Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım benim hiç merak etme başaracaksın yeterki başarıcam de ve kendine güven...en kısa sürede seni bu konuya dahil edeceğiz merak etme ve inan çok kolay diyeceksinki bumuymuş...
venüscüm naptın canım,bi gelişme var mı?
Ben buralardayım ama egzersiz yapıyorum...
parmak egzersizimi yapıyon canım..
Yok canım eski rimel kutusuna peçete sardım kalınlaştırdım p... kadar...
Onunla egzersiz yapıyorum. Hala ilişkide sorun yaşayabiliyorum o yüzden...
walla en iyisini yapıyorsun balım...ben 10 gündür bişey yapmadım bakalım nasıl olacak gerçi ben p...s girişiyle yarıya kadar ilerletmede hiç bi sorun yaşamıyorum bi tek yarıdan sonrasında takılıyorum herkesde farklı farklı takılma noktaları çıkıyor demekki hihoyyyt
Ben sadece ilk girişte tedirgin oluyorum...
Islaklığı sağlamışsak sorun yaşamıyorum...
Son yaptığımızda nedense başarısız olduk. Eşim acele edince ben de panik oldum tamamı olmadı. O yüzden egzersiz yapim dedim...
bendede ilk giriş ve devamında ıslaklık istek herşey var herşey normal her ne oluyorsa p...s yarıyı geçtikten sonra oluyor sanki birden kuruyorum gibi ama bi dünya kayganlaştıcıda sürüyorum kuruma olmuyor sanki içim geriliyor gibi oluyor beynimin algılayamadığı bişey var yada hala alabildiğime inanamıyorum beynimde ne kadar çok büyüttüysem artık sositososito bir kerede hiç bişey sürmeden denemiştik onda bile hiç sorun yaşamadım p...s küçülmeseydi öylece olacaktı hep bişeyler çıkıyor zaten akannehir bi dahaki h.sonu dr gidicem takıldıklarımı soracağım son gidişimiz olacak aklımda bişey kalmasın gamyoncuiremsu
Allah hepimize normale dönmeyi nasip etsin inşallah...
Şu tedirginlikler vs bitsin artık...
vajiden kurtulduktan sonra 1 ay gün aşırı yapmak lazımki alışalım ama günümüz şartlarında bu çok zor..işten yorgun argın geliyoruz bazen o istemiyor bazen ben istemiyoruz bazen ikimizde istiyoruz başka bişey çıkıyor bu aralar yoğunluk var ama bi şekildede bu işe eğilmek lazım ara soğumadan Allah yardım etsin hepimize bi alışalım çiftler otomatik olarak isteyip düzene sokuyorlarmış cinselliği kafamçokkarıştı
İnşallah düzene sokarız herşeyi...
Akşam inşallah deneme yapıcam ben de tekrar...
Son sefer olmaması moralimi çok bozmuştu, inşallah tekrar yaşamam...