Vajinusmusu Yendikten Sonraki Deneyimlerimizi Paylaşalım

Vajinusmusu yenmek isteyen arakadaşlar için tavsiyeniz?

• Ankete Katılan
    258
ayyyy kadercim nereye kayboldun anam aralık ayı bitti sen hala aralık ayında çift çizgi bölgesindesin dur beni bekle azcık :69: aaaaa bu ne hız ocakta yada şubatta çiftleyelim hem çizgileri hem bebişleri :54:

oy oyy venüsümü bırakırmıyım burda tek başına geldim anam ama mesain bitmiş bebişkomm,,,neyse yarın laflarız artık,,,vauwwwwwwww beraber çiftleyelim diyon yani,,hadi inşlhh beklerim seni yavrucumm,,,aralık bitti,ocak 7 geri sayım başlasın lütfennnnnnnnnnnnnnnnnn:90::10::32::33::54:

mrb arkadaslar bana yumurta tembellıgı teshısı konuldu folbiol diye hap ıcıyorum her gun ve adetımın bıtmesıne 2 gun kaldı yumurtlama gunum bellı olmadıgı ıcın doktor 1 gun durup 1 gün ılıskıye gıreceksınız dedı 3 ay boyunca nerdeyse haftada 3 gun ılıskı olacak vajiyide yenelı 1 ay oldu ınsallah rahat olur cunkı bazı ılıskılerım hala sancılı oluyor.. birde yeni evlenenler varmı aramızda 3 ay olacak evlenelı ama esımle sık sık tartısıyoruz malesef daha sonra ıyı oluyoruz barısıyoruz cunkı sevıyoruz bırbırımızı bu tartısmalar normalmı sızce bu sancılı donem ne zaman bıter bana tavsıyelerınız neler sızlerde benım yasadıklarımı yasadınızmı?:44:

Son düzenleme:
oy oyy venüsümü bırakırmıyım burda tek başına geldim anam ama mesain bitmiş bebişkomm,,,neyse yarın laflarız artık,,,vauwwwwwwww beraber çiftleyelim diyon yani,,hadi inşlhh beklerim seni yavrucumm,,,aralık bitti,ocak 7 geri sayım başlasın lütfennnnnnnnnnnnnnnnnn:90::10::32::33::54:

1 ocak 2011 de start alıyoruz bebişim :9: ayyyy ben evden giremem bu ara evde heryer her yerde inşaat alanına döndü ev :1: ev tadilatta benim alt yapı tadilatta hepsi birden bitecek 2010da temiz temiz 2011de kapılarımızı açıcasssss :87:

mrb arkadaslar bana yumurta tembellıgı teshısı konuldu folbiol diye hap ıcıyorum her gun ve adetımın bıtmesıne 2 gun kaldı yumurtlama gunum bellı olmadıgı ıcın doktor 1 gun durup 1 gün ılıskıye gıreceksınız dedı 3 ay boyunca nerdeyse haftada 3 gun ılıskı olacak vajiyide yenelı 1 ay oldu ınsallah rahat olur cunkı bazı ılıskılerım hala sancılı oluyor.. birde yeni evlenenler varmı aramızda 3 ay olacak evlenelı ama esımle sık sık tartısıyoruz malesef daha sonra ıyı oluyoruz barısıyoruz cunkı sevıyoruz bırbırımızı bu tartısmalar normalmı sızce bu sancılı donem ne zaman bıter bana tavsıyelerınız neler sızlerde benım yasadıklarımı yasadınızmı?:44:

ooooo bebişim kavgalar işin tadı tuzu daha çok yenisiniz bebişim 2 yılda ancak oturur evlilik :69: yalnız tek dikkat etmeniz gereken kavga esnasında ağzınızdan çıkan sözler birbirinize olan saygınızı kaybetmemeniz buna çok dikkat edin :24: etrafımda görüyorum bazı arkadaşlar özellikle başkalarının yanında hangi konu olursa olsun tartışmayın farketmeden kırıcı bir söz söyleseniz bile devamı gelmesin o anlık susun eve geldiğinizde enine boyuna tartışırsınız nasıl alıştırırsan öyle gider...bi defa ipin ucu kaçtımı yakalayamazsınız...sinirliyken mümkünse oda değiştirin 5 dk sonra göreceksinizki aslında % 100 haklı değilsiniz beni bu konuda sağolsun eşim çok idare etti ve artık kendimi frenlemeyi öğrendim :71:birde erkekler hep kendilerinin lafının dinlenmesini son sözün kendinde olmasını isterler o anda bırakın o öyle sansın gururunu okşayın sonra nasıl olsa biz bir yolunu bulup kendi istediğimiz şeyi yaptırıyoruz çaktırmadan :21:

