• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Valla bıktım artık..

birgaripyazar

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2013
1.528
677
123
4 aydır birini tanıyorum 2.5 aydırda beraberdik.İlişkide hep o bana benden çok daha fazla ilgi gösteriyordu.Eskiden baya kötü şeyler yaşadığını söyledi.Çok sevmiş evlenceklermiş sonra ayrılmışlar kız hemen başkasıyla evlenmiş vs..Bana da evlilik muhabbeti yapmaya başladı ailesine falan göstermiş anlatıp duruyor tabi ben erken olduğunu 2 ayda bu kararın verilmeyeceğindende bahsettim.Neyse asıl konuya geçeyim.Bugün bir yerlere gittik dönüşte o beni bırakacaktı arabasıyla.O anda peçeteye bakıyordum arabanın çekmecesinde elime bi yüzük geldi direk elimden kaptı.Bakıcam dedim bakma etkilenirsin ayrılırsın atıcam şimdi eskiden kalmış vs geveledi.Bende göster bişey demiycem dedim adam diretiyor.Noldu benleyken olan bir tarih falan mı yazıyor niye bukadar büyüttün sen hayır dedikçe daha kötü oluyor 3 ay olucak beraberiz birgün bunu görebilceğim aklına gelmedi mi?Demek ki kaybetmekten korkmuyorsun dedim.Yalvardı yakardı ben de o anda bitti sakın beni arama dedim çektim gittim.Bırakmıycam vs yazıyor.Artık devam etmiycem kararımı verdim ama siz ne düşünüyorsunuz bilmek istiyorum..

sizden önce alınmış bir yüzük mü? eğer öyleyse öncesinde olmuş sonuçta büyütmeyin derim.
ama sizle birlikteyken başkasına almışsa ayrılın mutlaka.

Kotu dusunme belki unutmustur yüzugun cekmecede oldugunu diyecegim ama,aniden elinden kapmasi durumn oyle olmadigini gosteriyor. Belli ki bir hatira niyetine saklamis,belki.ondan kalan son ani oldugunu dusunerek..baska ne amacla saklamis olabilir ki..
Eger bir iliski bittiyse,normal olan onunla ilgili herseyi yok etmektir ki icimizden daha kolay atabilelim diye,ben kendi dusuncemi soyluyorum sadece.
Eski kiz arkadasindan ne zaman ayrilmis,belli ki hemen bndan sonra baskasiyla evlenmesi baya yakmis canini.sizlede evlilik icin bu kadar aceleci olmasi sevgilisinden öc almak icin olabilir..bilemiyorum sadece varsayim benimkiler.aklima gelenleri yazdim.

Senle yaşadığı 3aylık bi ilişki..

Yol onu nereye goturecek belli degıl dıye mı eskıye aıt bıseyleri sakladı acaba?

Sonuçta bekarken bende eskı sevgılımle kotu bı şekilde ayrılmamıssam bende bişeyleri kalabılır..taaki yeni sevgılıme bunun haksızlık olduğunu dusunecek kadar değer verene dek.

Gerçi ayrılmışsın artık..muhasebeye gerek yok

Eskiden kalmış bir yüzük bence biraz fazla tepki vermişsin. Sakince sorup dinleseydin keşke. Hemen bitti arama filan demen abartı bence. Neyse sonuçta onu tanıyan sensinHoppa

4 aydır birini tanıyorum 2.5 aydırda beraberdik.İlişkide hep o bana benden çok daha fazla ilgi gösteriyordu.Eskiden baya kötü şeyler yaşadığını söyledi.Çok sevmiş evlenceklermiş sonra ayrılmışlar kız hemen başkasıyla evlenmiş vs..Bana da evlilik muhabbeti yapmaya başladı ailesine falan göstermiş anlatıp duruyor tabi ben erken olduğunu 2 ayda bu kararın verilmeyeceğindende bahsettim.Neyse asıl konuya geçeyim.Bugün bir yerlere gittik dönüşte o beni bırakacaktı arabasıyla.O anda peçeteye bakıyordum arabanın çekmecesinde elime bi yüzük geldi direk elimden kaptı.Bakıcam dedim bakma etkilenirsin ayrılırsın atıcam şimdi eskiden kalmış vs geveledi.Bende göster bişey demiycem dedim adam diretiyor.Noldu benleyken olan bir tarih falan mı yazıyor niye bukadar büyüttün sen hayır dedikçe daha kötü oluyor 3 ay olucak beraberiz birgün bunu görebilceğim aklına gelmedi mi?Demek ki kaybetmekten korkmuyorsun dedim.Yalvardı yakardı ben de o anda bitti sakın beni arama dedim çektim gittim.Bırakmıycam vs yazıyor.Artık devam etmiycem kararımı verdim ama siz ne düşünüyorsunuz bilmek istiyorum..

Cok kötü olmus canim. Yaslariniz kac?

Bence kötü niyet aramayın yahu erkekler cidden düz mantık canlılar, ayrılınca hemen eşyalarını atmalıyım uzaklaşmalıyım vs vs düşünmüyorlar. Ben de erkek arkadaşımın montunun cebinde eski kız arkadaşının tokasını bulmuştum, tokaya değil de montu o kadar zamandır yıkamadığına yanmıştım :D cidden unutuyorlar böyle şeyleri, eğer başka bi sorununuz yoksa bence bir daha düşünün verdiğiniz kararı

Eski sevgilisinden ayrilali nekadar olmus? Acaba kendini boslukta mi hissediyor hala dusunmeden edemedim.. Eger boyleyse bencede en iyisini yapmissiniz

Eski sevgilisinden ayrilali nekadar olmus? Acaba kendini boslukta mi hissediyor hala dusunmeden edemedim.. Eger boyleyse bencede en iyisini yapmissiniz

kesinlikle kilit soru bu? ne kadar zaman önce ayrılmış? öyle aniden tepki verdğine göre o yüzüğün orada olduğunun farkında unutup gitmemiş yani. neredeyse evliliklşe sonuçlanacak bir ilişkinin ardından iki ayda evliliğe karar vermesi de pek sağlıklı değil bence.

kesinlikle kilit soru bu? ne kadar zaman önce ayrılmış? öyle aniden tepki verdğine göre o yüzüğün orada olduğunun farkında unutup gitmemiş yani. neredeyse evliliklşe sonuçlanacak bir ilişkinin ardından iki ayda evliliğe karar vermesi de pek sağlıklı değil bence.
Tarihi net olarak sormadım ama 6 7 aydır olmadığına eminim daha eskidir yani.

Tarihi net olarak sormadım ama 6 7 aydır olmadığına eminim daha eskidir yani.
bence böyle bir ilişki için 6-7 ay yeterli bir süre değil. hele bir de kız içine oturan bir şey yapmışsa. bilmiyorum ya belki yanılıyorumdur ama yüzük bu. sigara paketi değil ki. manevi değeri çok büyük. bence çok süpheli bir durum

tabi ki yanılıyor olabilirim
ama nedense ben, yazış şeklinizden, sizin bu adamı gerçek anlamda sevmediğinizi hissettim...

Back
X