olur olur hayırlısı ile inşallahhhbende istiyomda kocişin keyfini bekliyoruz araba diye tutturdu şeytan diyo çek bu gün kredi al araba bakalım o zaman ne bahane bulacak
![]()
bu sefer de kredi bitsin demez mi:18:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
olur olur hayırlısı ile inşallahhhbende istiyomda kocişin keyfini bekliyoruz araba diye tutturdu şeytan diyo çek bu gün kredi al araba bakalım o zaman ne bahane bulacak
![]()
Bu arada çok ara verdik ya biz çok zor oldu ya inanılmaz kastım başlardaki gibi sonrasında acaip bir yanma oldu.anlıycağın biraz başa döndüm,önceleri fırsatım yoktu ama bu aralar egzersiz yapmam lazım heralde..
bu sefer de kredi bitsin demez mi:18:
ayyy bende buradkilerden biriyim galiba.git geller falan artık bende içindeyim işin.hala rüya gibi ya neyse çok şükür bugünleride gördümmm![]()
Aman nazar değmesin canım bundan sonra çok daha rahatlarsın her bişeycikler yaparsın bulmadığın nokta kalmaz artık
ayyy inşallah tatlım hadi hayırlısı.g noktasının yerini buldum ama şimdilik baskı veriyor ilerde zevke dönüşür heralde![]()
ayyy inşallah tatlım hadi hayırlısı.g noktasının yerini buldum ama şimdilik baskı veriyor ilerde zevke dönüşür heralde![]()
bu rana çok fena walla hatun daha vajii yenmeden başlamıştı nokta aramaya sonunda bulduda rahatladı sexy bombaanaaaaamm kıs rana bizede söle bulalım ya saf saf bakıoz öyle![]()
kızlarrrrrrrr gunaydın sayfalara ne oldu kız lar yaaaaaaaa kafam karıstı:44::44::44::44::44::44::44::44:
kızlarrrrrrrr gunaydın sayfalara ne oldu kız lar yaaaaaaaa kafam karıstı:44::44::44::44::44::44::44::44:
kızlar doktorun bana verdiği jeli aldım enteresan bişey daha kullanmadım ama kadın bana dediki çok güzel bi jel sanki vajililer için yapılmış kullan göreceksin dedi bi kullanayımda size yazarım taaaa içlere kadar sürülüyor parmağa gerek yok yani uzun boru gibi bişey ve biçimi kızlık zarı gibi akerdiyon kapı sankişu mantarı bi atlatayım kullancam çok heyecanlandım
zevkide kolaylaştırıyormuş kadının dediğine göre
![]()