Vajinusmusu Yendikten Sonraki Deneyimlerimizi Paylaşalım

Vajinusmusu yenmek isteyen arakadaşlar için tavsiyeniz?

• Ankete Katılan
    258
canım ben sırtımı dönüp yan yattım eşimde arkada bana dönük,ben bacaklarımı karnıma doğru çektim çok rahat oldu ve sadece o pozisyonda zevk aldım.tabiki kişiye göre değişir ama bir deneyin bakalım.

hımmm bunuda deneyelim bakalım alt üst denedikte bu hiç aklıma gelmemişti hem p...s de görmeyeceğimiz için rahat oluruz hihoyyytteşekkürler balım...

inşallah güzelim koskoca vajiyi yenmiş kadınlarız kim tutar bizi olumunekankayizsmile

biz 4 ay beraber olamadık ama artık o sorun geçti 3 aydır falan yapmaya başlamaıştık hamile kaldımm:))
evett canım istedimm Rabbimde nasip etti çok şükürr
neden beraber olamadınız ? vajinusmusmuydun ? nasıl aştınız peki ?

evet canım aşırı bi korku vardıı tabi ki kastım kendimi tatile gittik geldik sonra yavaş yavaş yaparken bi anda oldu ama hiç acımadı aylarcaa kendimizi boşuna kahretmişizz üzdüm kendim o güzelim gecemi mahvettim...ama kocamın müthiş bi desteğii ile aştımm

kızlar regli sonası ilişki hakkında basın toplantısı yapıcam buyrun :D heheh

vallahi biraz acık olucak ama ben biraz fazla özlemiştim zaten 10 günlük bi ara olunca gayet de istekliydim diger ilişkilere göre giriş kısmını cok daha hızlı gectik bu sefer degişik bi pozisyondaydık üstteydim sona alt tarafta devam ettik yani cok rahat oldu cok hafif bi sızı dışında ve digerlerine göre hiç problemsiz diyebilirim bi de oldumu olcakmı diye düşünmedim bunu da söle düşünürek hallettim daha önce zaten kaç kez oldu ve ben bu işin tadını cıkarıcam dedim.. beynimde kendime övgülerle ilerledim yani tavsiye ederim olumlu düşünmenin gücüüü ve mutlu son :)

ben bir aydir bisey yapmadim basa donmekten cok korkuyorum egzersiz yapiyim arada diyorum onu bile yapmak istemiyorum akannehir

bir aydır özlemişsindir zaten canım eşini rahat olur o yüzden hiç de dönmessin basa tedirgin olma bosuna evham onlar at gitsin kafandan

yok benim kasilmalarim zaten yedi ayda azaldi oyle hicbisey hisetmeden rahatca yapamiyorum zaten bi son zamanlarda hafif bi sizi sonrasi kolay oluyodu ama simdi icimde bi korku var :( of ya yapisti kaldi sanki ustume

mumla egzersiz yap gecer tedirginliğin ne var bes dakkanı alır en fazla ohoo gecti o günler geride kaldı beynin oyun oynuyor heralde sana

yok benim kasilmalarim zaten yedi ayda azaldi oyle hicbisey hisetmeden rahatca yapamiyorum zaten bi son zamanlarda hafif bi sizi sonrasi kolay oluyodu ama simdi icimde bi korku var :( of ya yapisti kaldi sanki ustume

balım ne yaparsak biz kendimize yapıyoruz bak olmayacak bi korkunun endişesini taşıyosun bunu kendine yapma çok kolay olacak bi kere yapabildiysen hep yaparsın..niye olumsuz düşünüyosunki? belkide çok güzel geçecek denemeden bilemessin dimi hihoyyyt

ay sonunda biri ugradı tatil diye heralde kimseler yok :) alışkanlık yapıyor burası bakmadan duramıyorum

Kızlar günaydın, bugün çok mutluyummmm...
Dün tekrar yaptık eşimle, bu sefer git gel falan herşey tamamdı hihoyyyt
Hiç normal ilişki yaşayamayacam derken normale döndüm :)
Bu arada dün zar gitti sonunda kanamam oldu hihoyyyt

günaydın herkeseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee zemuszemus

ama ben uyanamadım başım çok ağrıyo ve çok uykum var yaaaaaaa mafoldumben

süpersin derinim çok sevindim..

bak demiştim size kanama olmaz diye bir şey mümkün değil elbet olcaktı neyse iyi olmuş

gözünaydın cnm ben sana demiştim değil mi geçici birşeydir takma kafana diye :)

Back
X