Vajinusmusu Yendikten Sonraki Deneyimlerimizi Paylaşalım

Vajinusmusu yenmek isteyen arakadaşlar için tavsiyeniz?

• Ankete Katılan
    258
eee diğer vajiden kurtulan arkadaşlar nerelerdeler naptılar ? Ela emre hiç uğramaz oldu...guinness test yaptımı acaba ???

selam kızlaar

ne var ne yok bir süredir giremiyorum. 5.denemeyide yaptık. ya sanki ilk 2 si daha rahattı bu son 3 tanede biraz duyarlılık hissettim ben :çok üzgünüm: niye böyle oluyor acaba..

selam kızlaar

ne var ne yok bir süredir giremiyorum. 5.denemeyide yaptık. ya sanki ilk 2 si daha rahattı bu son 3 tanede biraz duyarlılık hissettim ben :çok üzgünüm: niye böyle oluyor acaba..

selam canım,

nasıl bir duyarlılık hissettin balım ?

kayganlaştırıcı kullanmamıs olabilirmisin yada yeterince ıslanmamıssındır bunlar geldi aklıma mızmız

kızlar öbür sayfada bebiş haberini okuyunca canım birden hamile olmak çekti zemuszemusama hemen sonrası vaji ve hamilelik diye bir topic okudum cıksss kesinlikle hazır değilim baya bi zor anlaşılan alttan muayeneye falan alışmak lazım süprizzzzz

kızlar öbür sayfada bebiş haberini okuyunca canım birden hamile olmak çekti zemuszemusama hemen sonrası vaji ve hamilelik diye bir topic okudum cıksss kesinlikle hazır değilim baya bi zor anlaşılan alttan muayeneye falan alışmak lazım süprizzzzz

kaydirigubbakcemile3 yapıver kazayla olsun bitsin :emir_bebek:

kaydirigubbakcemile3 yapıver kazayla olsun bitsin :emir_bebek:

frambuazlı pastam 5dk da yaparsın Allah nasip ettiysede sonraki 9 ay ne halt yiyecem alttan bakıp duracaklar her biyerimi karıştıracaklar tırstım yani sositosositoAllahım o günleri hepimize gösterir inşallah ama bizimde o ana kadar hazırlamamız lazım kendimizi opuyorumnanaktan

frambuazlı pastam 5dk da yaparsın Allah nasip ettiysede sonraki 9 ay ne halt yiyecem alttan bakıp duracaklar her biyerimi karıştıracaklar tırstım yani sositosositoAllahım o günleri hepimize gösterir inşallah ama bizimde o ana kadar hazırlamamız lazım kendimizi opuyorumnanaktan

aaaaaaaaaa keşke derdim sadece alttan muayneolda yani sende kaydirigubbakcemile3
bişicik olmaz hele sen bi kere git muayne ol ondan sonra tırsmazsın
ama elbet bir gün olcaksın bebek istiyosan bunuda unutma

bebek düşünmeden zaten muayene olmak lazım bi sorun varmı yokmu her sey yolundamı yılda bi kez smear testi var her kadının yaptırması gereken ben bi kes muayene oldum dr um cok tatlı bi bayandı cok rahatlattı ve hiç de zor olmadı söz konusu masaya bile oturdum kısacası dr cok önemli gerisi kolay oluyor

bebek düşünmeden zaten muayene olmak lazım bi sorun varmı yokmu her sey yolundamı yılda bi kez smear testi var her kadının yaptırması gereken ben bi kes muayene oldum dr um cok tatlı bi bayandı cok rahatlattı ve hiç de zor olmadı söz konusu masaya bile oturdum kısacası dr cok önemli gerisi kolay oluyor

ohhhh be benle aynı düşüncede olan iri çıktı sonunda alkisalkisalkis

katılıyorum sana canımcım bende oldum evet ilk tırsma oluyo ama sonuçta zorunlu olduğun bişeyde tırsmak mantıklı değil

yaaa bende çok yıllar önce sırf meraktan olmuştum o koltuğa oturmuştum bana bakanda çok tonton bi bayandı eninde sonunda oturacağım başka yolu yok ama her zamanki gibi hemen kuruyorum kafamda kafamçokkarıştı ben önce bi alt yapıya baktırayım ne var ne yok ondan sonra biraz alışalım cinselliğe en son bebek olayını gündeme getiricem gamyoncuiremsu bu arada zerrcim senden kırmızı gelmişmiydi vajiyi yendikten sonra muayene falan oldunmu ?

ohhhh be benle aynı düşüncede olan iri çıktı sonunda alkisalkisalkis

katılıyorum sana canımcım bende oldum evet ilk tırsma oluyo ama sonuçta zorunlu olduğun bişeyde tırsmak mantıklı değil

a.s. twetty cim bende aktif cinsel yasama basladımya:D gidiyim diyorum artık dr la irtibata geciyim hihoyyyt kendime inanamıyorum halaaa kaydirigubbakcemile2

a.s. twetty cim bende aktif cinsel yasama basladımya:D gidiyim diyorum artık dr la irtibata geciyim hihoyyyt kendime inanamıyorum halaaa kaydirigubbakcemile2

valla ben gittim aktif olmaya başladığından beri 2 efa aletli muayne oldum biri yediğimin ertesi günüydü o gün hiç bişi hissetmedim nasıl olduysa diğeride geçen aydı (ama bus efer hissettim semar felanda alındı doktorda güzel değildi)

benden tavsiye gidin derim yani sonuçta bariz ilikişi yaşıyoruz artık herşey olabilir...

kırmızı mırmızı yok sekerim bilmiyorum zaten sorunda yapmıyoruz ama daha sonakilerde olurmu olmazmı bilemicem tam anlamıyla git gel olayı da oldu heralde gelesi yok kendi bilir :)
hem hamilelikten önce jinekolojik muayene dısında kullanılması gereken folik asit vs gibi takviyelerde var hamilelikten 3 ay önce baslanmalıymıs ve kansızlık sarılık vs gibi testlerde yapılıyor kısacası bi dahiliye uzmanına görünüp ordan yönlendirmelerle ilerlemek lazım ben bu hafta düşünüyordum kaldı ölece bakalım

kırmızı mırmızı yok sekerim bilmiyorum zaten sorunda yapmıyoruz ama daha sonakilerde olurmu olmazmı bilemicem tam anlamıyla git gel olayı da oldu heralde gelesi yok kendi bilir :)
hem hamilelikten önce jinekolojik muayene dısında kullanılması gereken folik asit vs gibi takviyelerde var hamilelikten 3 ay önce baslanmalıymıs ve kansızlık sarılık vs gibi testlerde yapılıyor kısacası bi dahiliye uzmanına görünüp ordan yönlendirmelerle ilerlemek lazım ben bu hafta düşünüyordum kaldı ölece bakalım

aman gelmesin zaten ne işimize yarayacak bu saatten sonra kırmızı :kedi:crescent baktırmışta olduğu gibi yerinde duruyomuş o yüzden merak ettim kafamçokkarıştı benimde iyi bir jinekolog bulup gitmem lazım bi dahaki reglime kadar gideyim nolur nolmaz kaydirigubbakcemile2

Back
X