Vajinusmusu birlikte yeneceğiz

Aparat yok canim... Aparati nasil alabilirim yada evde yapabilirmiyim öyle birsey? Mumdan vs bahsetmis bazi arkadaslar ben tam anlamadim onu?

Aparat yok canim... Aparati nasil alabilirim yada evde yapabilirmiyim öyle birsey? Mumdan vs bahsetmis bazi arkadaslar ben tam anlamadim onu?

Onu aparat kullanan yapan arkadaşlar daha iyi bilir ben aparatla hiç çalışmadan eşimle denedim

Canım boy boy mum alıyosun etrafını kağıt havlu ve streçle istediğin boyuta getirip kullanıyosun. Ya da kalem vb şeylerde olabilir makyaj fırçalarının arkası falan. Ben bi kalemi yaptım. Her seferinde bi kağıt havlu sarıp streçliyodum çevresi bir cm artıyodu. Öylece kalınlaştırıyodum.

Kizlarrr sanırım başardım. :)

Dün eşimle denedik. Tek başıma değil de eşimle yapıyorduk parmak egzersizini. Doktor yapabilirsiniz bi sıkıntı yok dedikten sonra bi cesaret geldi. İçtim passiflorayi biraz vakit geçti başladık. Sonra eşim emlayi sürdü. Ben önden cesaret edemiyorum. Görmeyince daha rahat oluyor. O yüzden arkam dönük yaptık. Önce parmakla denedi çok rahat bir şey hissetmedim. Sonra tabi bi cesaret geldi. Dedim normal deneyelim. Denedik ve oldu. Tamamı girdi hem de. İçerdeyken ben tamamı girdi mi filan diye soruyorum böyle. Girdi girdi dedi. Sonra gülesim geldi. Tabi hareket edince canım yandığını keşfettim. Hareket edince de çıktı git gel yapamadık. Ama onun dışında hiç acı yok inanın. Demistim ya parmağının ucunda acı oluyor diye. O bile olmadı. Bence o acı tırnaktan dolayıymış. Normal deneyince o aci bile yok. Çok da rahat giriyormuş. Bu muymuş gecelerce agladigim şey dedim.

Bir de eşim bir şey itiraf etti. Emla kremden cooook azıcık sürmüş sırf ben cesaret edeyim diye. Yani krem oluşuna güvenip rahatladim ama çok az sürmüş meğerse. Yani kremsiz kendi başıma başarmışım diyebiliriz.

İnanın hiç acı filan yok. Zarın yirtildigini hissettim ama yani öyle yirtilirken acı filan hissetmiyorsunuz. Sadece çıktıktan sonra gece biraz kanama oldu ve sızlama ama su an o da gecmis.

Sonuç olarak sanırım basardim henüz tam anlamıyla olamasa da. Siz de cesaret edip başarın. İnsan çok mutlu oluyor o zarın gittiğini hissedince psikolojik olarak bi rahatlama geliyor kani filan görünce. Yani hiç kan görünce mutlu olacağımı düşünmemiştim. İlk gün hiç yaklaştırmayan ben yaklaşık bir ay sonra başarabildim cesaret edip. Siz de yapabilirsiniz bence.

Tebrikler canım. Maşallah sana bak ameliyat falan hiçbişeye gerek yokmuş. Doktoralr sadece operasyon yapmak için kandırıyo bizi. Çok şükür biri daha kurtuldu. Darısı tüm vajililerin başına inşallah

Canim tebrik ederim gözün aydın çok şükür sende başardın. Rabbim herkese nasip etsin. Hadi artık bu iş cesaret işi. Bi ceaaretle oluyor hersey herkesi cesur olmaya davet ediyorum.. pes etmeyin deneyin deneyin deneyin.