Ya bu birleşme acısız mı oluyor gerçekten

canım acı falan yok hiç kendini öyle şartlandırma :17: kendini kastığın için acı olur çünkü zorla itirmeye çalışırsan çok hassas vajina o yüzden acı hissedersin yeterli ıslaklık olduğunda ve kendini rahat bıraktığında acı macı yok bebişim....

canım acı falan yok hiç kendini öyle şartlandırma :17: Kendini kastığın için acı olur çünkü zorla itirmeye çalışırsan çok hassas vajina o yüzden acı hissedersin yeterli ıslaklık olduğunda ve kendini rahat bıraktığında acı macı yok bebişim....

korkulu rüyam spektulummm :47:

arkadaşlar anketteki şıkları seçtikten sonra konuya tercihini yazarsanız kimin hangi dr la yendiğini görmüş oluruz diğer arkadaşlar ona göre o dr gitmek istiyorsa size sorsun soracağını olmazmı :34:

KK+Ceyda Güvenç (psikolog) - İSTANBUL

Seans ücreti : 150,00 TL.

Toplam : 750,00 TL. ödedim...(5 seans)

bende smear testi yaptıramadım ama kadın kılın tekiydi ondan yoksa ben hiç korkarmıyım :35:

canımcın aslında yok bişey smeer de küçük bi fırcayla alıyo ama o alet var ya okuduguma göre kasmamak ve doktorla konusmak en iyisi korkularımızın üstüne gitmek en iyisi olucak sanırım doganın kanunu bu bayan olmak ne zormuşş yarın size ayrıntıları anlatırım muanem sabahtan hadi hayırlısı:52:

sadece kk ile yazanlarda bilgisini verirse sevinirim en azından ne kadar sürede yendiler ve hangi aşamalarda zorlandılar???

örnek :

KK

toplam ücret: Bedava :66: (2 ay)
şurda zorlandım böyle yaptım burda zor oldu şunu yaptım gibi :52:

sadece kk ile yazanlarda bilgisini verirse sevinirim en azından ne kadar sürede yendiler ve hangi aşamalarda zorlandılar???

örnek :

KK

toplam ücret: Bedava :66: (2 ay)
şurda zorlandım böyle yaptım burda zor oldu şunu yaptım gibi :52:

kk 17.gün sonunda
seans ücreti bedava:)
kazandıklarım yeni arkadslıklar:)
ilk anda biraz gerginlik sonrası rahat :74:

bende KK 2 haftada yendim vajınusmusu burdakı tecrubeler paylasımlar sızler gıbi yüzlerce ınsanın oldugunu görmek size güven veriyor..

tşk ederim venüs çok sağol:):18:

canım acı falan yok hiç kendini öyle şartlandırma :17: kendini kastığın için acı olur çünkü zorla itirmeye çalışırsan çok hassas vajina o yüzden acı hissedersin yeterli ıslaklık olduğunda ve kendini rahat bıraktığında acı macı yok bebişim....

vajiyi yenen anne/anne adaylarımız :)

1- Aypar (07/10/2010)(kk) (vajiliyken 3 çocuk sahibi) :nazar::nazar::nazar:
2- Zehraalimansur (06/10/2009) (kk) (bebişi doğdu) :nazar:
3- Bahar07 (10/10/2009) (kk) (8 haftalık) :49:
4- Mutlu_umutlu (08/04/2010) (kk) :49:
5- G_y (16/04/2010) (kk) :49:
6- Zerr (30/04/2010) (kk) :49:
7- Ela _emre (02/05/2010)(kk) :49:
8- Yasmin3561 (18/08/2010) :49:
9- Füsuncuk (04/09/2010)(kk) :49:
10- Narcicegi16 (26/10/2010) (kk) :49:
11- Bocuss (07/10/2010) (3,5 haftalık) :49:

9 kişi bebek bekliyor maşallah diyelim :)))

arkadaşlar bişey sorucam vajiyi yendikten sonra acı tamamen bittimi sizde? bazen olmuyor ama bazen ittirince acı devam ediyor. ama belli bi yere kadar acı yok, sadece çok ittirince bi zorlama oluyor. oda zevk almayı engelliyor. sizdede böle bişey varmı? zamanla geçermi?

merhaba arkadaşlar;

ben bu illeti saygın bey sayesinde yendim.ücret:3.500 TL.Bu siteyi malesef geç buldum dr.a gitmeden önce busaydım belki hiç gerek kalmayacaktı.Vajiyi yeneli 9 ay oldu ve şu an 5 aylık hamileyim.Darısı tüm isteyenlerin başına.

Back
X