Vajinusmusu Yendikten Sonraki Deneyimlerimizi Paylaşalım

Vajinusmusu yenmek isteyen arakadaşlar için tavsiyeniz?

• Ankete Katılan
    258
wayyyy hatunumuz baya bi iddialı anlaşılan kızzzz yeni jartiyerine dikkat et bari o kadar para verip 1 günde çöpe gitmesin :21:

iddalıyım tabi canımm. kız daha alamadım jartiyer. hafta sonu cıkacaktım ama cok fena yagmur vardı burda fırtına yagmur engelıne takıldım:1:

ewet öbür tarafta egzersiz yapanlara nispet yaparmış gibi oluyor kızmakta haklılar bende olsam kudururdum yani :1:

ştttt kızlar burda devam geyiğeee burası serbst bölge :1::1::1::1:

iddalıyım tabi canımm. kız daha alamadım jartiyer. hafta sonu cıkacaktım ama cok fena yagmur vardı burda fırtına yagmur engelıne takıldım:1:

oyyyyy anacım netten alsana yawwww :24:

kır yakışır yawrummmm çıkar acısını :8:

bence de tatlım . millet orda egzersiz yapıyo biz cene calıyoz

zincir mincir istemem ayol rahat bırakın beni 3.5 yıl takmışım zati zincir kırdım artık zincirlerimi:1::1::1::1:

bedenini bilsen marka olanlarda bir sorun çıkmıyo bebişim..toptancılarda çok ucuza geliyor daha önce sattım biliyorum yani :1:

kuzum netten almayı cok istiyorum da denemeden almam ben risikli iş

kır yakışır yawrummmm çıkar acısını :8:

bedenini bilsen marka olanlarda bir sorun çıkmıyo bebişim..toptancılarda çok ucuza geliyor daha önce sattım biliyorum yani :1:

kuzum netten bakıyom kac gunden beri de ne bilim işte. neyse bu hafta içinde alcam emme. hafta sonuna kociş gelebilir süpriz olsun eşşege:1:

kuzum netten bakıyom kac gunden beri de ne bilim işte. neyse bu hafta içinde alcam emme. hafta sonuna kociş gelebilir süpriz olsun eşşege:1:

hafta sonu sizde şenlik var desene :66::66::66::66: umarım bizede misafir gelmesde bol bol çarşaf siftahı yaparız :62: şu jelde aklım kaldı yawwww :27: birde aklımdan geçen bi fantezi var onu settircem :29:

Back
X