- 19 Mart 2010
- 5.916
- 98
- 358
evet tatlım cok özledim kocişi. bi gelse bak neler yapcam. kelebeki bile geride bırakacam![]()
wayyyy hatunumuz baya bi iddialı anlaşılan kızzzz yeni jartiyerine dikkat et bari o kadar para verip 1 günde çöpe gitmesin

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet tatlım cok özledim kocişi. bi gelse bak neler yapcam. kelebeki bile geride bırakacam![]()
wayyyy hatunumuz baya bi iddialı anlaşılan kızzzz yeni jartiyerine dikkat et bari o kadar para verip 1 günde çöpe gitmesin![]()
ştttt kızlar burda devam geyiğeee burası serbst bölge![]()
ştttt kızlar burda devam geyiğeee burası serbst bölge![]()
iddalıyım tabi canımm. kız daha alamadım jartiyer. hafta sonu cıkacaktım ama cok fena yagmur vardı burda fırtına yagmur engelıne takıldım![]()
ewet öbür tarafta egzersiz yapanlara nispet yaparmış gibi oluyor kızmakta haklılar bende olsam kudururdum yani
oyyyyy anacım netten alsana yawwww![]()
zincir mincir istemem ayol rahat bırakın beni 3.5 yıl takmışım zati zincir kırdım artık zincirlerimi![]()
kuzum netten almayı cok istiyorum da denemeden almam ben risikli iş
bence de tatlım . millet orda egzersiz yapıyo biz cene calıyoz
zincir mincir istemem ayol rahat bırakın beni 3.5 yıl takmışım zati zincir kırdım artık zincirlerimi![]()
kuzum netten almayı cok istiyorum da denemeden almam ben risikli iş
ula kuduruklar oooo jartiyerler havada uçuşuyorrr![]()
tamam canım merak etme sen ben senin için merdiveni tuzlarım kaymazsınız sonra![]()
kır yakışır yawrummmm çıkar acısını
bedenini bilsen marka olanlarda bir sorun çıkmıyo bebişim..toptancılarda çok ucuza geliyor daha önce sattım biliyorum yani![]()
boşver tuzu kız kaysın daha iyi kayganlasıtırcı kullanmayız![]()
kuzum netten bakıyom kac gunden beri de ne bilim işte. neyse bu hafta içinde alcam emme. hafta sonuna kociş gelebilir süpriz olsun eşşege![]()
sen yalnızmı kaldım kıyamam ben sana nire gitti kocişin![]()
kuzum netten bakıyom kac gunden beri de ne bilim işte. neyse bu hafta içinde alcam emme. hafta sonuna kociş gelebilir süpriz olsun eşşege![]()
oooooooo sen daha yeni mi duyuyon bacım 1 haftadan beri tık yok[/QU
arada gördümde çeneden fırsat gelmemiş herhal![]()
hafta sonu sizde şenlik var deseneumarım bizede misafir gelmesde bol bol çarşaf siftahı yaparız
şu jelde aklım kaldı yawwww
birde aklımdan geçen bi fantezi var onu settircem