Kızlar herkese mutlu haftalar diliyorum. Dün aksam esimle konuşuyorduk bana kadinlar klubunun nasil cesaret verdigiyle ilgili. O yüzden soylemek istedigim seyler var.
Ben 3 ağustos itibariyle yendim, artik cok rahat iliskiye giriyorum ve inanin beklediğim o acı YOK. ilk giris aninda rahat olup kasmayin onun dışında icinizde oldugunu bile anlamıyorsunuz. Git gel sirasinda cook hafif baski hissi ki o bisey degil zevke dönüşüyor zaten. Ben 1 yıllık evliyim ama erkenden azmetsem bir aylik evliyken biterdi bu is.
Gec idrak etme, anlayamama, kotu doktor tecrübesi derken uzadi . ama iyi ki dilator setini alip da calismisim diyorum. Ve burada forumdaki yardimsever arkadaşlarimdan Allah razi olsun. Cok zordu gercekten sürekli hayalkirikligi yasamak.
Ama tek yapmanız gereken, umudunuzu yitirmeden egzersiz yapmak. Her gün mutlaka yapin. Bir de esinizle denemeleri sık yapmaya çalışın ki alisabilin iyice. Beni cok korkuturdu penis hepimiz icin boyle. Ama alışılıyor ve ne acı ne bir sey. Ben bir de o kadar kendimi bir aci olacak oyle anlayacagim tamamen oldugunu diye sartlamisim ki, anlayamadim idrak edemedkm ilk üç iliskide:) esime sorup duruyorum eminsin di mi diye. Ama dun emin oldum cok şükür Allaha bu duyguyu umarim hepiniz en kisa sürede yaşayın yürekten diliyorum dualarim hepinizle. Ve benim nacizane fikrim su, ben de kötü bir vakaydim . ben doktora gitmeden çözdüm yani 3 bin lira vermeden. Emin olun siz de yaparsiniz o parayi tatile falan saklayin:)
Her zaman mesaj atip yardim almak isteyenlere yardim ederim. Ben cok yardim aldim ve simdi de yardim etmek benim borcum. Kendinize inanin kızlar