Vajinusmusum,vemcain artık uyuşturmuyor

gamzelihaller

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2021
980
-73
18
47
ilişkiye giremiyorum. Vemcain sprey sayesinde girebiliyordum,onu sıkıp alttan muayene olabiliyordum
Ama ilaç nedense artık uyuşturmuyor .etkinliğini kaybetti heralde dedim .yeni kutu aldım o da aynı. Başka marka aldım yine aynı. Eskiden yakardı şimdi hiç yakmıyor,uyuşturmuyor da. sanki su sıktım

merhaba bende 3 yıllık evliyim bende de var vajinismus hiç alttan muayene olamadım. gecenlerde bayıltılarak yaptırdım kontrol kananam vardı hemde cocuk ıstıyoruz artık dıye. ben evliligimin ilk zamanları kayganlastırıcı uyusturucu kremler kullanuyordum.
siz su an ılıskı esnasında sorun yasıyorsanız onceklikle benim uyguladgımı ve basarılı olan seylerı soyeyeyım. gücünüz varsa cinsel terapiste gidin. yoksa ilk once br pozısyon belirleyın mesela cenin poısyonu ben o sekilde rahat oluyorum.
onun dısında on sevismeyi uzun tutn kaslarınız acılsın. bir de parmak egzersizi deneyın ben o sekılde ilişkiye girebilmiştim.

bu arada halen her pozısyonda birliktelik olmuyor bende halen kasıyorum kendimi cenin pozısyonu insallah halleder sorunununuz ucunku bacakları kasamıyorsunuz o durusta

Vemcaine sprey de hiç mi anlamıyorsunuz penisi yAni hamilelik hiç düşündünüz mü bu süreçte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…