Vajinusmusu Yendikten Sonraki Deneyimlerimizi Paylaşalım

Vajinusmusu yenmek isteyen arakadaşlar için tavsiyeniz?

• Ankete Katılan
    258
kizlar bes haftalik hamileyim bebegimin kesesini gordum dun

cnm bnm daha minicikmiş annesi acayip bir duygu dimi? benimkide 12+6 haftalık oldu galiba :) karıstırıyorum bazen:)2-3 hafta sonra cinsiyeti belli olck cimcime bir kız istyom ama allah önce hayırlısını ve saglıklısını versin.daha bebeğimn pek bişeyi yok 4 tane örgüsü var 1tanede tulumu,zıbını takımı var kendimi zor tutuyom bişey almamak için biraz daha büyüsün allahın izniyle.allahım herkese nasip etsin.bak cnm sarılık,hormon tahlillerini yaptır folik aside baslıycksın ben içemiyom dogru düzgün:( her aksam yatarken 1su brd ılık süt iç fazlada sıcak olmasın.keçiboynuzu pekmezi yemeye çlş öglenleri.aklıma gelen şimdilik bunlar:CüvCüv:

zerhacım bugün sınavın var dı değilmi senin nasıl geçti.umarım iidir.

evet cnım sorma gtsin önceden okula gidip bakmamıştım mersin üniversitesinde dye biliyordum hatta aramıştık evet dediler gttimki okul falan yok üniversiteyi gezdim iyce sınava 15 dk falan var beni bir panik sardı bir yandan basım dönermi midem bulanırmı dye düşünüyorum bir yandan da gec kalcam tekrar bindim ordan 4 minibüs değiştrdim son anda yetiştim neyseki.matematiğim iyi gectide dgrleri eh işte yarında var yne allah yardımcım olsun:(

Günaydın kızlar...
Pazar günü kimse olmaz yine ama yazmak istedim...
Daha önce söylemiştim bi defa leke şeklinde kanama oldu ilişkide sonra da çok fazla kanamam oldu sanırım zardan kurtuldum demiştim...
Dün ilişkiye girdik yine kanamam oldu. Ama bu sefer geçenki gibi değil. Sanki pıhtı gibi birşey geldi sonra durdu devam etmedi...
Eşim son kalan parçaymış artık kanama olmaz dedi. Umarım öyle olur...

slm kızlar eşim şehir dışındaydı 4 gündür dün geldi.birlikte olduk.hiç kendimi kasmadım girişi bile çok kolay oldu ve az da olsa zevk aldım çok mutluyum.sanırım prezervatif zevk almayı kısıtlıyor.

meraba munisecim cıkmıssın galiba :) evet prezervatif konusu işlenmiş baska bi baslıkta gecen burdada konusmustuk prezervatifle zevk olayı pek olmuyor sanırım alınan duyumlar o yönde en azından

Senin adına sevindim Munisse'cim...
Biz de dün birlikte olduk az bişey kan geldi...
Bugün egzersiz yaptım, emla kayganlaştırıcı falan kullanmadım egzersiz çok rahat oldu. Akşam tekrar yapmayı düşünüyorum eşimle. Umarım egzersizdeki kadar rahat olur...

kızlar hala vajiyim ya ben nasıl yenicem bu illeti artık bende anne olmak istiyorum

Öncellikle anne olmayı ikinci plana al...
Vajinismusu yenmek anne olmaktan daha önemli olsun...

Şimdi...
Hangi aşamadasın arkadaşım? Egzersiz yapıyor musun? Ne zamandır yaşıyorsun bu sorunu?

Kızlar pazartesi, salı ve çarşamba 2'şer tane olmak üzere finallerim var...
Fazla uğrayamayabilirim... Sonra görüşürüz...

Öncellikle anne olmayı ikinci plana al...
Vajinismusu yenmek anne olmaktan daha önemli olsun...

