Vajinusmusu Yendikten Sonraki Deneyimlerimizi Paylaşalım

Vajinusmusu yenmek isteyen arakadaşlar için tavsiyeniz?

• Ankete Katılan
    258
kaydirigubbakcemile3 bende ilk bakısta heralde diziyi izlemedigim için ala ala derin bumuymus demiştim resmi inceleyince populer biri oldunu bi yerlerden gördümü farkettim (mızmızın gülben ergenin küçüklüğü yorumunada koptum:D)

kaydirigubbakcemile3 bende ilk bakısta heralde diziyi izlemedigim için ala ala derin bumuymus demiştim resmi inceleyince populer biri oldunu bi yerlerden gördümü farkettim (mızmızın gülben ergenin küçüklüğü yorumunada koptum:D)

Ben değilim ama böyle görünmek isterdim zemuszemus

balım online görünüyorsun dünkü soruların ve daha önce diger sordukların diger baslıkdada cevaplanmıstı acaba cevapları bulmakta zorlukmu cekiyorsun cunku aynı sorularmıs gibi geldi

slm kızlar ben işte internete giremiyorum.akşamları da siz yoksunuz.o nedenle pek yazamıyorum.ama hergün girip okuyorum.ben ilişkide artık sorun yaşamıyorum.yani önce girişte zorlanıyordum şimdi çok daha kolay oluyor.size tavsiyem ara vermeyin ne kadar sık yaparsanız o kadar rahat oluyor.yani en azından benim için böyle oldu.zevk olayı prezervatif kullanmadık iki seferdir.biraz zevk alabildim ama ben başka bir korunma yöntemi istemiyorum.bu da zora sokuyor işleri neyse yaşayp göreceğiz artık.hoşçakalın:))

slm kızlar ben işte internete giremiyorum.akşamları da siz yoksunuz.o nedenle pek yazamıyorum.ama hergün girip okuyorum.ben ilişkide artık sorun yaşamıyorum.yani önce girişte zorlanıyordum şimdi çok daha kolay oluyor.size tavsiyem ara vermeyin ne kadar sık yaparsanız o kadar rahat oluyor.yani en azından benim için böyle oldu.zevk olayı prezervatif kullanmadık iki seferdir.biraz zevk alabildim ama ben başka bir korunma yöntemi istemiyorum.bu da zora sokuyor işleri neyse yaşayp göreceğiz artık.hoşçakalın:))

Ben de tam tersine prezervatifi mide bulandırıcı buluyorum neden bilmiyorum...
En rahatı hap bana göre. Tabi aylık iğneler daha güzel. En azından hap gibi bir gün unutma ihtimalin yok...

Merhaba herkese,

Azim ettim iki günde tüm sayfaları okudum.

Öncesinden bahsedilmiş, arkadaşlar sakın unutmayın, fantazi hikayelere devam. Bende gerçekten çok işe yaradı, üstelik iki taraflı. :)

Veeee, ben kocamın yüzünü o ilişki anında görmekten çekiniyordum. Yani garip bir duygu sonuçta, alışık değiliz. O yüzden ilk zamanlar devamlı gözlerimi siyah bi eşarp ile kapadık. bu hem kendimi iyi hissetmemi sağladı, hem de onun için ayrı bir fantazi oldu sanırım :P

Bir de enerji içeceklerini bırakın, canım ülkemin canım fındıkları ondan katbekat daha iyi! Deneyin, görüceksiniz.

Herkese mutluluklar,

venüs denememiş bu hafta . bende denemedim. hafta içi yüksek ihtimal. isteğimin gelmesini bekliyorum :kedi:

bide ben korkuyorum derin in kanaması olmuş tekrar. sıkıyorum bazen benimde olurmu senağlama

canım bence kırmızı olayına takılma bak bende takılıyorum ara sıra ama sonra düşünüyorum durup dururken kendimizi yok yere neden tedirgin ediyoruz diye...bak derincim son derece mutlu mesut en ufak bi şikayeti yok...kırmızı olsada normal artık...p...s giriyo kırmızı gelse nolur gelmese nolur düşünme bunları çünkü sen düşününce benide tetikliyorsun olmuyo böööleee sositososito

Merhaba herkese,

Azim ettim iki günde tüm sayfaları okudum.

