Vajinusmusu Yendikten Sonraki Deneyimlerimizi Paylaşalım

Vajinusmusu yenmek isteyen arakadaşlar için tavsiyeniz?

• Ankete Katılan
    258
canım benim hiç merak etme başaracaksın yeterki başarıcam de ve kendine güven...en kısa sürede seni bu konuya dahil edeceğiz merak etme ve inan çok kolay diyeceksinki bumuymuş...

evet aynen öyle söyleceksin, bende vajiyi yenıdım daha yenı hemde yani kendime ne kadar kızıyorum gerçekten bumuymus diye

slm kızlar.
ben 2007de evlendim. ilk 3 hafta vajinismusu yaşadım :((( evliliğimin en güzel günleri kabusa dönmüştü :( ama sonra hiç bişey olmadığını kendimi boşu boşuna strese soktuğumu anladım... herşey kafada bitiyor arkadaslar unutmayın. rahat olun tek çare bu
şimdi 1yıldır bebek istiyorduk 1 yıl sonra geldi bebeğim 3 aylık hamileyim :)
rabbim isteyen herkese bebiş versin dualarını kabul etsin. inş

Güzel hatunlar günaydın a.s.ben acayip yoğundum geç saatlere kadar çalıştım bu günde çok işim var ama protesto ediyorum çalışmayacam opuyorumnanaktan 19 mayısınız kutlu ve mutlu olsun öpüyorum şekerler :içelim:

venüscüm naptın canım,bi gelişme var mı?

yok yawrum hiç bişey yapamadık 2 gündür işten çok geç çıktım dün buraya bile uğrayamadım bu gün tatil yapmayalım diye bi dünya iş çıkardılar akşamada misafir gelecek perşembeye kaldı inşallah perşembe perişanlık olmaz hihoyyyt 4-5 defa rahat yapmam lazımdı ki h.sonu dr. gidelim ama bu hafta gidemeyeceğiz anlaşılan yaz geldi her hafta sonu bi düğün hafta içide gelen giden hiç bitmiyor ama ben baya bi rahatım 2 gündür öncekilerden çok daha kolay yapacağıma inanıyorum opuyorumnanaktan

kimsecikler yok hatunlar hepiniz tatilmi yapıyosunuzzzz aaaaa biz çalışalım böyle köle gibibilmiyorumkismile

Yok canım eski rimel kutusuna peçete sardım kalınlaştırdım p... kadar...
Onunla egzersiz yapıyorum. Hala ilişkide sorun yaşayabiliyorum o yüzden...

walla en iyisini yapıyorsun balım...ben 10 gündür bişey yapmadım bakalım nasıl olacak gerçi ben p...s girişiyle yarıya kadar ilerletmede hiç bi sorun yaşamıyorum bi tek yarıdan sonrasında takılıyorum herkesde farklı farklı takılma noktaları çıkıyor demekki hihoyyyt

walla en iyisini yapıyorsun balım...ben 10 gündür bişey yapmadım bakalım nasıl olacak gerçi ben p...s girişiyle yarıya kadar ilerletmede hiç bi sorun yaşamıyorum bi tek yarıdan sonrasında takılıyorum herkesde farklı farklı takılma noktaları çıkıyor demekki hihoyyyt

Ben sadece ilk girişte tedirgin oluyorum...
Islaklığı sağlamışsak sorun yaşamıyorum...
Son yaptığımızda nedense başarısız olduk. Eşim acele edince ben de panik oldum tamamı olmadı. O yüzden egzersiz yapim dedim...

Ben sadece ilk girişte tedirgin oluyorum...
Islaklığı sağlamışsak sorun yaşamıyorum...
Son yaptığımızda nedense başarısız olduk. Eşim acele edince ben de panik oldum tamamı olmadı. O yüzden egzersiz yapim dedim...

bendede ilk giriş ve devamında ıslaklık istek herşey var herşey normal her ne oluyorsa p...s yarıyı geçtikten sonra oluyor sanki birden kuruyorum gibi ama bi dünya kayganlaştıcıda sürüyorum kuruma olmuyor sanki içim geriliyor gibi oluyor beynimin algılayamadığı bişey var yada hala alabildiğime inanamıyorum beynimde ne kadar çok büyüttüysem artık sositososito bir kerede hiç bişey sürmeden denemiştik onda bile hiç sorun yaşamadım p...s küçülmeseydi öylece olacaktı hep bişeyler çıkıyor zaten akannehir bi dahaki h.sonu dr gidicem takıldıklarımı soracağım son gidişimiz olacak aklımda bişey kalmasın gamyoncuiremsu

bendede ilk giriş ve devamında ıslaklık istek herşey var herşey normal her ne oluyorsa p...s yarıyı geçtikten sonra oluyor sanki birden kuruyorum gibi ama bi dünya kayganlaştıcıda sürüyorum kuruma olmuyor sanki içim geriliyor gibi oluyor beynimin algılayamadığı bişey var yada hala alabildiğime inanamıyorum beynimde ne kadar çok büyüttüysem artık sositososito bir kerede hiç bişey sürmeden denemiştik onda bile hiç sorun yaşamadım p...s küçülmeseydi öylece olacaktı hep bişeyler çıkıyor zaten akannehir bi dahaki h.sonu dr gidicem takıldıklarımı soracağım son gidişimiz olacak aklımda bişey kalmasın gamyoncuiremsu

Allah hepimize normale dönmeyi nasip etsin inşallah...
Şu tedirginlikler vs bitsin artık...

Allah hepimize normale dönmeyi nasip etsin inşallah...
Şu tedirginlikler vs bitsin artık...

vajiden kurtulduktan sonra 1 ay gün aşırı yapmak lazımki alışalım ama günümüz şartlarında bu çok zor..işten yorgun argın geliyoruz bazen o istemiyor bazen ben istemiyoruz bazen ikimizde istiyoruz başka bişey çıkıyor bu aralar yoğunluk var ama bi şekildede bu işe eğilmek lazım ara soğumadan Allah yardım etsin hepimize bi alışalım çiftler otomatik olarak isteyip düzene sokuyorlarmış cinselliği kafamçokkarıştı

vajiden kurtulduktan sonra 1 ay gün aşırı yapmak lazımki alışalım ama günümüz şartlarında bu çok zor..işten yorgun argın geliyoruz bazen o istemiyor bazen ben istemiyoruz bazen ikimizde istiyoruz başka bişey çıkıyor bu aralar yoğunluk var ama bi şekildede bu işe eğilmek lazım ara soğumadan Allah yardım etsin hepimize bi alışalım çiftler otomatik olarak isteyip düzene sokuyorlarmış cinselliği kafamçokkarıştı

İnşallah düzene sokarız herşeyi...
Akşam inşallah deneme yapıcam ben de tekrar...
Son sefer olmaması moralimi çok bozmuştu, inşallah tekrar yaşamam...

İnşallah düzene sokarız herşeyi...
Akşam inşallah deneme yapıcam ben de tekrar...
Son sefer olmaması moralimi çok bozmuştu, inşallah tekrar yaşamam...

hiç endişelenme güzelim bazen oluyor öyle aksilikler bu kadar tecrübeden sonra takıldığımız yerde hemen toparlayıp kendimizi yolumuza devam ederiz...inşallah çok güzel geçer...ben perşembeyi bekleyecem mecbur akannehir

Back
X