Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlaaaaaaaaaaaarrr ben kaçıyorum toparlanayım ufaktan
hadi yarın görüşürük.... zemuszemus
kızlaaaaaaaaaaaarrr ben kaçıyorum toparlanayım ufaktan
hadi yarın görüşürük.... zemuszemus
venüs denememiş bu hafta . bende denemedim. hafta içi yüksek ihtimal. isteğimin gelmesini bekliyorum :kedi:
bide ben korkuyorum derin in kanaması olmuş tekrar. sıkıyorum bazen benimde olurmu senağlama
venüs denememiş bu hafta . bende denemedim. hafta içi yüksek ihtimal. isteğimin gelmesini bekliyorum :kedi:
bide ben korkuyorum derin in kanaması olmuş tekrar. sıkıyorum bazen benimde olurmu senağlama
Canım kanama olsa da acımıyor ki hiç hissetmedim ben...
Bir de ikinci sefer kanama olmasının nedeni ilkinde tamamen kızlığın gitmemiş olmasıydı...
acımadımı yani ama çok olmuş. oda korkutuyor beni. birde damar çatlaması falan varmış ya.. aklım gidiyor beniiimmm
Hayır hiçbir ağrı, sızı, yanma hissetmedim. Kanadığını bile hissetmedim ışığı açıp görene kadar. Hiç korkma...
onlarda kırmıız oldu dıye herkezde olcak degılkı korkma...bak ebnım ılkı ıkıncısı ucunsuzu hıc gelmedı yanı kırmızı namına hıc bır sey yoktu ...farklı farklıdır unutma hıcte korkutöa boyle kendını krımızı falan gelmıycekacımadımı yani ama çok olmuş. oda korkutuyor beni. birde damar çatlaması falan varmış ya.. aklım gidiyor beniiimmm
onlarda kırmıız oldu dıye herkezde olcak degılkı korkma...bak ebnım ılkı ıkıncısı ucunsuzu hıc gelmedı yanı kırmızı namına hıc bır sey yoktu ...farklı farklıdır unutma hıcte korkutöa boyle kendını krımızı falan gelmıycekklava:
hala geliyormu bir doktora gitsene canım ne olmuş acaba denildiği gibi damar sorunumu. ah içim fena oluyor benim.. bak bide bu çıktı şimdi. tam kurtulduk dedik...
Canım en son kan geldiğinde normal ilişkiye devam ettik kanama olmadı yani son damlaydı o. Artık gelmez.
Benim oldu diye sende de olacak diye birşey yok boşuna korkutma kendini...
hayır oyle bı sey olmaz kendını bunları dusunup moralını bozma ..dedııgm gıbı kısısden kısısye fark eder o yanı herkezde kan gelıcek dıye bır sey yok hem kasmadan kaynaklandıgınıda sanmıyorum ama derıncım senın kasmadanmı oldu ...ah kafaaaamm kafamçokkarıştı
ya ilişkide kendimi sıkarsam damar çatlar diye bi paniğe girdim şimdi ben. olmaz dimi öyle birşey sıksamda çatlamaz.
tamam canım peki. o sıkmışmıydın kendini yada kasılma falan olmuşmuydu. yoksa çok rahat oldu sonra baktın gelmiş...
hayır oyle bı sey olmaz kendını bunları dusunup moralını bozma ..dedııgm gıbı kısısden kısısye fark eder o yanı herkezde kan gelıcek dıye bır sey yok hem kasmadan kaynaklandıgınıda sanmıyorum ama derıncım senın kasmadanmı oldu ...
Canım dediğim gibi hiçbir sıkma zorlanma olmadı. sadece girişte zorlandım. Yani gireceği teri tutturamadım kaydirigubbakcemile3 ama hiçbir acı olmadı kesinlikle. Kan geldiğini bile hissetmedim görünce şaşırdım...
anlaşıldı arkadaşlar boshayallersmile iyi akşamlar sizlere...
o resimdeki kim derin kaydirigubbakcemile2
gülben ergenin küçüklüğüne benziyorsırnaşık şey