ayy mümkün değil.ben resimde kadın vajinası göreyim yada biri doğumunu anlatsın başlıyo midem bulanmaya.
ama sadece böyle şeylerde onun dışında kocamı seviyorum tiksinmiyorum daa
Bu ifadeni görene kadar söyleyebilecek hiçbirşeyim yoktu, neticede uzman değiliz ama bu ifaden üzerine söyleyebileceklerim var cnm. Önce fizyolojik olarak kadın olmayı cidden kabul etmen ve cidden sevmen gerekiyor gibi geldi bana. Kadınlıktan ve kadınlığa dair şeylerden miden bulanıyorsa bu noktada sıkıntı var sanki. Kendinden miden bulanırken, kendini kabul edememişken nasıl yapabilirsin ki
canımm,vajinismusdan muzdaripten yeni yeni sorunlar mı cıkıyor acaba :) ben kendimi cook seviyorum,gercekten.barışığım.aynada bile kendime bakar gülerim severim falan yani.
ondan eminim ama gercekten dediğin gibi acaba benim sorunum kadın olmakla alakalı olabilirmi ..kadınlığı kabullenmek,galiba bunu düşünmeliyim
aazize.. bende aynı durumdayım.. aslında benim midem bulanmıyor ama yapamıyorum hiçbir şekilde.. ne yapmak gerek acaba
ya canım ben okuyunca bile mudam bulandı.bide benim beynim oraya bişeyin gireceğini algılıyor:) yani egzersize gerek yok diyorum oyüzden ama arkadaşların dediği gibi
kaçıyor da olabilirm.şuan birz aramı vermem lazım yoksa üstünemi gitmem lazım bilmiyorumama ben emla kremle bi denemeyi düşünüyorum egzersizsiz olmuyo diyolar ama aklımda kalıcanı denicem.sonucu yazarım
arkadaşlar ben vajinusmus psikolojik bi şekilde cözülür falan derken iki akşamdır formlarda hiç duymadığım bişey okudum.egzersiz!sonucunda da cok afedersiniz istifra ettim.gercekten.
eşim cok anlayışlı o an kendimi sıktığım için uzatmıyor.beni zorlamıyor.ama bu aralar sen istemiyosan istesen alırsın zorlamıyosun bile demeye başladı.
ilişki halinde değilken diyorum ki kendime ya ne kadar acıcak ki hem acısın ne olcak falan diyorum ama o an kasıyorum sıkıyorum oramı ..istem dışı ..
ama dediğim gibi cok zorlamıyoruz baktık ben kasıyorum cekiliyor hemen.o an yüzün acı ceker gibi oluyo diyo.
aslında sert canlıyımdır acıdan korkmam acısa nolcak gecer derim ama o an neden yapamıyorum bunu ?((
başlarda cok takmıyorum ama artık denemeye korkar oldum nasıl olsa olmuyo falan diyorum.
cok yazdımyani diyeceğim şu ki bunun egzersizden başka yolu yokmu? bi arkadaşım da olmuştu doktor pasiflora verdi oldu bende denedim ama yok.emla krem diye bişey duydum şimdi ondan umutlandım ama ben kendimi kasıyorum yani acı değil korkum o krem orayı uyuşturuyormuş yani bana faydası olurmu sizce.
egzersiz şartmı yaa ben okudum yok serce parmakla başla mumla devam et :) ayy mümkün değil.ben resimde kadın vajinası göreyim yada biri doğumunu anlatsın başlıyo midem bulanmaya.
ama sadece böyle şeylerde onun dışında kocamı seviyorum tiksinmiyorum daa
Bende cinsel organıma bakarken bile tuhaf bir his yaşardım.Değil vajinama birşey sokmak düşüncesi, dokunurken bile fena olurdum.
Doktorumun bu egzersiz ödevleri beni 10 adım daha geriye götürdü,ağladım her seferinde hatta iş cinsel kimliğimden nefret etmeye kadar gitti...
Çok şükür başka bir yolunu buldum ve bu konuda farklı yöntemi kullanan harika bir doktora gittim...
Ve-atlattım...Hatta bu konuda çok yeniyim
Umarım herkes bu sorunundan kurtulur...
Arkadaşım güzel yazmışsın ama o söylediğin farklı yöntem hakkında bize de bilgi versen, biz de kurtulsak biran önce çok sevaba girersin.
Arkadaşım güzel yazmışsın ama o söylediğin farklı yöntem hakkında bize de bilgi versen, biz de kurtulsak biran önce çok sevaba girersin.
Canım ben Dr. Murat Ulusoy'a tedavi oldum.
Bu linki incelersen sanıyorum bir fikir verebilir;sormak istedikleriniz olursa yardımcı olabiliriz.
http://www.kadinlarkulubu.com/jinek...avisi-icin-yarin-murat-ulusoya-gidiyorum.html
Arkadaş sorusunu sormuş,
Sizin cevabınız ise çok genel olmuş. Yani sadece doktora yönlendirme ve doktoru öven bir topic önermişsiniz. Ben olsaydım, ne tür yöntemler uyguluyor,....vs'den bahsederdim. Tabi şimdi siz diyeceksiniz ki "ben siz değilim"....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?