- 19 Mart 2010
- 5.916
- 98
- 358
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
teşekür ederiz canım . her derde deva bacım bu jel![]()
walla yawru kuşum amacımız bu işi daha zevkli bi hale getirmek onun için ne geliyosa elimizden paylaşalımki bol sevüşgenli mutlu mesut geceler geçsinnnnn
dogru diyorsun canım benim...
canımcımm ben iyiyim çok şükür acısız ilişki olsun diye uğraşıp duruyoruzinşlh sukutccumm,herkes erken diyorr,,3-4 ay oldu bana korunmayalı,bakalım hayırlısı olsunn,,,,
sen nasılsın bu aradaaa,,,,
venüstencim döktürmüş yinee,,maşşlh nasılda uyduruyo bu hatunn,,,![]()
kızlar doktorun bana verdiği jeli aldım enteresan bişey daha kullanmadım ama kadın bana dediki çok güzel bi jel sanki vajililer için yapılmış kullan göreceksin dedi bi kullanayımda size yazarım taaaa içlere kadar sürülüyor parmağa gerek yok yani uzun boru gibi bişey ve biçimi kızlık zarı gibi akerdiyon kapı sankişu mantarı bi atlatayım kullancam çok heyecanlandım
zevkide kolaylaştırıyormuş kadının dediğine göre
![]()
canımcımm ben iyiyim çok şükür acısız ilişki olsun diye uğraşıp duruyoruz
eşimle ben seferber oluyoruz
sen nasılsın neler yapıyorsun senin bana vajili iken anlattığın yöntemi burda ve dışarda olmak üzere çok arkadaşa anlattım baya faydasını gören olmuş Allah razı olsun senden
anamm venüscüğümm kullanda haberdar et bizi.ya bende çok şükür kuruluk omuyor ama yinede kullansammı acep ağrılı ve acılı olduğu için
ya bi arkadaş g noktasını buldum demişti o arkdaş hani nerde bize anlatsa yaa![]()
anamm venüscüğümm kullanda haberdar et bizi.ya bende çok şükür kuruluk omuyor ama yinede kullansammı acep ağrılı ve acılı olduğu için
ya bi arkadaş g noktasını buldum demişti o arkdaş hani nerde bize anlatsa yaa![]()
arkadaşlar ben de vaji yeni yendim, bir ay bile olmadı.fakat bu zaman diliminde baya bir koşuşturma yaşadık.ailelerimiz farklı memleketlerde olduğundan 12 gün dışardaydık,doğal olarak ilişkiye de giremedik.evimize döndük, tekrar başladık, ilişkide bir problem yok fakat ben psikolojik olarak gerilmeye tekrar başladım, sanırım ara vermemizden kaynaklanıyor.bu geçicidir umarım.tek fark eskiden sorundan kaçardım şimdi ise üstüne gitmekte kararlıyım.canım sıkılıyor yine de, lütfen bana moral verin
venüscüm nasıl oldun mantar falan noldu.
ya bende snaırım mantar oldum . bugün doktora gittim geceleri kaşıntım oluyor dedim. bir hafta önce ilişkim gerçekleşti dedim. alttan baktı zar iyileşmemiş dedi 15 gün denemeyin iyice iyileşsin dedi :44:
15 gün sora gel alttan da muayene edelim dedi anlamadım hiçbişey .
mantar için sadece krem verdi ben bunu içine de mi sürcem ki :44:
canım bana doktor 1 krem 1 hap 1 jel 1 fitil verdi kremi kaşınan yanan yerlere içe doğru sür dedi fitil zaten içe yerleşecek hapta 4 tane 2 sabah 2 akşam içilecek 2 tane içtim ama kabız olunca ara verdim akşama fitili yapcam krem sürcem jelide zaten ilişki için vermişti...bebişim başka bişey vermedimi kremden başka ????
kızlar doktorun bana verdiği jeli aldım enteresan bişey daha kullanmadım ama kadın bana dediki çok güzel bi jel sanki vajililer için yapılmış kullan göreceksin dedi bi kullanayımda size yazarım taaaa içlere kadar sürülüyor parmağa gerek yok yani uzun boru gibi bişey ve biçimi kızlık zarı gibi akerdiyon kapı sankişu mantarı bi atlatayım kullancam çok heyecanlandım
zevkide kolaylaştırıyormuş kadının dediğine göre
![]()
yok canım ya vermedi :44: sana ne kadar çok şey vermiş öyle .
sadece geceleri oluyor kaşıntım dedim o zaman hap yazmıyorum sadece krem yazıyorum dedi. 15 gün sonra gene bakacakmış alttan bu sefer yeni ilişki yaşadığım için alttan bakmıyorum dedi. sadece zara baktı açıp. alttan nasıl bakıyor içine bişeymi yerleştiriyo ki :44:
ayyy kızlar g nokatsını anlatılanlara göre hisseettim.ters pozisyonda p.. alırken geçişte çiş deliğine dopğru baskı yapıyor işte orası imiş g noktası.alışana kadar çiş gelme hissi yada yanma hissediyprmuşunuz biraz dayanınca zevke dönüşmeye başlıyormuş acaip zevk veriyomuş bence sabretmeye değer.p...ile henüz zevk alamadım ama parmakla egzersiz yapıyorum ara ara o bölgede parmakla git geller yapıyorum hızlı sanırım zevki hissetmeye başladım.p... de hala rahat olamadığım için onla bişe olmadı ama egzersiz yapıp alıştıacam kendimi bakalım.zevk almaya başlarsam yöntemide paylaşırım şekerler.
![]()
bu jeli kesin edinmek lazım :44::44:
benim 4,5 ay oldu evleneli emla ve kayganlaştırıcı aldık olmadı çok mutsuzum etrafımdakiler soruyor iyi geçti kolaydı diyorumbanada yardım edinn..çokk hassasım kan bile tutuyor ağda bile...
canım alttan bakarken vaji dudaklarının kenarına bi aparat yerleştiriyor iyice bi açılıyor dudaklar o şekilde bakıyorlar ama eğilip bakamadığım için tam detayı bilmiyorum...15 gün çok uzun süre yawwwww burda yenen kızlar hemen ertesi gün gidip baktırdılar her biyerlerine bana ilginç geldi senin doktorun kuşum
canım alttan bakarken vaji dudaklarının kenarına bi aparat yerleştiriyor iyice bi açılıyor dudaklar o şekilde bakıyorlar ama eğilip bakamadığım için tam detayı bilmiyorum...15 gün çok uzun süre yawwwww burda yenen kızlar hemen ertesi gün gidip baktırdılar her biyerlerine bana ilginç geldi senin doktorun kuşum
walla ben zevk alıyorum üstteyken baya bi ama g midir c. midir d midir bilmiyorumcevap veriyorum hiç biri benim kudurukluğumdanmıdır acep
ayyyy balımmmm gözümde jelde ama bi kullanmak nasip olmadı dün gece p...s yerine fitil girdi vajiyeeefitildende korkardım anam ne kadar kolay bişeymiş bu parmak egzersizi bizim çooook işimize yaradı diyim size
uleynnn ne bozuk karıyım p.tesi akşamı popodan boru sokup kendime lavma yaptım dün gece fitil soktum kendime mantarı yok etmeye çalıştım bu akşamda merheminden sürecem bolca geçsede jele gelse sıra
nazarmı değdi bana yoksam ayyyy regl gelmeden bi siftah yapsak kocişle
![]()