Vajinusmusu Yendikten Sonraki Deneyimlerimizi Paylaşalım

Vajinusmusu yenmek isteyen arakadaşlar için tavsiyeniz?

• Ankete Katılan
    258
atrıca ben başka pozisyonda da yapamıyorum altta olduğum pozisyonda yendim öyle yapabiliyorum üstte deneyeyim diyorum olmuyo tam olarak. yönü popo yönüne doğru ya ben başa pozisyondayken o yönü bulamıyormuşum gibime geliyo. siz nasıl başka pozisyonlara geçtiniz canlarım.bana biraz tüyo verebilirmisiniz.yol gösterin.belki diğer pozisyonlarda daha rahat olabilirim çünkü zaten yaklaşık 1 saat sürdüğü için eşim boşalana kadar ben çok bunalıyorum.üstümde olunca offlayıp püflüyorum artık o kadar yani

selam bayanlar.bende kendi ilişkimden bahsedeyim size girişte hemen oluvermiyo. biraz zorlanıyorum hala. grdikten sonra sorun yok ama hala daha kasılıyorum. bi türlü rahatlayamadım buda beni sinir ediyo. artık korkulacak bişey yok biliyorum ama kafamı daha dağıtamıyorum.acıyacakmı korkusu var. bide zevk olayı henüz olmuyo 2 ay oldu yeneli hala daha yok yani bunda bi gariplik var.hala daha görevmiş gibimi düşünüyorum acaba bilemiyorum. eşimin boşalma süresi çok uzun artık biran önce bitsin diye bakıyorum yaklaşık 1 saati buluyo. döüşünün halimi.eşim her zaman sen çok şanslısın diyo ama ben şuan bunu şans olarak görmüyorum çünkü zevk falan alamıyorum.isteksizlik oluyor ve yanmam başlıyo işte böyle yani.eler yapmam gerekiyo sizce

canım ben yeneli bugün beşinci gün ve 4. günde ben üstteyken orgazm oldum sanırım, yani zevk almanın bi formulü var mı bilemiyorum, acaba isteği artıcı bişilermi denemek gerekiyor bilmiyorumkismile klitoral orgazm ile vajinal orgazm da hissedilen şey aynı oluyor dimi, çünkü ben aynı şeyi hissettim, vajinal orgazm daha farklı sanıyodum..

canım ben en son 10 yıl olmuştur heralde gideli çokkk uzun zaman oldu o zamanda mecburi gitmiştim havuzdan bişeyler kapmıştım mantar başlangıcı demişti doktor...o gün bu gündür hala gidicem...vesile oldu gitmeme yalnız kanımda nasıl mikrop oluyor onu anlamadım soracaktım doktora ama kan alınınca sarhoş gibi oldum kendimde değildim sanki sormak istediğim çoğu şeyi unutmuşum akannehir

off ya bende korkuyorum çekiniyorum doktora gitmeye zaten zar zor başardım bu olayı oraya gitmeye cesaretim yok.bende sorun var aslında çok ihmal ediyorum.yumurtalığımda üşüttüğüm zamanlardave zaman zaman şişme oluyor. kötü bişey çıkacak diye korkuyorum. kendime kızıyorum ama gidemiyorum da doktora.bazen kıyafetimin üzerinden bile belli oluyor şişkinliği.o haldeyim ama yinde de ihmal ediyorum. kist falan olsa adetim düzensiz olur diyorum ama iştee ölee.kendi kendime teşhisler falan off offf

canım ben yeneli bugün beşinci gün ve 4. günde ben üstteyken orgazm oldum sanırım, yani zevk almanın bi formulü var mı bilemiyorum, acaba isteği artıcı bişilermi denemek gerekiyor bilmiyorumkismile klitoral orgazm ile vajinal orgazm da hissedilen şey aynı oluyor dimi, çünkü ben aynı şeyi hissettim, vajinal orgazm daha farklı sanıyodum..

bende çok isterim olmayı ama zevk alamıyorum işte eşimde soruyo nasıl zevk aldın mı diye onada her seferinde almadım demek çok kötü bişey ama laamıyorum işte ne yapmam gerekiyor. sen neler yapıyosun.ne gibi yol izlemem lazım.senin adına çok sevindim çok kısa sürede bunu başarmışsın bana tavsiyen varmı

off ya bende korkuyorum çekiniyorum doktora gitmeye zaten zar zor başardım bu olayı oraya gitmeye cesaretim yok.bende sorun var aslında çok ihmal ediyorum.yumurtalığımda üşüttüğüm zamanlardave zaman zaman şişme oluyor. kötü bişey çıkacak diye korkuyorum. kendime kızıyorum ama gidemiyorum da doktora.bazen kıyafetimin üzerinden bile belli oluyor şişkinliği.o haldeyim ama yinde de ihmal ediyorum. kist falan olsa adetim düzensiz olur diyorum ama iştee ölee.kendi kendime teşhisler falan off offf

canım ihmal etme o zaman, ileride daha büyük sıkıntılar yaşamamak için şimdiden bunu bi doktora göster, belki çözümü çok basit bişidir, hiç böyle strese girmeni bile gerektirmicek bişidir. adet düzenli olsa bile sanırım kist olabiliyor, bi doktora görün mutlaka.
ayrıca kist olsa da çözümü oluyor, tedaviyle çözümleniyor çoğu zaman.

