Vajinusmusu Yendikten Sonraki Deneyimlerimizi Paylaşalım

Vajinusmusu yenmek isteyen arakadaşlar için tavsiyeniz?

• Ankete Katılan
    258
eh canım hamdolsun diyelim sen nasılsın bitirdin vizeleri tatil modundasın heralde ohh tadını cıkar

demirbaş olduk :D maşallah ay nerde munisseler kaderler kadriyeler sonra ece cara bahar cresent daha aklıma gelmeyenler

demirbaş olduk :D maşallah ay nerde munisseler kaderler kadriyeler sonra ece cara bahar cresent daha aklıma gelmeyenler

canım öbür taraftayım ben,biliyorsun buraya transfer olamadım henüz.Allah mı söyletti ne inşallah kısa zamanda burda olurum.arada uğruyorum buraya ve hayal ediyorum bende yazacam işte giriş zor oluyor şöyle böyle die...

besen görüyorum ama konusmuyorsun hiç nasılsın hersey yolundamı

geçen hafta çok yoğundu işlerim internette yoruyor biraz beni baharmı çarptı ne :bbo: ama hep merak ediyorum burda neler olup bitiyor gelip okuyorum bende bir değişiklik yok biraz acı oluyor alırken onun için egzerisz yapıyorum iki gündebir

Son düzenleme:
canım öbür taraftayım ben,biliyorsun buraya transfer olamadım henüz.Allah mı söyletti ne inşallah kısa zamanda burda olurum.arada uğruyorum buraya ve hayal ediyorum bende yazacam işte giriş zor oluyor şöyle böyle die...

ay demekki cok yakın zafer hadi canım kolaylıklar diliyorum a.s.

geçen hafta çok yoğundu işlerim internette yoruyor biraz beni baharmı çarptı ne :bbo: ama hep merak ediyorum burda neler olup bitiyor gelip okuyorum bende bir değişiklik yok biraz acı oluyor alırken onun için egzerisz yapıyorum iki gündebir

egzersiz falan hiç yapmıyom nolcaksam ben bilmiyorum salıverdim şimdilik boshayallersmile

amaaaaaaannn boşverin egzersizi durmak yok yola devam :teytey:
işte geldimmmm ayy bende hasret kaldıydım tırnaklarıma egzersiz yapıyorum diye kökünden kesmiştim ohhh bide güzel uzadılar hihoyyytbi şettirelimde bakalım ihtiyaç olacakmı tekrar egzersize :kedi:

Haftasonu olmadığı halde bugün pek giren olmadı...
Başaranlar genelde gidiyor, yüzlerini gören cennetlik...

Back
X