Vajinusmusu Yendikten Sonraki Deneyimlerimizi Paylaşalım

Vajinusmusu yenmek isteyen arakadaşlar için tavsiyeniz?

• Ankete Katılan
    258
ayy nekadar düşünceli kayınvaliden varmışş,,,:52:bizimkilerin hiç aklına gelmez,,:23:,seviyomuş bak seni,,,:73:meğer hediye vercekya size o yüzden biran önce gelmek istiyomuşşş:84:,heyecan yapmışş,,,:1:valla hediyenin üstüne dahada gitmez sizin eve transfer olur mu dersinn:33:

walla şaşırdım yok şimdi yiğidi öldür hakkını yeme her gittiğimde illa bişeyler hediye eder bu yaz hiç tişört almadım desem yeridir hep almış işlemiş allamış pullamış verdi görenin dibi düştü kızı yokya çok hevesli giydirmeye bende tam aksi sade giyinirim ama o beni illa süsleyip püsleyecek içi rahat etmiyor anam çantama bile incik boncuk uydurup dikti hatun yaaa kazadan sonra bana o baktı yıkadı bile :34:ewet o yüzden gelmek istiyomuş ama nasıl güzel bi yüzük görsen kıymış paraya hatun :66: dün akşam eve gittim annemde bizde ikiside bir dünya yemek döktürmüş benim elimi hiç bişeye sürdürmediler herşeyi onlar yaptı evde hazır yemeğe gelmek çok güzel bişeymiş meğer :8: anam ben geldiklerinden şikayetçi değilim tek derdim ben evde yokken biri olunca evde rahatsız oluyorum kendi annem bile olsa :44:

ayyyyyy dün akşam şok oldum ilk doğum günü hediyemi erkenden aldım hemde kayınvalidecimden :48: hatun bana tam tur yüzük almış şoklardayım galiba beni seviyor :54: taaaa ne zaman konuşurken demiştim onlardan alıcam diye bi türlü para ayırıp alamamıştım yememiş içmemiş hatun almış çok mutlu oldum hiç beklemiyordum :32:

vay vay vay ne güzel yahu.bende çok seviyorum onları. kayınvalidenden alman da daha bi iyi olmuş tabi.güle güle kullan tatlım

vay vay vay ne güzel yahu.bende çok seviyorum onları. kayınvalidenden alman da daha bi iyi olmuş tabi.güle güle kullan tatlım

ewet çok duygulandım beklemiyordum çünkü :16: daha var çünkü doğum günüm yılbaşı akşamı erkenden verdi siz şimdi o akşam gençler eğlenirsiniz göremem seni dedi...sarıldım öptüm anne galiba sen beni çok seviyorsun dedim şüphenmi var dedi ben seni oğlumdan önce görüyorum dedi :69: sağol güzelim allah sizlere daha iyileri nasip etsin :48:

walla şaşırdım yok şimdi yiğidi öldür hakkını yeme her gittiğimde illa bişeyler hediye eder bu yaz hiç tişört almadım desem yeridir hep almış işlemiş allamış pullamış verdi görenin dibi düştü kızı yokya çok hevesli giydirmeye bende tam aksi sade giyinirim ama o beni illa süsleyip püsleyecek içi rahat etmiyor anam çantama bile incik boncuk uydurup dikti hatun yaaa kazadan sonra bana o baktı yıkadı bile :34:ewet o yüzden gelmek istiyomuş ama nasıl güzel bi yüzük görsen kıymış paraya hatun :66: dün akşam eve gittim annemde bizde ikiside bir dünya yemek döktürmüş benim elimi hiç bişeye sürdürmediler herşeyi onlar yaptı evde hazır yemeğe gelmek çok güzel bişeymiş meğer :8: anam ben geldiklerinden şikayetçi değilim tek derdim ben evde yokken biri olunca evde rahatsız oluyorum kendi annem bile olsa :44:

aynen bende çok rahatsız olurum ben evde yokken evimde birilerinin olmasındanen yakınımda olsa dahi. hep de sormuşumdur kendime ben neden böyleyim acaba diye. ama benim sende rahatsız oluyormuşsun.kayınvalden seni seviyor tatlım belli .Allah huzurunuzu bozmasın. ne güzel sana ne güzel ciciler yapmış. kokoş herhalde senin kayınvalide azcık:)

aynen bende çok rahatsız olurum ben evde yokken evimde birilerinin olmasındanen yakınımda olsa dahi. hep de sormuşumdur kendime ben neden böyleyim acaba diye. ama benim sende rahatsız oluyormuşsun.kayınvalden seni seviyor tatlım belli .Allah huzurunuzu bozmasın. ne güzel sana ne güzel ciciler yapmış. kokoş herhalde senin kayınvalide azcık:)

3 oğlu var hatunun kız evlada çok meraklıymış ama olmamış şimdi o beni giydirip süsledikçe kız evlat hasretini gideriyor çok mutlu oluyor bende suyuna gidiyorum :16: benim evimde süslüdür incik boncuk vs ile ama kendim öyle süslü değilimdir iş güç zaten bişeye vakit kalmıyor ama sağolsun yakaladığı yerde ne bulsa o an üzerimde hemen bişeyler uyduruyor saten çiçekler yapıyor elbiselerime soranlara kaynana kreasyonum var oradan giyiniyorum diyorum yakında ticarete dökcez işi o yapcak ben satıcam :64:ama bende hizmette son noktayım çeyizimdeki herşeyi ilk onlar geldiğinde açıp kullanıyorum ruhu okşanıyor öyle seviniyorki çocuk gibi ben kayınvvalide olduğumu sende anladım diyor öbür eltinin kapısını açamazlar konuşmuyorlar zaten :77:

BAŞARDIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM :66::66::66::66::66::66: çarşamba günü evledim artıkın taze gelin oldum :nazar::nazar::nazar: çok mutluyummmm artık BAŞARDIMMMMMMMMMMMMMM yazabilrim.çünkü başarma şokunu atlattım :64: hepinizi seviyorumm:69::69:

BAŞARDIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM :66::66::66::66::66::66: çarşamba günü evledim artıkın taze gelin oldum :nazar::nazar::nazar: çok mutluyummmm artık BAŞARDIMMMMMMMMMMMMMM yazabilrim.çünkü başarma şokunu atlattım :64: hepinizi seviyorumm:69::69:

canım tebrik ederim coooook sevindim
alkışlar sana
:46::46::46::46::46::46::46::46::46::46:

Tebrikler bitanem. Allah bir daha yaşatmasın... :nazar:

Back
X