları da paylaşmak istiyoruz. sadece vajinadan ibaret değiliz. Okuyan herşeyin cevabını bulabilir. Hiç bir soruyu cevapsız bırakmıyoruz. Ama çok boğulmaya gerek yok. Arada teneffüs yapmak bizim de hakkımız. Relaks...relaks...
Offf evet herşeyi paylaşmak istiyoruz,Çünkii burdan başka paylaşacak yerimiz yok...mesela bugünlerde eşim beni aldatmış gibi hissediyorum,aslında bi kanıtım yok,öyle hissediyorum sadece
allah korusun daha neler... kötü şeyler düşünme lütfenOfff evet herşeyi paylaşmak istiyoruz,Çünkii burdan başka paylaşacak yerimiz yok...mesela bugünlerde eşim beni aldatmış gibi hissediyorum,aslında bi kanıtım yok,öyle hissediyorum sadece
off ne olacak bizim halimiz. allahım hakkımızda hayırlsı neyse onu ver... hiç bebek düşünmüyordum sonra neden böyle düşünmeye başladım bilmiyorum. yarın regl olcam galiba istemiyorum olmak kafayı yemek üzereyim. takıntılı biri oldum çıktımValla ben 1 senedir oyle hissediyorum nedense. Abi adama kil oluyorum ya kendimi de zaten hic iyi hissetmiyorum. Dedigim hic biseyi yapmio Arkdslar burda bebek muhabbeti yapicam okumayin. Adam resmen yunurtlayacagim tarihi hesapladigimi bildigi halde gitti arkdslaryla takildi 6 gun benimle iliskiye girmedi sonrada bebek istiyorum dedi parcaliycam ya parcalycam o yazlik bana hic iyi gelmiyor nefret ediyorum bildigin bebek falanda yok yine bu ay
off ne olacak bizim halimiz. allahım hakkımızda hayırlsı neyse onu ver... hiç bebek düşünmüyordum sonra neden böyle düşünmeye başladım bilmiyorum. yarın regl olcam galiba istemiyorum olmak kafayı yemek üzereyim. takıntılı biri oldum çıktım
ahahahaha bende cok guluyorum yaparken kendi halime ama napalim asicaaz inaniyorum ben doktora gitmedm burdan okuduklarimla kendimi motive etmeye calisyorum yine olmazsa artik gidicem suan gitmemek icin elimden geleni yapiyorum umarimm ennn kisa zamanda basaririz tatlimmmdün ikinci egzersizimi yaptım yanma oldu ama ağrı olmadı bu sefer ay nasıl mutlu oldum :) eşimle deneme yapmak için sabırsızlanıyorum ama doktorum ben söyleyene kadar kesinlikle deneme yapmıycaksınız dedi. tek sorunum egzersizleri keyifli hale getiremiyorum. ay allahım kadın olmak ne zor bir gün bana kendi kendini parmaklıyacaksın deseler kahkahayı patlatır asla inanmazdım
Cnm parasi falan hic sorun degil ama ben malesef yolluyamam ama sanirim istnbul gibi bi sehirde yasiyosunuz eşiniz bulabilir heryer eczane dolu.yada burdan yollamak isteyen olursa yazsin sana ulaşsin biri..Ekimde 2 yıl olacak evleneli sürtünme yoluyla hamile kaldm bebişim var rabbime bin şükür ama mahalle dışında biyere cıkamıyorum . 2 yıldr takp edıyorum hamile klnca bırktm bebegm oldktan sonra ara ara baktm bu siteye ve sprey olayını ben yazdm ben daha önceden de arayış içerisnde oldum bulamamıştım ve 3 gündür bakıyorum o dediğim spreyle yenenler olmuş şok oldum yani bende istıyorum artk yenmek , bebegmle ilgilenmekten eşime hc bakamıyorm bile gece yastığa basımı koyduğumda içim sızlıyor lütfen tekrardan arıcam direticem olmazsa bana kargoyla yollayn parasını veririm
merhaba coookk sevindim yenebildiginizeeenasil basardiniz ben sanirim hic yapamicakmisim gibi gelioo bazen olcak diyorum ama sonra husran... yardim edebilirseniz cok sevinirimmmKizlar ben bi yil sonra uzaktan takip ettigim bu siteye uye olup burda basaranlar yardimiyla 4 gunde yendim..ara ara da takip ediyorum basaranlari gordukce mutlu oluyorum..hatta uye olmayip uzaktan takip edenler ya da yeni evli olanlar hic uzatmayin hemen uye olun yardimci olalim.bos yere seneleriniz gitmesin..birbirini en iyi yasayanlar anlar bu sıkıntıyi..cok zor donemlerden gectim kafama koydugumda is olmustu nolur ertelemeyin mutlulugunuzu zor degil inanin yeter
Bende ayni durumdaydim hatta canim tatlidir igne batsa buyuk problem benim icin ben yaptiysam herkes yapar ins :) ozelden yazabilirsinizmerhaba coookk sevindim yenebildiginizeeenasil basardiniz ben sanirim hic yapamicakmisim gibi gelioo bazen olcak diyorum ama sonra husran... yardim edebilirseniz cok sevinirimmm
Offf evet herşeyi paylaşmak istiyoruz,Çünkii burdan başka paylaşacak yerimiz yok...mesela bugünlerde eşim beni aldatmış gibi hissediyorum,aslında bi kanıtım yok,öyle hissediyorum sadece
Eşini bir kadınla basmadığın sürece düşünme böyle şeyler. Kendini boş yere üzmüş oluyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?