bende çok isterim olmayı ama zevk alamıyorum işte eşimde soruyo nasıl zevk aldın mı diye onada her seferinde almadım demek çok kötü bişey ama laamıyorum işte ne yapmam gerekiyor. sen neler yapıyosun.ne gibi yol izlemem lazım.senin adına çok sevindim çok kısa sürede bunu başarmışsın bana tavsiyen varmı

ben sana göre çok deneyimsizim canım, herhangi bi yol izlemeden bunu yaşadım, ama şunu söyleyebilirim, p...s içinde gidip gelirken sen de elinle klitorisini uyarabilirsin, bu işe yarayabilir, bi arkadaşım böyle zevk aldığını söylemişti.

canım ihmal etme o zaman, ileride daha büyük sıkıntılar yaşamamak için şimdiden bunu bi doktora göster, belki çözümü çok basit bişidir, hiç böyle strese girmeni bile gerektirmicek bişidir. adet düzenli olsa bile sanırım kist olabiliyor, bi doktora görün mutlaka.
ayrıca kist olsa da çözümü oluyor, tedaviyle çözümleniyor çoğu zaman.

aslında evet çözümlenebilir de ben çok uzun zamandır bunu yaşıyordum. ama vajili olduğum için doktora gitmekten çekiniyordum nasıl söylerim diye birde küçük bi şehre taşındık burada eşimi ve beni tanıdıkları için kulaktan kulağa duyulur diye vajili olduğum (çünkü ailelerimiz dahi kimse bilmiyordu durumumuzu ) doktora bile gidemedim.vaji yeniyim giderim dedim ama yine bi bahane buluyorum kendime. Birde bende kasık fıtığı çıktı ama bu şişen yumurtalık tarafımda değil diğerinde o zaman kontrole gittiğimde geçen sene diğer tarafa da bakmışlardı bişey olsa çıkardı diye düşündüm. ya ne biliyim bunun bi gerekçesi yok aslında gitmem gerekiyor sonuçta doktora.çok yoğun iş temposunda çalışıyorum.doktora bile gitmeye izin almak çok zor.

ben sana göre çok deneyimsizim canım, herhangi bi yol izlemeden bunu yaşadım, ama şunu söyleyebilirim, p...s içinde gidip gelirken sen de elinle klitorisini uyarabilirsin, bu işe yarayabilir, bi arkadaşım böyle zevk aldığını söylemişti.

canım ben senden daha önce bir dönemde yensemde ben bu cinsellik konusunda çok bilgisizim. zaten bu yüzden vajili oldum. ben penisin gireceği yeri bile bilemiyordum :) birde bilmyorum sen ne kadar sürelik evlisin ama ben 2.5 yıllıkken yendim vajiyi düşün yani.sana garip gerebilir belki ama nasıl uyaracağım orası neresi inan bana bilmiyorum.ve küçük yerde yetiştim. hiçbirşekilde kimseyle cinsellik hakkında konuşamadım. her zaman çok ayıp gelmiştir. bana eşimle bile konuşamıyorum düşün. hatta ondan bile utanıyordum giyinirken bile o kadar yani

aslında evet çözümlenebilir de ben çok uzun zamandır bunu yaşıyordum. ama vajili olduğum için doktora gitmekten çekiniyordum nasıl söylerim diye birde küçük bi şehre taşındık burada eşimi ve beni tanıdıkları için kulaktan kulağa duyulur diye vajili olduğum (çünkü ailelerimiz dahi kimse bilmiyordu durumumuzu ) doktora bile gidemedim.vaji yeniyim giderim dedim ama yine bi bahane buluyorum kendime. Birde bende kasık fıtığı çıktı ama bu şişen yumurtalık tarafımda değil diğerinde o zaman kontrole gittiğimde geçen sene diğer tarafa da bakmışlardı bişey olsa çıkardı diye düşündüm. ya ne biliyim bunun bi gerekçesi yok aslında gitmem gerekiyor sonuçta doktora.çok yoğun iş temposunda çalışıyorum.doktora bile gitmeye izin almak çok zor.

aslında jinekoloğa gidebilmeyi düşünmek bile bi mutluluk benim için biliyomusun, çünkü yıllardır vaji ile uğraştığım için, jinekoloji kelimesi bile beni geriyordu, bu anlamda sana katılıyorum ama artık yendik bu illeti çok şükür, ve hem cinsel sağlık için hem de genel sağlığımızın için buna cesaret etmemiz gerekiyor sanırım.

