• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vakumlu pompa

Valla 1 yasima daha girdim bazen internette reklam çıkıyordu meme büyütücü penis büyütücü vs dolandirici seyler ama bu gercek biseymis.kadinlar kulubu sayesinde ufkum genisledi yemin ederim. :KK70:
Yavrum gel sen sole ufkunu daaa bi acalim:)) (nurialçogülüşü:)

Baska seyden kastin nedir? Bencede adam guvensiz bu yuzden yapiyodur. Bak birde biliyomussun ya uzman yardimi alacsk ya da guvenini sen yerine getireceksin.

Birde bu adambi olaydan sonra mi bole oldu yoksa hep mi guvensizdi? Bence bu da hasari onarmada onemlidir
Valla çok açık oluyo ama ilk gece dedi.küçüklüğünden bahsetti böyle mahcup süklüm büklüm anlatabildimmi acaba bilmiyorum da ben o şaşkınlıkla bişey diyemedim.hani sanki benden aksini duymak istedi gibi felan filan.yani bunu baya baya dert ettiğini biliyorum.

Ama hiç bizmn ben ona bişey demedim yada böyle bi sorunla karşılaşmadım.
Ama o hep yetersiz olduğundan bahseder.
Daha nasıl anlatıyım .zaten çok açık yazıyorum.dahada nasıl yazacamı bilemiyorum.

Başka seyden kastım .kendi kendini tatmin etmek.

Valla çok açık oluyo ama ilk gece dedi.küçüklüğünden bahsetti böyle mahcup süklüm büklüm anlatabildimmi acaba bilmiyorum da ben o şaşkınlıkla bişey diyemedim.hani sanki benden aksini duymak istedi gibi felan filan.yani bunu baya baya dert ettiğini biliyorum.

Ama hiç bizmn ben ona bişey demedim yada böyle bi sorunla karşılaşmadım.
Ama o hep yetersiz olduğundan bahseder.
Daha nasıl anlatıyım .zaten çok açık yazıyorum.dahada nasıl yazacamı bilemiyorum.

Başka seyden kastım .kendi kendini tatmin etmek.

Boyle bi dusuncesi varsa soylemek icin gec kalmis bence..halbuki solemese boyle dusundugunu bilmezdin bile..
Kendini tatmin etmek icin bole birseye ihtiyac duymasi garip olmaz mi? Umarim senin icindir bu telasi.

Sonraki yazıları üstün körü gördüm bi sıkıntısı mı var? O yüzden mi soruyosunuz bu bi sorun mu diye?

Ay aklıma geldi, iş yerinde moladaydim. Santral görevlisi arkadaşa kargo geldi aaa ne aldın felan derken aramız çok iyiydi.
Sexs için kullanılan ürünler ve sexsi polis kıyafeti, kelepçe felan aldım dedi.
Ben saf ay anlaşılır hangi şirketten geldi seç Meks yazmasın dedim ay bı kahkaha attı.
Yok cnm medikal şirketi adı yazıyor dedi.
Biz gibi insanlara anormal geliyor ama çok fazla insan var evi sex müzesi gibi...

Ay aklıma geldi, iş yerinde moladaydim. Santral görevlisi arkadaşa kargo geldi aaa ne aldın felan derken aramız çok iyiydi.
Sexs için kullanılan ürünler ve sexsi polis kıyafeti, kelepçe felan aldım dedi.
Ben saf ay anlaşılır hangi şirketten geldi seç Meks yazmasın dedim ay bı kahkaha attı.
Yok cnm medikal şirketi adı yazıyor dedi.
Biz gibi insanlara anormal geliyor ama çok fazla insan var evi sex müzesi gibi...
Ufo goren masum koylu:))

Balkonun dibinde oturuyorum, babamla annem balkonda istemsiz telefonla takılışım görünüyor. Şimdi konu sahibi değişik birşey sormuş bakayım şöyle arkamda kimse olmasın dedim. Tam arattım açıldı birşeye tıkladım yapay penis çıktı. Meğersem babam karpuz almak için ayağa kalkmış o anda gözü ilişmiş gözlüğü takarak arkamda sıçradım :KK70: :KK70:
“Eşşşşoooooleşşşşeeeeeeeekkkkkkkk evlenme yaşın gelmiş” diyor :KK70:
Neyseki kafa adam kafasında değişik bir profil çizmem.
Ayyyy utandım odamdan bildiriyorum sizlereee :KK70: :KK70:
Babaya sevgilerimi ilet
Onu kk nin en baba adami ilan ediyorum
Bayildim yaaa

Ufo goren masum koylu:))
Valla aynen mirket gibi kalmıştım. Ya insanlar istediğini yapar. Belki de arkadaşın pat diye söylemesi beni mirket gibi yaptı.
Aman sapık olmasında insanlar, fantezileri varsa yapsınlar.
Yoksa bu kullanılan alınan giyinilen şeyler yıllardır var olan şeyler

Sonraki yazıları üstün körü gördüm bi sıkıntısı mı var? O yüzden mi soruyosunuz bu bi sorun mu diye?
Yani bilemedim başta ne işe yarıyo tam anlamadım felan.
Şimdi yazanlar olunca dikkatlice şipariş edilen ürünün açıklamasına baktım da .masturbitör mü ne görevide varmış heralde buda kendi kendini tatmin etmesi.
Şuan boşver yüz yüze geldiğin de bu iş için bişey almışsın zaten onu kullan demek geçiyo.
Çok kötü oldum.Allah daha beter etsin.yaptığı şey ona öyle bi mal olsun ki.hiç birşekilde hiçbişey hissedemesin.
Allah büyük .

Öncelikle sabahtan beri açıp açmamayı çok düşündüm:))hani googlede araştırma yaptım ama satılma amacından başka da bi işe yarıyo mu bişey bulamadım.kendi kendini tatmin etme gibi.

Bi erkek niye vakumlu penis pompasına ihtiyaç duyar.hadi aldı diyelim bu tepki verilesi bi durummudur kadın için.
Direk eşinize sorun niye sakınıyorsunuz ki.ben kafasını yarmıştım çoktan hayatta dayanamam herhalde.uykudan bile kaldırırım valla

Valla aynen mirket gibi kalmıştım. Ya insanlar istediğini yapar. Belki de arkadaşın pat diye söylemesi beni mirket gibi yaptı.
Aman sapık olmasında insanlar, fantezileri varsa yapsınlar.
Yoksa bu kullanılan alınan giyinilen şeyler yıllardır var olan şeyler
Ole tabii.. eskiden fantazi mi vardi:)) demiycem artik var. Millet degisiklik ariyo demekki. Evime Yakin bi yerde sexshop varmis. Daha once gormemistim gecenlerde gordum. Girip bi inceliycem aslinda, sirf meraktan ama..beni pek cekmiyo kullanmasi ama neler yapilmis icad edilmis:)) .en fazla ne olabilirki? Kelepce kirbac aha bide vakum olur:))

Direk eşinize sorun niye sakınıyorsunuz ki.ben kafasını yarmıştım çoktan hayatta dayanamam herhalde.uykudan bile kaldırırım valla
Evde olsam sorardım.başka bi şehirdeyim.
Evirip çevirip üste çıkmasını istemiyorum.ürün şuan kargoda alsın yapacanı yapsın.sonra bende biliyorum.
Fatura resmini felan aldım .sonradan temizleme ihtimaline karşılık.

Back
X