Şimdi...
Hangi aşamadasın arkadaşım? Egzersiz yapıyor musun? Ne zamandır yaşıyorsun bu sorunu?
[/QUOT

ne aşamada olduğumu bilmiyorum ki hiç egzersiz yapmadım aslında ulusoya gidicem ama randevum vardı adetim gecikti randevu tarihini ileri atmam gerekli
5 yıllık evliyim ve 28 yaşındayım egzersizler beni geriyor deneme sırasında da hiç birşey hissetmiyorum sanki orası kilitleniyor ve dümdüz biyer oluyor ne yapıcam bilmiyorum
aslında ulusoya gitmeden kendim başarmak istiyorum ama olmuyo sevişemiyorum bile canım istemiyor

Günaydın kızlar...
Pazar günü kimse olmaz yine ama yazmak istedim...
Daha önce söylemiştim bi defa leke şeklinde kanama oldu ilişkide sonra da çok fazla kanamam oldu sanırım zardan kurtuldum demiştim...
Dün ilişkiye girdik yine kanamam oldu. Ama bu sefer geçenki gibi değil. Sanki pıhtı gibi birşey geldi sonra durdu devam etmedi...
Eşim son kalan parçaymış artık kanama olmaz dedi. Umarım öyle olur...

selam canım beimde ilkinde kırmızı gelmişti. 2. ve 3. denemede de geldi ve benim 2-3 gün sürüyordu kanamam ama 3. ilişkiden sonra gelmedi artık.bu normal bi durum. seninde artık bidaha geleceğini sanmıyorum.bendende pıhtı şeklinde gelmişti.ama şükürler olsunki artık gelmiyo yoksa çok fena oluyordum o ilk günler eşim korkuyordu benden suratım bembeyaz oluyordu. tansiyonum falan düşüyodu neyseki geride kaldı.

evet cnım sorma gtsin önceden okula gidip bakmamıştım mersin üniversitesinde dye biliyordum hatta aramıştık evet dediler gttimki okul falan yok üniversiteyi gezdim iyce sınava 15 dk falan var beni bir panik sardı bir yandan basım dönermi midem bulanırmı dye düşünüyorum bir yandan da gec kalcam tekrar bindim ordan 4 minibüs değiştrdim son anda yetiştim neyseki.matematiğim iyi gectide dgrleri eh işte yarında var yne allah yardımcım olsun:(

hay Allah aksilik olmuş neyseki yetişmişsin canım benim. İnşallah bugünkünüde atlatırsın sonuçları da güzel olur. geçersin derslerden Allah yardımcın olsun.

Kızlar pazartesi, salı ve çarşamba 2'şer tane olmak üzere finallerim var...
Fazla uğrayamayabilirim... Sonra görüşürüz...

sana sonsuz başarılar inşallah Kolaylıkla atlatırsın sınavlarını sonra rahat bi nefes alırsın az kaldı artık son zamanları okulunun değilmi. Allah yardımcın olsun. sen azimlisin hepsinden iyi notla geçeceğine einim tekrar başarılar

g_y dün ilişkinin başlarında geldi ama sonra bitti ilkinde benim de kanamam 3 gün sürdü. Ama artık gelmez diyorum ben de...

Okulda son 3 gün tatil başlıyor sonra, çok teşekkür ederim :)

arkadaşlar ya bana yardımcı olmayacakmısınızz evliyim ve hala ilk gecemi yaşayamadım tam herşey olup bitecek diye düşündüğüm anda bişeyler oluyo korkuyorum kasılıyorum terliyorum ve bağırıyorum neden korkuyorum ben ya niye beceremiyorum sakin kalmayı ne olur yardımcı olun uyuşturucu kremler kullansam işe yararmı acaba lütfen cevap yazın artık şu illetten kurtulmak istiyorum cevabınız için şimdiden tşekkürler:utangac:

arkadaşlar ya bana yardımcı olmayacakmısınızz evliyim ve hala ilk gecemi yaşayamadım tam herşey olup bitecek diye düşündüğüm anda bişeyler oluyo korkuyorum kasılıyorum terliyorum ve bağırıyorum neden korkuyorum ben ya niye beceremiyorum sakin kalmayı ne olur yardımcı olun uyuşturucu kremler kullansam işe yararmı acaba lütfen cevap yazın artık şu illetten kurtulmak istiyorum cevabınız için şimdiden tşekkürler:utangac:

sevgili balım bende 5 ıldır aynı sorunla ugrasıyorum benden 10 yaş küçük yegenlerim bile evlendiler hamileler benden sonra kimler kimler evlendi çocukları oldu 2 çocuklarına bile hamileler ben hala beceremedim çok umutsuzum bende :(

Back
X