biraz alıştıktan sonra ben de çocuk için gidicem mecbur :)

canım ben senden daha önce bir dönemde yensemde ben bu cinsellik konusunda çok bilgisizim. zaten bu yüzden vajili oldum. ben penisin gireceği yeri bile bilemiyordum :) birde bilmyorum sen ne kadar sürelik evlisin ama ben 2.5 yıllıkken yendim vajiyi düşün yani.sana garip gerebilir belki ama nasıl uyaracağım orası neresi inan bana bilmiyorum.ve küçük yerde yetiştim. hiçbirşekilde kimseyle cinsellik hakkında konuşamadım. her zaman çok ayıp gelmiştir. bana eşimle bile konuşamıyorum düşün. hatta ondan bile utanıyordum giyinirken bile o kadar yani

tatlım ben 3 yıllık evliyim, ve bir hafta içinde yendim bu sorunu, seni çok iyi anlıyorum.

inan bana ben büyük bi şehirde yetiştim, okudum, eşimle 9 yıldır beraberiz, evlenmeden önce beraber yaşadık ama klitorisin nerede olduğunu ancak bikaç hafta önce öğrendim, ayrıca deliğide aynı şekilde :)

belki aklındaki cinsellik kavramını ayıp kavramı ile birleştirdiğin için kendini yeterince rahat bırakmıyor olabilirsin ve bu zevk almanı engelliyor olabilir.. öncelikle bunu bi görev olarak değil, eşinle bütünleşip zevk almak olarak algılamaya çalışsan değişir mi acaba bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

hoşbuldum kızlarrr,,,,nolsun ilkimcim artık kayganlaştırıcı kullanmicam sanırım ,ihtiyacım kalmadı ,mutluyum o yüzden,

hoşbuldum kızlarrr,,,,nolsun ilkimcim artık kayganlaştırıcı kullanmicam sanırım ,ihtiyacım kalmadı ,mutluyum o yüzden,

ne güzel canım, darısı bana inşallah, peki kayganlaştırıcısız daha mı fazla zevk alıyosun, gerçekten farkediyomu ?? benim de eşim az kayganlaştırıcı sürelim diyor, o kadar çok kayması zevki azaltıyomuş..

bilmiyorum ya tabiki beyinde biten bişey dediğim gibi hala kasıyorum kendimi bu da zevk almayı engelliyordur tabikide. bende üniversitedeyken eşimle yakınlaşmalarımız oldu tabi beraberde kaldık. o zamnlar böyle bir sorunum olacağını düşünmüyordum bile. normal geliyordu.uzaktan davulun sesi hoş gelirmiş derler ya hani.görücü usulü falan da evlenmedik. 6 yılı aşkın beraberiz yani.bakalım daha alışma için zaman var herhalde.saol canım benim bu şekilde dertleşmek çok güzel.bende çocuk istiyorum artık. yavaş yavaş çalışmalara başlıcaz.

g_y cim alt pozisyonda zevk almadığından bahsetmişsin,,,yatağın ucuna gel eşinde ayakta olsun,yerde yaniii,,bu pozisyonda başlayıp,sonra değiştirebilirsin,,eşin kucişine alsın seni,hiç çıkarmadan,ters dönün,yani sen üste gelmiş olursunn,,sen git gel yaparsın zevk te alırsın birde bunu deneyin istersn,,,,bende çok işe yarıyooo

ne güzel canım, darısı bana inşallah, peki kayganlaştırıcısız daha mı fazla zevk alıyosun, gerçekten farkediyomu ?? benim de eşim az kayganlaştırıcı sürelim diyor, o kadar çok kayması zevki azaltıyomuş..

bende kullanmıyorm kayganlaştrıcı emla falan sadece ilk yaptığımda kullandım sonrasında gerek kalmadı.ama yinede başka sorunlar var işte çok uzun sürdüğü için yanmalar oluyo acaba kayganlaştırıcı kullansak daha mı az yanma olur 1 saat dayanamıyorm çünkü

valla canımm doğal olmasından tabii daha zevkliii,,,extra bişi kullanmadan ,,,bende az sürmeye başlamıştım son zamanlarda,sonraki 2 ilişkidede kullanmadım,,,ön sevişme yada biraz açık olacak ama eşin eliyle de okşadığında ıslaklık iyi olunca kayganlaştırıcıya ihtiyaç olmuyooo

bende kullanmıyorm kayganlaştrıcı emla falan sadece ilk yaptığımda kullandım sonrasında gerek kalmadı.ama yinede başka sorunlar var işte çok uzun sürdüğü için yanmalar oluyo acaba kayganlaştırıcı kullansak daha mı az yanma olur 1 saat dayanamıyorm çünkü

canım egzersizlerde de ilişkide de hep kayganlaştırıcı kullanıyorum ben, hiç sızım acım olmuyor, eşimle yarım saati aşıyor ilişkimiz yine de hiç sızlamıyor ama eşim açısından zevki biraz azaltıyomuş..

Back
X