O konuyu incelerseniz detaylı bilgiler var zaten. Ama bir iki yoruma bakıp "doktoru övüyor" sonucunu çıkarmışsınız.
İyi de doktorun sayfasına girerseniz zaten ne tür bir tedavi uyguladığını görürsünüz değil mi?
Doktor hipnoz yapıyor. Bunun nesi anlatılır,söyler misiniz?
yaaa anladigim kadariyla sende bir vajinismus hastasiydin, ve bizlerin ne yasadigini en iyi sen bilmelisin. Yardimci olacagin yerde ters cevaplar veriyorsun. Mademki yardimci olma niyetinde degilsin o zaman hic paylasma tedavi oldugunu.
yaaa anladigim kadariyla sende bir vajinismus hastasiydin, ve bizlerin ne yasadigini en iyi sen bilmelisin. Yardimci olacagin yerde ters cevaplar veriyorsun. Mademki yardimci olma niyetinde degilsin o zaman hic paylasma tedavi oldugunu.
aazize.. bende aynı durumdayım.. aslında benim midem bulanmıyor ama yapamıyorum hiçbir şekilde.. ne yapmak gerek acaba
Ben cinsel organıma bakmaktan dahi tiksinirdim...
Kız bebeğin altı değiştirilirken bakamazdım mesela umutsuz vakaydım...
Egzersiz hiç yapmadım gibi birşey ve emla ile yendim...
Emla'yı denemekte fayda var bence...
Bende cinsel organıma bakarken bile tuhaf bir his yaşardım.Değil vajinama birşey sokmak düşüncesi, dokunurken bile fena olurdum.
Doktorumun bu egzersiz ödevleri beni 10 adım daha geriye götürdü,ağladım her seferinde hatta iş cinsel kimliğimden nefret etmeye kadar gitti...
Çok şükür başka bir yolunu buldum ve bu konuda farklı yöntemi kullanan harika bir doktora gittim...
Ve-atlattım...Hatta bu konuda çok yeniyim
Umarım herkes bu sorunundan kurtulur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?