Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım ben sırtımı dönüp yan yattım eşimde arkada bana dönük,ben bacaklarımı karnıma doğru çektim çok rahat oldu ve sadece o pozisyonda zevk aldım.tabiki kişiye göre değişir ama bir deneyin bakalım.
hımmm bunuda deneyelim bakalım alt üst denedikte bu hiç aklıma gelmemişti hem p...s de görmeyeceğimiz için rahat oluruz hihoyyytteşekkürler balım...
inşallah güzelim koskoca vajiyi yenmiş kadınlarız kim tutar bizi olumunekankayizsmile
evett canım istedimm Rabbimde nasip etti çok şükürrbiz 4 ay beraber olamadık ama artık o sorun geçti 3 aydır falan yapmaya başlamaıştık hamile kaldımm:))
neden beraber olamadınız ? vajinusmusmuydun ? nasıl aştınız peki ?
kızlar regli sonası ilişki hakkında basın toplantısı yapıcam buyrunheheh
vallahi biraz acık olucak ama ben biraz fazla özlemiştim zaten 10 günlük bi ara olunca gayet de istekliydim diger ilişkilere göre giriş kısmını cok daha hızlı gectik bu sefer degişik bi pozisyondaydık üstteydim sona alt tarafta devam ettik yani cok rahat oldu cok hafif bi sızı dışında ve digerlerine göre hiç problemsiz diyebilirim bi de oldumu olcakmı diye düşünmedim bunu da söle düşünürek hallettim daha önce zaten kaç kez oldu ve ben bu işin tadını cıkarıcam dedim.. beynimde kendime övgülerle ilerledim yani tavsiye ederim olumlu düşünmenin gücüüü ve mutlu son :)
yok benim kasilmalarim zaten yedi ayda azaldi oyle hicbisey hisetmeden rahatca yapamiyorum zaten bi son zamanlarda hafif bi sizi sonrasi kolay oluyodu ama simdi icimde bi korku varof ya yapisti kaldi sanki ustume
Kızlar günaydın, bugün çok mutluyummmm...
Dün tekrar yaptık eşimle, bu sefer git gel falan herşey tamamdı hihoyyyt
Hiç normal ilişki yaşayamayacam derken normale döndüm :)
Bu arada dün zar gitti sonunda kanamam oldu hihoyyyt
süpersin derinim çok sevindim..
bak demiştim size kanama olmaz diye bir şey mümkün değil elbet olcaktı neyse iyi olmuş
Ama bakire olduğu halde kanaması olmayan çok kişi tanıyorum canım...
Neyse konu o değil zaten :)
Kızlar günaydın, bugün çok mutluyummmm...
Dün tekrar yaptık eşimle, bu sefer git gel falan herşey tamamdı hihoyyyt
Hiç normal ilişki yaşayamayacam derken normale döndüm :)
Bu arada dün zar gitti sonunda kanamam oldu hihoyyyt
bencede boşver şimdi o kısmını
bitti gitti en sonunda işte herşey iyice normalleşti çok sevindim..