Öncesinden bahsedilmiş, arkadaşlar sakın unutmayın, fantazi hikayelere devam. Bende gerçekten çok işe yaradı, üstelik iki taraflı. :)

Veeee, ben kocamın yüzünü o ilişki anında görmekten çekiniyordum. Yani garip bir duygu sonuçta, alışık değiliz. O yüzden ilk zamanlar devamlı gözlerimi siyah bi eşarp ile kapadık. bu hem kendimi iyi hissetmemi sağladı, hem de onun için ayrı bir fantazi oldu sanırım :P

Bir de enerji içeceklerini bırakın, canım ülkemin canım fındıkları ondan katbekat daha iyi! Deneyin, görüceksiniz.

Herkese mutluluklar,

tavsiyelerin için teşekkürler canım....bu siyah eşarp hiç aklıma gelmemişti benim hemen denemeliyim hihoyyytbu arada kızlar bişey sorucam doğum kontrol hapı isteği azaltıyormu ? bide hap bitince bırakıyoruzya regl gelene kadar o arada hap koruyormu yoksa tamamen korumasızmı kalıyoruz ?

Birde kızlar, lütfen ama lütfen emla, vazalin, bebe yağı hele hele yemek yağı kesinlikle sürmeyin!!

Durex Play kullandık biz, hayatım kurtuldu :))))))))

tavsiyelerin için teşekkürler canım....bu siyah eşarp hiç aklıma gelmemişti benim hemen denemeliyim hihoyyytbu arada kızlar bişey sorucam doğum kontrol hapı isteği azaltıyormu ? bide hap bitince bırakıyoruzya regl gelene kadar o arada hap koruyormu yoksa tamamen korumasızmı kalıyoruz ?

canım hapın koruma ihtimali hiçbir zaman %100 değil nunu unuutma
o arada yada içtiğinz aman hap seni kesinlikle korucak diye bişi mümkün değil çünkü benim çok tanıdığım bu şekilde hamile kaldı yani hap kullanarak
yinede o dönemde koruma olasılığı olduğunu söylüyo doktorlar ama sen yinede dikkatli ol..yani regl den bir kaç gün öncesinde kalma olasılığın çok az ama alahın takdiri yani :Saruboceq:

Birde kızlar, lütfen ama lütfen emla, vazalin, bebe yağı hele hele yemek yağı kesinlikle sürmeyin!!

Durex Play kullandık biz, hayatım kurtuldu :))))))))

Ben bebe yağı bide gleit gelen kullanıyorum ikisindende memnunum...geçen gün başka bir marka kayganlaştırıcı almıştı eşim oda su bazlıydı ama hiç sevmedim sanki yapış yapış oluyor ve benim vajinin iç kısmını yaktı nedense....gerçi uyduruk bi markada değildi ama yanma oldu dönüp baktım yoksa emla mı diye kafamçokkarıştı

Ben bebe yağı bide gleit gelen kullanıyorum ikisindende memnunum...geçen gün başka bir marka kayganlaştırıcı almıştı eşim oda su bazlıydı ama hiç sevmedim sanki yapış yapış oluyor ve benim vajinin iç kısmını yaktı nedense....gerçi uyduruk bi markada değildi ama yanma oldu dönüp baktım yoksa emla mı diye kafamçokkarıştı

Bir de durex play'i denesen?
almadan önce ben baya bir araştırdım, bu aynı zamanda vücudun her yerine masaj için kullanılabilen bişey. Adamlar neler yapıyor yahu :))))
Bebe yağı petrol bazlı canım, vajinamız bizim çok hassas. mümkün olduğunca doğal yolları tercih etmeliyiz. Allah korusun mikrop vs. kapmasın.

Back
X