onada fark etmedimki eşime sende git desem şimdi gitmez :) önce ben gideyim doktor birşey yok derse onu götürürüm zorla :)
canım hiç sorunsuz yabancı bir cisimi vajine sokabiliyorsan en zor kısmı aşmışsın demektir...canım düşündüğün acaba olacak dediğin 2 parmakmı ?
kızlar çok mes'udum tatil işi tamammmmm opuyorumnanaktantatile kadar şu cinselliği düzene koyarsam süper olacak şimdi benim alt yapı açıldıya havuzda mikrop falan kaparmıyım malum açık her bi yer hihoyyyt
kızlar çok mes'udum tatil işi tamammmmm opuyorumnanaktantatile kadar şu cinselliği düzene koyarsam süper olacak şimdi benim alt yapı açıldıya havuzda mikrop falan kaparmıyım malum açık her bi yer hihoyyyt
snmcim deneme yaparken parmagın yada neyle deniceksen mum dilator penis her neyse yönü cok önemli aslında biraz zamanın olsa okusan cok iyi olucak yönü popoya dogru olmalı nefes alıp vermek ve ıkınmakta cok önemli burda en fazla tekrarlanan öğütler bunlardır ve bizzat denediginde işe yaradıgını farkedip onaylıcaksın
ıstersen halledersın tabı ben 10 gun bıle surmedı basardım send ebasarırsın hergun ck ck egzersız yap...ben soyleydım bır parmak yapıp bıakmadım dahada ılrı gıtmek ıstedım cunku ınan sabredıcem bır dakkam bıle kalmamıstısenin adına çok sevindim gerçekten inşallah her bakımdan çok keyifli bi tatil geçirirsin...
bizde 20 gün sonra tatile çıkıyoruz ozmana kadar halledermiyiz acaba?
evet ben parmakta aşağı doğru ilerletiyorum dr öle tavsiye etmişti ama p...s sanki aşağı deilde düz gidiyo bi duvara çarpıyo gibi işte onu beceremiyoruz maalesef :)
ilk deneyimlerden sonra havuzdan denizden mikrop kapan sistit olan cok kişi duydum dikkat etmek önemli tabi onun için ne önerilebilir bilmiyorum ama
snm bak buraya yazıyom baharında destegini aldın kesin yenceksin sen bunu kahve falı gibi bi yorum oldu ama hissediyorum hislerim kuvvetli napim
ıhsalhhh yenerler emınımd eyenerler zaten ...ınsan basardımı bunca gecen zamnaına cok uzuluyo ..ben keske yıllar evvel bulsaydım bu ssıteyı en guzel gunlerımı aglayarak acı cekerek gecırmeseydım..ama bunada sukur bıttı artık..butun dualrım su an basrama asmasında olan arkadaslarımız ıcın...ınanın kızlar bır gun o gunlerı dusunerek anımsıycaksınız sadece :Saruboceq:snm bak buraya yazıyom baharında destegini aldın kesin yenceksin sen bunu kahve falı gibi bi yorum oldu ama hissediyorum hislerim kuvvetli napim
umarım faydası olur lütfen egzersizlerini düzenli yap takıldığın bir nokta olursa sor ve ilerlemelerini bildir ki biz de mutlu olalıminş bende yenerim bi an önce, munisse özel mesaj atamadım canım henüz mesaj sayım azmış ama sözlerin moral verdi inancım tazelendi.. teşekkürler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?