Arkadaşlar 9 aylık evliyim. Maalesef bu sorunu yaşıyorum. Eşli denemeler sırasında kızlık zarım yırtıldı. Ama ilişki gerçekleşmedi. Canım yanıyor ve kendimi geri çekiyorum. Bundan yaklaşık 4 ay önce sitedeki yorumları takip ederek küçükten büyüğe olacak şekilde boy boy aparat hazırladım ve 1 ay boyunca çalıştım. En son 12 cm lik aparat aldığım zaman eşli deneme yaptım. Fakat egzersiz yaptıktan 3 saat sonra falan eşli deneme yaptım. Ve başarısız oldum. Pozisyon sorunu mu var anlayamadım. Hevesim kırıldı ve egzersiz yapmayı bıraktım. Yani 3 aydır egzersiz yapmıyorum aparatla, sadece 2 kere parmak egzersizi yaptım. Parmak egzersizinde de sorun yaşamadım. Dün eşimle eşli deneme yaptık ve maalesef yine canım acıdı ve kendimi geri çektim. Tekrar egzersize başlamalı mıyım yoksa sorunum pozisyondan mı kaynaklı (aparat ve parmakta sıkıntım olmadı yaparken), önerileriniz neler

Merhaba, ben de yardımcı olmak isterim :) Ben de 1 ay yaşadım. 1 ay içinde çeşitli egzersizler yaptım. İlk tamponla denedim. Sonra kulak çubuğuyla. Emla krem de sürmüştüm. Sonra beyaz market tipi muma kağıt havlu ve streç filmle sardım. Kayganlaştıcı sürdüm ve vjn içine uyuşturucu sprey sıkarak egzersiz yaptım birkaç gün. Bu arada deneme de yapıyordum eşimle yarısına kadar oluyordu. Sonra bir gün yine sprey sıkıp kayganlaştıcı sürüp egzersiz yaptım ve kendimi hazır hissedince eşimi çağırdım. Misyoner pozsynda denedik oldu. Tam ilişki de oldu. Ondan sonra sprey falan kullanmadım. Gerektiğinde bir damla kayganlaştıcı ya da vazelin kullanıyorum. Bu şekilde yavaş yavaş normale döndü. Sprey yakıyor mu diye soranlar ilk başta hafif bir yanma oluyor ama çabuk uyuşturduğu için geçiyor. vjn içine kadar sıkıyordum sırt üstü yatıp. 2 - 3 dkda uyuşturuyor. Emla ile de deneyebilirsiniz. İlk aşamayı böyle atlatınca sonra rahat oluyor. Biraz cesaret ve azimle yaparsınız. Benim de elim titriyordu egzersiz yapacağım zaman ama yaptıkça alıştım. :) Bir de eşle denerken vjn girişine kayganlaştırıcı sürün biraz ve kendiniz yerleştirin aşama aşama girsin. Girmiyor diye hemen olmuyor diye kalkmayın olana kadar aşama aşama ilerletin.

Bende aynı senin gibiyim 11 cm aparatı yapabiliyorum eşime gelince tıkanıyorum neden acaba

Kizlar bu sabah eşim ilişkiye girmek istedi ve ben istemedim. Ama ısrar edince kıramadım. işe gideceği içinde acele etmemiz gerekiyordu. On sevişme olmadan birazda isteksiz olduğum için canımın yandığını hissettim. P..s içime girmiyordu sanki. Ben almak istemiyormuşum gibi dışarı ittirmeye çalışıyormuşum gibi hissettim. Bu arada daha p..s içime girmeden kenarlarına dokunduğu ya da az ilerleyip karşıya dokunduğu anda canım yandı sonra elimle aparat yerleştirir gibi gideceği yönü ayarlayınca oldu. O can yanması sanırım p..si doğru yonlendirmedigimiz için oluyor. Lütfen sadece aparatlarla çalışmayın çalışırken vajinin içinde neler olup bitiyor ne tarafa gidiyor nereye nasıl giriyor bunlara dikkat edin

