Vajinusmusu birlikte yeneceğiz

bugün egzersizlere baslasam mi acabaaa acayip eriniyorum ya:110: bi kere iliskiye girmeyi başarınca sanki işimiz bitmis de daha gerek yokmus gibi hissedenler kulübü başkanıyım :D

Günaydınlar.. Mutlu Sabahlar Kızlar..
Size acısız sızısız bi pozisyon önermek istiyorum. Bu bugüne kadar en rahat ilişkiye girdiğim pozisyon.

Yatağın kenarına gelin. Yüzüstü yatın (yani popo yukarı ) esiniz ayakta arkadan vajinize p..si yerleştirsin. Burda yön bulma sorunu yok. Sanki dümdüz gibi ve hemen giriyor. Yüzüstü olduğum için ayaklarım kasılmıyor. Çünkü istersem yere koyabiliyorum. Istersem dizlerimden kırıp yukarı kaldırabiliyorum. Gerçekten çok rahat bi pozisyon. Ben p..sin girişini hangi pozisyonda denersem deneyim girişinde zorlanıyordum ama bu pozisyonla hic hissetmiyorum bile. Mutlaka deneyin ve deneyenler yapabildiler mi yazsınlar.
Ay Nasıl ayakların aşağıda mı olacak yatağın kenarında Nasıl anlamadım ben

Aynen canimm aslnda korkmayip sevinmeli miyiz bilemedim demek ki gayet esnek bir zar yapimiz var. Hayirlisi canimm insallah yeneriz artık Allahim icimizdeki tüm korkulari alsin insallah.
amin inşallah. En kısa zamanda. Bi de sözde doktor bana zar yapın çok dar demişti. 11 cm de bile bişey olmadı bi de esnek olsa oooo:KK70::KK70:

amin inşallah. En kısa zamanda. Bi de sözde doktor bana zar yapın çok dar demişti. 11 cm de bile bişey olmadı bi de esnek olsa oooo:KK70::KK70:
Ay sen yine doktora gidebilmişsin ben bugün yarın yenerim diye evlendigimden beri doktora gitmedim son 10 gündür de egzersizleri yapınca ay dedim en iyisi yeneyim ondan sonra doktora rahat rahat giderim :) aile baskısı fena daha hic yapamamisken herkesin gözü bizde bebek bekliyo istiyor tum aile, bilseler neler cektigimi :(

Ay sen yine doktora gidebilmişsin ben bugün yarın yenerim diye evlendigimden beri doktora gitmedim son 10 gündür de egzersizleri yapınca ay dedim en iyisi yeneyim ondan sonra doktora rahat rahat giderim :) aile baskısı fena daha hic yapamamisken herkesin gözü bizde bebek bekliyo istiyor tum aile, bilseler neler cektigimi :KK43:

Hic kimseye anlatma heleki esinin tarafina ne kadar iyi olsalarda en zor zamininda en kotu aninda vururlar suratina. Benden tavsiye. En iyisi kendine saklamak :)

FB_IMG_1472217960814.webp

Herkese merhabalar. An itibariyle üye oldum. Çünkü yazmasam vicdan azabı duyacaktım. 3 yıllık evliyim ve burda okuduklarım sayesinde dün itibariyle bu illeti yendim. O kadar mutluyum ki herkese çok teşekkürler ne desem az

Çok sevindim senin adına gözün aydın ne mutlu bu sayfadakilere o zaman :halay::halay::halay:

Hic kimseye anlatma heleki esinin tarafina ne kadar iyi olsalarda en zor zamininda en kotu aninda vururlar suratina. Benden tavsiye. En iyisi kendine saklamak :)
Haklisin canim valla kimseye anlatmadim bir tek Anneciğim biliyor O da anladi bir sekilde söylemek zorunda kalmistim. Yaa saka gibi ama 2 yıl oldu benimde etrafimda doğuran dogurana valla uzerimde acayip psikolojik baskı var ya bir de yensek yapsak bakalim hemen bebek olcak mi ki o da ayrı mesele kismet nasip :)

images (3).webp

Kizlar pozisyon soruyorsunuz ya bana göre en kolay pozisyon bu. Belli ki kolay olduğu için doktorlarda böyle bisi kullanıyor. Simdi bunu nasil yapabilirsiniz. 2 tane sandalyeyi yataginizin ucuna koyun siz yataga yatin ayakalrinizi da sandalyenin tepesine koyun. Ister yatin isterseniz arkaniza yastik koyup oturun. Sandallerin ortasınada esiniz gecsin.
images (2).webp

Bu da koltukta deneyeceginiz bir pozisyon olabilir. Ayaklarınızi bi yere dayamazsanız onları nereye koyacaginizi dusunmekten kasılmasına sebep olmaktan baska bisi dusunemezsiniz. Deneyin ne çıkar :-)

Bu fotoları da netten bulmak için ugraştım durdum. Sözlü anlat anlat nereye kadar di mi :D

Haklisin canim valla kimseye anlatmadim bir tek Anneciğim biliyor O da anladi bir sekilde söylemek zorunda kalmistim. Yaa saka gibi ama 2 yıl oldu benimde etrafimda doğuran dogurana valla uzerimde acayip psikolojik baskı var ya bir de yensek yapsak bakalim hemen bebek olcak mi ki o da ayrı mesele kismet nasip :)

