- 29 Mayıs 2013
- 1.528
- 677
- 123
- Konu Sahibi birgaripyazar
-
4 aydır birini tanıyorum 2.5 aydırda beraberdik.İlişkide hep o bana benden çok daha fazla ilgi gösteriyordu.Eskiden baya kötü şeyler yaşadığını söyledi.Çok sevmiş evlenceklermiş sonra ayrılmışlar kız hemen başkasıyla evlenmiş vs..Bana da evlilik muhabbeti yapmaya başladı ailesine falan göstermiş anlatıp duruyor tabi ben erken olduğunu 2 ayda bu kararın verilmeyeceğindende bahsettim.Neyse asıl konuya geçeyim.Bugün bir yerlere gittik dönüşte o beni bırakacaktı arabasıyla.O anda peçeteye bakıyordum arabanın çekmecesinde elime bi yüzük geldi direk elimden kaptı.Bakıcam dedim bakma etkilenirsin ayrılırsın atıcam şimdi eskiden kalmış vs geveledi.Bende göster bişey demiycem dedim adam diretiyor.Noldu benleyken olan bir tarih falan mı yazıyor niye bukadar büyüttün sen hayır dedikçe daha kötü oluyor 3 ay olucak beraberiz birgün bunu görebilceğim aklına gelmedi mi?Demek ki kaybetmekten korkmuyorsun dedim.Yalvardı yakardı ben de o anda bitti sakın beni arama dedim çektim gittim.Bırakmıycam vs yazıyor.Artık devam etmiycem kararımı verdim ama siz ne düşünüyorsunuz bilmek istiyorum..
Eski sevgilisinden ayrilali nekadar olmus? Acaba kendini boslukta mi hissediyor hala dusunmeden edemedim.. Eger boyleyse bencede en iyisini yapmissiniz4 aydır birini tanıyorum 2.5 aydırda beraberdik.İlişkide hep o bana benden çok daha fazla ilgi gösteriyordu.Eskiden baya kötü şeyler yaşadığını söyledi.Çok sevmiş evlenceklermiş sonra ayrılmışlar kız hemen başkasıyla evlenmiş vs..Bana da evlilik muhabbeti yapmaya başladı ailesine falan göstermiş anlatıp duruyor tabi ben erken olduğunu 2 ayda bu kararın verilmeyeceğindende bahsettim.Neyse asıl konuya geçeyim.Bugün bir yerlere gittik dönüşte o beni bırakacaktı arabasıyla.O anda peçeteye bakıyordum arabanın çekmecesinde elime bi yüzük geldi direk elimden kaptı.Bakıcam dedim bakma etkilenirsin ayrılırsın atıcam şimdi eskiden kalmış vs geveledi.Bende göster bişey demiycem dedim adam diretiyor.Noldu benleyken olan bir tarih falan mı yazıyor niye bukadar büyüttün sen hayır dedikçe daha kötü oluyor 3 ay olucak beraberiz birgün bunu görebilceğim aklına gelmedi mi?Demek ki kaybetmekten korkmuyorsun dedim.Yalvardı yakardı ben de o anda bitti sakın beni arama dedim çektim gittim.Bırakmıycam vs yazıyor.Artık devam etmiycem kararımı verdim ama siz ne düşünüyorsunuz bilmek istiyorum..
Eski sevgilisinden ayrilali nekadar olmus? Acaba kendini boslukta mi hissediyor hala dusunmeden edemedim.. Eger boyleyse bencede en iyisini yapmissiniz
Ben 23 o 27 canımCok kötü olmus canim. Yaslariniz kac?
Tarihi net olarak sormadım ama 6 7 aydır olmadığına eminim daha eskidir yani.kesinlikle kilit soru bu? ne kadar zaman önce ayrılmış? öyle aniden tepki verdğine göre o yüzüğün orada olduğunun farkında unutup gitmemiş yani. neredeyse evliliklşe sonuçlanacak bir ilişkinin ardından iki ayda evliliğe karar vermesi de pek sağlıklı değil bence.
bence böyle bir ilişki için 6-7 ay yeterli bir süre değil. hele bir de kız içine oturan bir şey yapmışsa. bilmiyorum ya belki yanılıyorumdur ama yüzük bu. sigara paketi değil ki. manevi değeri çok büyük. bence çok süpheli bir durumTarihi net olarak sormadım ama 6 7 aydır olmadığına eminim daha eskidir yani.
4 aydır birini tanıyorum 2.5 aydırda beraberdik.İlişkide hep o bana benden çok daha fazla ilgi gösteriyordu.Eskiden baya kötü şeyler yaşadığını söyledi.Çok sevmiş evlenceklermiş sonra ayrılmışlar kız hemen başkasıyla evlenmiş vs..Bana da evlilik muhabbeti yapmaya başladı ailesine falan göstermiş anlatıp duruyor tabi ben erken olduğunu 2 ayda bu kararın verilmeyeceğindende bahsettim.Neyse asıl konuya geçeyim.Bugün bir yerlere gittik dönüşte o beni bırakacaktı arabasıyla.O anda peçeteye bakıyordum arabanın çekmecesinde elime bi yüzük geldi direk elimden kaptı.Bakıcam dedim bakma etkilenirsin ayrılırsın atıcam şimdi eskiden kalmış vs geveledi.Bende göster bişey demiycem dedim adam diretiyor.Noldu benleyken olan bir tarih falan mı yazıyor niye bukadar büyüttün sen hayır dedikçe daha kötü oluyor 3 ay olucak beraberiz birgün bunu görebilceğim aklına gelmedi mi?Demek ki kaybetmekten korkmuyorsun dedim.Yalvardı yakardı ben de o anda bitti sakın beni arama dedim çektim gittim.Bırakmıycam vs yazıyor.Artık devam etmiycem kararımı verdim ama siz ne düşünüyorsunuz bilmek istiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?