- 30 Temmuz 2016
- 94
- 54
- 3
- 36
Ya yakinmis da reglin. Insallah hayirlisiyla saglikla olsun. Gercekten vajiyi yenip de bu heyecana düşmek bambaska. Allah herkese once vajiyi yenmeyi sonra saglikla hamile kalmayi nasip etsin
Bende korunmuyorum ama gelirse naparım biiyorum dur ben azcık daha bekleyim hazır değilim şu an
Bende korunmuyorum ama gelirse naparım biiyorum dur ben azcık daha bekleyim hazır değilim şu an
Bunun doğru olduğunu biliyorumda.. puff! Korkağın tekiyim ben!
Kizlar merhaba okuyorum arada burayi.patate insallh hamişsindir hayirlisi olsun.ozellikle senin sayende yendim bende:) bir hafta falan oldu yazmistim:) lutfen ertelemeyin..sprey krem kullanin demiyorum ama.yazik gunah iki fıs fıs yada biraz krem uyuşukluk bitti.ilkini yaptiktan sonra cesaret geldi dedim zaten orasi acik sadece kayganlastirici ile ikincisinide yaptik.kafa rahat orasi acildi sonucta kasma yok bise yok.deneyin lutfen kurtulsun herkes bu illetten.o sprey gunlerce gozumun onunde durdu yancakmi acicakmi derkenn vahh diyorum bosuna beklemisim kendimide uzdum esimide.darisi yenemeyenlere insallah
Hersene bir kere boşanmaya kalkıyorum zaten. Diyorum ki bazan büyü falan mı yapmışlar bana. Çünkü ben kolaylıkla vazgeçebilen bir insanım. Alışkanlıklarımı bile kolaylıkla terkederim. Bir sürü olumsuz duyguma rağmen neden bu adam demeye bin şahit isteyen zatı muhteremi bırakamıyorum. Kendime bile izah edemiyorum.Sen bunu söylersen biz ne yapalım:) bence sen çok güçlüsün ve cesursun. Başta ben olmak üzere bir çok kişi o aparatlardan korkuyor, ama sen ne kadar ilerleme kaydetmişsin, eşinden destek olmadan üstelik. Bence senin üstesinden gelemeyeceğin bişey yok. Kendini hafife alma :)
aaa ben neden yokum burda :)))
Hersene bir kere boşanmaya kalkıyorum zaten. Diyorum ki bazan büyü falan mı yapmışlar bana. Çünkü ben kolaylıkla vazgeçebilen bir insanım. Alışkanlıklarımı bile kolaylıkla terkederim. Bir sürü olumsuz duyguma rağmen neden bu adam demeye bin şahit isteyen zatı muhteremi bırakamıyorum. Kendime bile izah edemiyorum.
Evet adı oynuş bende emla kullanıyorum ama sprey daha etkiliyse onuda alabilirim tabi ikiside aynıysa emlaya da devam edebilirimSpreyin adı ne wemcain mi ? Bnde alayım
Bende anestol aldım ama hiç kullanmadm dahaEvet adı oynuş bende emla kullanıyorum ama sprey daha etkiliyse onuda alabilirim tabi ikiside aynıysa emlaya da devam edebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?