Vajinusmusu Yendikten Sonraki Deneyimlerimizi Paylaşalım

Vajinusmusu yenmek isteyen arakadaşlar için tavsiyeniz?

• Ankete Katılan
    258
kızlar çok mes'udum tatil işi tamammmmm opuyorumnanaktantatile kadar şu cinselliği düzene koyarsam süper olacak şimdi benim alt yapı açıldıya havuzda mikrop falan kaparmıyım malum açık her bi yer hihoyyyt

canım hiç sorunsuz yabancı bir cisimi vajine sokabiliyorsan en zor kısmı aşmışsın demektir...canım düşündüğün acaba olacak dediğin 2 parmakmı ?

hayır benim parmakla alakalı bi problemin ama ilişkide sanki öyle olmuyo acı eşiğim çok yüksek olmasına rağmen çok zorladım p...s girerken sonunda ölüm yokya dedim bu kadar insan yapıyo dedim ama yinede olmadı.bi çok kez dayanılmayacak kadar çok acıdı eşime belli etmedim zorlamaya devam ettim o farkettiği anda bıraktı.canımın acıdığını ,olmuyo diye üzüldüğümü görünce evde iki yabancı gibi olduk neredeyse bu 1 yıl boyunca ayda en fazla 2 ya da 3 kez denemişizdir.şuandada kendimi bu yüzden daha kötü hissediyorum.eşimle ünw de tanıştık ve 6 yılın sonunda evlendik sevgide aşkta sorun yok ama cinsellik gerçekten çok etkiliyormuş bunu anladım.6 aydır depresyon ilaçları kullanıyorum ama bu sorunu halletmeden hiç bişe iyi olmıcak..

senin adına çok sevindim gerçekten inşallah her bakımdan çok keyifli bi tatil geçirirsin...
bizde 20 gün sonra tatile çıkıyoruz ozmana kadar halledermiyiz acaba?

snmcim deneme yaparken parmagın yada neyle deniceksen mum dilator penis her neyse yönü cok önemli aslında biraz zamanın olsa okusan cok iyi olucak yönü popoya dogru olmalı nefes alıp vermek ve ıkınmakta cok önemli burda en fazla tekrarlanan öğütler bunlardır ve bizzat denediginde işe yaradıgını farkedip onaylıcaksın

slm cnm,,ahh be venüstencim sen neleri düşünüyon böylee...takma kafana herşey güzel olur inşlhhh...bu kadar insan giriyoo bişey olmaz diye düşünüyorumm,,,bu arada bizde haziran sonu gibi çıkacaz ,,,şimdiden uçuyorum,,,bu yaz güzel olacakkkaydirigubbakcemile5

evet ben parmakta aşağı doğru ilerletiyorum dr öle tavsiye etmişti ama p...s sanki aşağı deilde düz gidiyo bi duvara çarpıyo gibi işte onu beceremiyoruz maalesef :)

ilk deneyimlerden sonra havuzdan denizden mikrop kapan sistit olan cok kişi duydum dikkat etmek önemli tabi onun için ne önerilebilir bilmiyorum ama

senin adına çok sevindim gerçekten inşallah her bakımdan çok keyifli bi tatil geçirirsin...
bizde 20 gün sonra tatile çıkıyoruz ozmana kadar halledermiyiz acaba?
ıstersen halledersın tabı ben 10 gun bıle surmedı basardım send ebasarırsın hergun ck ck egzersız yap...ben soyleydım bır parmak yapıp bıakmadım dahada ılrı gıtmek ıstedım cunku ınan sabredıcem bır dakkam bıle kalmamıstı

evet ben parmakta aşağı doğru ilerletiyorum dr öle tavsiye etmişti ama p...s sanki aşağı deilde düz gidiyo bi duvara çarpıyo gibi işte onu beceremiyoruz maalesef :)

kendini kastıgın için canım bunuda egzersizleri sıklastırarak hallediceksin kendine güvenin egzersiz yaptıkça artıcak

ilk deneyimlerden sonra havuzdan denizden mikrop kapan sistit olan cok kişi duydum dikkat etmek önemli tabi onun için ne önerilebilir bilmiyorum ama

biz geçen yaz tatile çıkarken (sanki bişe olcakmış gibi :) ) eşim bana bikaç ilaç yazmıştı özellikle havuzdan mikrop kapma ihtimali çok yüksek çünkü.isterseniz ben akşam sorar öğrenirim kremlerin adını sizinle paylaşırım ne dersiniz?

snm bak buraya yazıyom baharında destegini aldın kesin yenceksin sen bunu kahve falı gibi bi yorum oldu ama hissediyorum hislerim kuvvetli napim

snm bak buraya yazıyom baharında destegini aldın kesin yenceksin sen bunu kahve falı gibi bi yorum oldu ama hissediyorum hislerim kuvvetli napim

hepinize ayrı ayrı çoook teşekkür ederim destekleriniz beni gerçekten çok rahatlattı..:enbuyukkk:

ıhsalhhh yenerler emınımd eyenerler zaten ...ınsan basardımı bunca gecen zamnaına cok uzuluyo ..ben keske yıllar evvel bulsaydım bu ssıteyı en guzel gunlerımı aglayarak acı cekerek gecırmeseydım..ama bunada sukur bıttı artık..butun dualrım su an basrama asmasında olan arkadaslarımız ıcın...ınanın kızlar bır gun o gunlerı dusunerek anımsıycaksınız sadece :Saruboceq:

inş bende yenerim bi an önce, munisse özel mesaj atamadım canım henüz mesaj sayım azmış ama sözlerin moral verdi inancım tazelendi.. teşekkürler..

inş bende yenerim bi an önce, munisse özel mesaj atamadım canım henüz mesaj sayım azmış ama sözlerin moral verdi inancım tazelendi.. teşekkürler..
umarım faydası olur lütfen egzersizlerini düzenli yap takıldığın bir nokta olursa sor ve ilerlemelerini bildir ki biz de mutlu olalım

günaydın kızlar bende ilk basardıgımda 3denemem çok rahattı girişte acı bile hissetmiyordum acı demiyimde zorlanma hissetmiyordum enfeksiyonu kapınca yanmalar basladı p....s gince sanki bıcak kesiyor gbi oluyordu o yzden dikkat edin mikrop kapmamaya çlşn eşinizde sizde ilişkiye grerkn temizlenin özellikle eşinizin p...si temiz oması gerekiyor ondn kapıyoruz mikrobu bide üşütmemeye bakın. Ben hala enfeksiyonla ugrasıyorum hamilellikte daha cok artıyormuş,enfeksiyon kurumadan gebe kalmayın ben çok pişmanım söyle bi hataya düştüm enfeksiyon oldumu gebe kalma riski yok denilecek kadar az dye ama olabiliyormuş.dikkat edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…