Et Yemekleri Vali Kebabı -Bağdat Baharat Sponsorluğunda

Ulan gece gece acliktan nerelere geldim ben :KK70:
Icim gitti be zalımin kızı :olamaz: Boyle de yemek yapilmaz ki ayip :63::63:
Nefis gorunuyor hersey. Yine dökturmussun. Ellerine saglik. Basarilar dilerim.:KK36:

Ulan gece gece acliktan nerelere geldim ben :KK70:
Icim gitti be zalımin kızı :olamaz: Boyle de yemek yapilmaz ki ayip :63::63:
Nefis gorunuyor hersey. Yine dökturmussun. Ellerine saglik. Basarilar dilerim.:KK36:

Teşekkür ederim canım:KK19::KK70:Bi an saydiricaksin sandimdi:KK30::KK70:

Bayram' da diyet yapmak cok zormuş karnım dan gurultular gelse bile hep aynı yalanı söyledim: Biraz önce yedim çok sağolun....:KK43:

Kesinlikle öyle,baklavalar,kavuşmaları,cikolatalr arasında diyeti devam ettirebilmek çok zor.Allah yardımcın olsun canım:KK19:

Allahım sana geliyorum lahmacunlar benim kimse sulanmasın :kk77: :ruh::kızgın:
Harika olmuşlar ellerine sağlık,sunumda süper olmuş başarılar dilerim yarışmada

nuryolu nuryolu her şeyine bayıldım ve diyorum ki birinci belli ikinci kim. Sunum falan :oha: dehşet ya. Sen bu işi biliyorsun vallahi :hamarat::kk77: oyumu sana vercem bende katılacaktımda bu tabağı görünce şansım olmadığını düşündüm. :KK64:

Yani fotoğrafları görünce istemsizce bi :oha: didim. Mükemmel her zaman ki gibi ellerine sağlık :KK19:

maşallah nazar etmeyim İnşallah :) baya emek isteyen el becerisi gerektiren yemekler yapmışsın yarışmada başarılar dilerim :)

Nur ellerine saglık canım . Songünlerde rahatsızlıktan çok girip tariflere yorum yazamamıştım :68:

Tarifin çok güzel ve doludolu ellerine saglık hamaratsın vesselam , tek olumsuz yanı butür kebaplar evdeki fırınlarda pişmiyor malesef :( Nevreste Nevreste nin geçenlerde yaptıgı patlıcanlar gibi fırına göndercen yanık olacak :D:D

Back
X