Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eee diğer vajiden kurtulan arkadaşlar nerelerdeler naptılar ? Ela emre hiç uğramaz oldu...guinness test yaptımı acaba ???
yaz geldi diye kimse pc başına oturmuyo heralde opuyorumnanaktanherkes bayılmş durumda sanırım kimsenn sesi soluğu çıkmıyo:uhm:
selam kızlaar
ne var ne yok bir süredir giremiyorum. 5.denemeyide yaptık. ya sanki ilk 2 si daha rahattı bu son 3 tanede biraz duyarlılık hissettim ben :çok üzgünüm: niye böyle oluyor acaba..
kızlar öbür sayfada bebiş haberini okuyunca canım birden hamile olmak çekti zemuszemusama hemen sonrası vaji ve hamilelik diye bir topic okudum cıksss kesinlikle hazır değilim baya bi zor anlaşılan alttan muayeneye falan alışmak lazım süprizzzzz
kaydirigubbakcemile3 yapıver kazayla olsun bitsin![]()
frambuazlı pastam 5dk da yaparsın Allah nasip ettiysede sonraki 9 ay ne halt yiyecem alttan bakıp duracaklar her biyerimi karıştıracaklar tırstım yani sositosositoAllahım o günleri hepimize gösterir inşallah ama bizimde o ana kadar hazırlamamız lazım kendimizi opuyorumnanaktan
bebek düşünmeden zaten muayene olmak lazım bi sorun varmı yokmu her sey yolundamı yılda bi kez smear testi var her kadının yaptırması gereken ben bi kes muayene oldum dr um cok tatlı bi bayandı cok rahatlattı ve hiç de zor olmadı söz konusu masaya bile oturdum kısacası dr cok önemli gerisi kolay oluyor
bebek düşünmeden zaten muayene olmak lazım bi sorun varmı yokmu her sey yolundamı yılda bi kez smear testi var her kadının yaptırması gereken ben bi kes muayene oldum dr um cok tatlı bi bayandı cok rahatlattı ve hiç de zor olmadı söz konusu masaya bile oturdum kısacası dr cok önemli gerisi kolay oluyor
ohhhh be benle aynı düşüncede olan iri çıktı sonunda alkisalkisalkis
katılıyorum sana canımcım bende oldum evet ilk tırsma oluyo ama sonuçta zorunlu olduğun bişeyde tırsmak mantıklı değil
a.s. twetty cim bende aktif cinsel yasama basladımyagidiyim diyorum artık dr la irtibata geciyim hihoyyyt kendime inanamıyorum halaaa kaydirigubbakcemile2
kırmızı mırmızı yok sekerim bilmiyorum zaten sorunda yapmıyoruz ama daha sonakilerde olurmu olmazmı bilemicem tam anlamıyla git gel olayı da oldu heralde gelesi yok kendi bilir :)
hem hamilelikten önce jinekolojik muayene dısında kullanılması gereken folik asit vs gibi takviyelerde var hamilelikten 3 ay önce baslanmalıymıs ve kansızlık sarılık vs gibi testlerde yapılıyor kısacası bi dahiliye uzmanına görünüp ordan yönlendirmelerle ilerlemek lazım ben bu hafta düşünüyordum kaldı ölece bakalım