canım kuruluktanda olabilir bu bak alttada ne yazmış kız yazın gelecek o zamana kadar usta olurum ben demiş...sorarız şimdi yarene neden öyle hissetiğini aklında şüphe kalmasın bebişim...
tamam tatlım neyse ben öbür sayfaya geçiyim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım kuruluktanda olabilir bu bak alttada ne yazmış kız yazın gelecek o zamana kadar usta olurum ben demiş...sorarız şimdi yarene neden öyle hissetiğini aklında şüphe kalmasın bebişim...
çok sağol peki doktora gitmeme gerek varmı kayganlastırıcıyı doktor yazınca alıcam öle değilmi çok şükürki eşim bişey demiyo anlyısla karsılıyo bazen ağlıyorum olmuyo diye bazende diyorum beni bayılt diye
anaaaa kaçak gelmişşşş kız sen nerelerdesin ????slm güzellerrr...................:92:
anaaaa kaçak gelmişşşş kız sen nerelerdesin ????
zaten bi başarsam hiç inmiycem üstünden :)
su bazlı kayganlaştırıcılar var ama ben sana ultrason jelini öneririm medikalcilerde bulabilirsin 1 lt. 1-5 tl. civarında jeli parmağına sürüp yavaş yavaş parmağını vajinde gezdir ve yapısını incele sonra yavaş yavaş içeriye doğru ittir heyecan yaparsan dur bekle parmağı çıkarma sonra devam et ilk önce bu egzersizi yapmalısın sonra arkası çorap söküğü gibi gelecek hiç merak etmebayılma çözüm değilki can kuşum her seferinde bayıltmak zorunda kalır ayıkken yine aynı olacaksın kasılacaksın...
kaçak geldii yaaa,,,buralardayımm bende,erzurum 2011 kış olimpiyatları için erzurumdaydımm,, yarın istanbula geliyorummm
sen nasılsın bebişşimmm![]()
evet bayılıncada öle olacak onuda biliyorum cok sağol cnm ya allah ne muradın versin inş bu iş bu hafta sonu olur çok sağolll yaaa
bu karda kışta wayyyyy deliyiiiim gördüğün gibi kız yakaladınmı bebişi
![]()
yok anam nerdeeeeeeeeeeeee,,,, yakalamakmı,yok anacım yakalayamadık daha,,dönüşte hain planlarım varrrr,inşlhh dönüşüm muhteşem olucakk,,,,sen de yakalayamamışsın galibaaa,çalışmalara devammı![]()
benim kociş 2012 diyodu şimdi 2011 sonuna doğru kaydı yavaş yavaş ortada buluşacağız galibaherkesin kocası bebek ister benimki istemiyo doymamışmış bana sanki bebiş olursa ben değişcem gibi düşünüyor
yımırtlamalardayım bu hafta :13:
evet cnm ilk sana haber vercem inş mutlu haber olacak kaç gün yapmam gerekiyo peki bu şekil bide yatıp bacağımı acarakmı nasıl
anam bizde hemen olmasın dedik ama bak ,hala gelmiyo bizim sıpaa,,bekleticekmi acaba bizi bilmiyorum ama,şimdi daha çok istemeye başladıkk,,,hele kocişimmmm daha çokk,,,
hemen ha deyince olmuyormuşş bakk,,3-4 aydır korunmuyoruz tık yok halaaa,,,![]()
canmcım sakın moralini bozma,bu illeti samimi söylüyorum tüm kadınlar yener Allahımın izniyle
önce karar ver yenmeye,sonraki adım aynanın karşısında ayaklarını yatarak aç ve hem tanimaya çalış hem de dokunmaya çalış
gün geçtikçe dokunman rahatlar
stres yapmazsın
bu aşamadan sonra vajina girişini biliyorsan oraya dokun sadece
rahat dokunmaya başladığın gün eline eldiven takarak ya da elini temizce yıkayarak eline su bazlı jel sür serçe parmak öneriyor arkadaşlarım ben bunu unutmuştum ilk denememde işaret parmağımla başlamıştım
nefes egzersizlerini kegeli de kullanarak parmak olayını yapabilirsin
nefesi burundan al uzunca
ve ağızdan ver
nefesi verirken de parmağını ittir
inan bana gevşe gevşe
gevşe ittir
gevşe ittir
buşekilde adım at
acı samimiyim yok canım kardeşim
şu baş ağrısını atalım artık yakamızdan ben bu siteyle aştım biz birbirimizin hep yanındayız
sen de yenip destek olacaksın inan bana burdan
ama önce tamam de karar ver bu ilk adım gerisini yazdım
takıldığın ne varsa bu konuda sor bizlere
bunu yenmek yemek yemekten daha kolay gelecek sizlere
bu muymuş dediydim ben sizde diyeceksiniz
canımmmmm cok sağol inş bende dicem bumuymus diye ay keske önceden yazsaydım buraya cok sağol sen yazıyı buluncada bana mesaj atarmısın çok tesekkürler