Yendikten sonra bebek olmasada dersin ki istemiyorum ama simdi soylemek zor geliyor biliyorum yasadim. Sen once yenmeye adapte ol . Kimseye anlatma . Her yolu dene denemedigin hic bisey kalmasin egzersiz yap . Spreyle yendim ben. Ama yinede sessiz kal hep . Egerki bir kere anlatirsan emin ol tek kaynanan ve gorumcen kalmaz eltin eltinin ailesi kaynananin ailesi gorumcenin tarafi. Kayinpederin kaynin kim varsa ogrenir emin ol duyulur. Cunku iyi gibi gozukselerde hic bir gelin kaynana gorumce elti aslinda birbirine iyi degildir. Ne kadar sevsende bir yerde insan oz annesine babasina kizip laf soyluyo bize mi soylemicekler

Yendikten sonra bebek olmasada dersin ki istemiyorum ama simdi soylemek zor geliyor biliyorum yasadim. Sen once yenmeye adapte ol . Kimseye anlatma . Her yolu dene denemedigin hic bisey kalmasin egzersiz yap . Spreyle yendim ben. Ama yinede sessiz kal hep . Egerki bir kere anlatirsan emin ol tek kaynanan ve gorumcen kalmaz eltin eltinin ailesi kaynananin ailesi gorumcenin tarafi. Kayinpederin kaynin kim varsa ogrenir emin ol duyulur. Cunku iyi gibi gozukselerde hic bir gelin kaynana gorumce elti aslinda birbirine iyi degildir. Ne kadar sevsende bir yerde insan oz annesine babasina kizip laf soyluyo bize mi soylemicekler
Aynen katılıorum sana.kendimden örnekle şu kadarini soyliyeyim ben sakladım sakladım ama Bi an geldi bi duyuldu mahallede kim varsa hepsi duymuştu..densiz biri yüzünden:KK62:

Eki Görüntüle 1876213
Kizlar pozisyon soruyorsunuz ya bana göre en kolay pozisyon bu. Belli ki kolay olduğu için doktorlarda böyle bisi kullanıyor. Simdi bunu nasil yapabilirsiniz. 2 tane sandalyeyi yataginizin ucuna koyun siz yataga yatin ayakalrinizi da sandalyenin tepesine koyun. Ister yatin isterseniz arkaniza yastik koyup oturun. Sandallerin ortasınada esiniz gecsin.
Eki Görüntüle 1876222
Bu da koltukta deneyeceginiz bir pozisyon olabilir. Ayaklarınızi bi yere dayamazsanız onları nereye koyacaginizi dusunmekten kasılmasına sebep olmaktan baska bisi dusunemezsiniz. Deneyin ne çıkar :-)

Bu fotoları da netten bulmak için ugraştım durdum. Sözlü anlat anlat nereye kadar di mi :KK70:
Hanya sen çok zeki birisin. Yaratıcı sın aynı zamanda. Vaji savar hanya. Emeğin için çok sağol. Sınavın olduğu halde bile büyük bir özveri ile ilgini eksik etmedin. Allah ne muradın varsa versin. Herşeyin en iyisine layıksın. :KK200:

Hanya sen çok zeki birisin. Yaratıcı sın aynı zamanda. Vaji savar hanya. Emeğin için çok sağol. Sınavın olduğu halde bile büyük bir özveri ile ilgini eksik etmedin. Allah ne muradın varsa versin. Herşeyin en iyisine layıksın. :KK200:

Canim benim çok teşekkür ederim bi nebze bi tutam bi demet bi gram katkım oluyorsa ne mutlu bana. Icimden geldiği için paylaşıyorum aklıma geleni buraya yazmazsam içim rahat etmiyor. Çünkü bende bu yoldan geçtim.

Aynen katılıorum sana.kendimden örnekle şu kadarini soyliyeyim ben sakladım sakladım ama Bi an geldi bi duyuldu mahallede kim varsa hepsi duymuştu..densiz biri yüzünden:KK62:
İnsan olmak çok önemli. Kumaş gibi insanında kalitelisi, kalitesizi var. Allah hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsın.

Aynen canim yaa bir yensem en azindan hemen hamile olmasam bile derim ki doktora gittik tedavi oluyorum olur insllah istiyoruz falan deriz. Simdi insan yalan da soyliyemiyor yapamadigi bir sey icin, anca gecistiriyoruz. Kayinvalide görumce elti.... konusunda haklisin nasil guvenebilir ki insan. Artik her yolu deniycem bir sekilde, egzersiz yapabildigimi görmek bile nasil mutlu etti icime umut doğdu resmen, bir de yapsak sevincten ne yaparim bilemiyorum :)

Hep oyle oluyor . O yuzden soylemeyin dedim. Benimde bi arkdsmin basina geldi . Soyleme dedigim halde gidip gorumcesine anlatti kaynanasi ortaligi ayaga kaldirdi ogluma cocuk veremiycek daha bisey yapamamislar bosansinlar diye

Back
X