Bende aynı senin gibiyim 11 cm aparatı yapabiliyorum eşime gelince tıkanıyorum neden acaba

Bahsetmeyi unuttum. Hatta 12 cm aldığım vakitler eşli denemede olmayınca ertesi günü 13 cm lik aparat ile yaptım ve aparatla başarılı oldum. Sonra da egzersizi bıraktım işte

Bahsetmeyi unuttum. Hatta 12 cm aldığım vakitler eşli denemede olmayınca ertesi günü 13 cm lik aparat ile yaptım ve aparatla başarılı oldum. Sonra da egzersizi bıraktım işte

Dediğim gibi canım aparatı denedikten sonra p...s i de aparat gibi sen yönet eşin ne tarafa olduğunu bilemeyebilir

Dediğim gibi canım aparatı denedikten sonra p...s i de aparat gibi sen yönet eşin ne tarafa olduğunu bilemeyebilir

Ben penisi yerleştiriyorum fakat eşim ine yanlış tarafa itiyor sanırım çünkü canım yanıyor. Aparatla böyle bi problemim olmuyordu. Acaba eşimin parmağıyla egzersiz yapıp onun da yönü keşfetmesini sağlayıp öyle mi deneme yapsak

mrb bir kısmı girene kadar tut kaymaz o zaman. ıkın bir yandan. vjn girişine kayganlaştırıcı sür.

Arkadaslar bende elimden gelen yardimi yaparim. Lakin benim yenebilme seklimi burdaki cogu arkadas tavsiye etmiyor ben uyusturucu sprey ile vajiyi yendim doktor kontrolunde 2 kez kullandim ilkinde kizligim gitti nisan ayiydi 2ay sonrada 2.kez kullandigimda tam birlesme yasadim haziranda. Sonra yazliga gitmem gerekti orda esimle hic birlesme yasamadim evde surekli birileri oluyordu geriliyordum kayinvalidem fln. 1 ayda oyle gecti istanbula dondugum gunun ertesi gunu yani 15agustos pzrtesi hic biseysiz o kdr ara sonra hafif kayganlastirici ve sonra benim islakligimla rahatlikla icime aldim hatta esim git gel yapti ve icime bosaldi. Toplam 5 ay gibi bi surede 3 kez iliski yasadim ama sonuncusu tam ve kesindi. Ben spreyden cok memnum kaldim 2 kez kullandim aci hissim gitti simdi rahatlikla yapa biliyorum

Ben uyuşturucu sprey ve uyuşturucu kremle daha beter oldum ,yanma oldu hiç deneyemedim bile. Sprey ve uyuşturucu krem olmadan aparat ve parmak rahat yapabildiğime göe bence benim itiyacım yok diye düşünüorum

Bende öyle düşünüyorum koskoca aparatı girdirebiliyorum üstelik acıda yok sadece kasildığım için biraz dar gibi geliyor orası sıkıyorum aparatı biraz içimde penis denemesinde dar gibi geliyor orası o yüzden olmuyor bunu nasıl yenebiliriz sona yaklaştığımı düşünüyorum artık
Ben uyuşturucu sprey ve uyuşturucu kremle daha beter oldum ,yanma oldu hiç deneyemedim bile. Sprey ve uyuşturucu krem olmadan aparat ve parmak rahat yapabildiğime göe bence benim itiyacım yok diye düşünüorum

Ben sadece vajina girişe getirip bırakıyodum. Dediğin gibi yapayım. Pozisyon olarak nasıl daha rahat olur acaba
kendini rahat bırakırsan misyoner çok kolay aslında (senin altta olduğun ) ama sen üstte de yapabilirsin aynı yöntemle. misyonerde bacaklarını biraz kendine doğru çek ve yana aç. pnsn bir kısmı girene kadar bırakma. istersen aynı şekilde yatağın ucunda dene ayaklarını daya eşinin omuzlarına doğru. o ayakta olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…