Valla kizlar acil yorumlariniza ihtiyacim var

Bence sorun su tatlim.. bu adami seviosan karsilikli anlayis gerek.. sana onceden soylemis soylemese neyse.. inadina inadina hareket etmissin.. ha bana gore sortlu fotoda bisey yok neleri var neleri millet neler koyuyor..ana adam gelemiyo demekki boyle seylere.. buarada instagramda orda burda o kadar abaza erkegin yorumuna bakacak olursam valla hakli arkadasin..kadinlarda az degil dogrusu, milleti azdircani bile bile her yerini acip poz verenler, yok gobek dansi yapanlar..ya Turk erkeginden bahsediyoruz.. ben sevgilini hakli buldum..

Bence sorun su tatlim.. bu adami seviosan karsilikli anlayis gerek.. sana onceden soylemis soylemese neyse.. inadina inadina hareket etmissin.. ha bana gore sortlu fotoda bisey yok neleri var neleri millet neler koyuyor..ana adam gelemiyo demekki boyle seylere.. buarada instagramda orda burda o kadar abaza erkegin yorumuna bakacak olursam valla hakli arkadasin..kadinlarda az degil dogrusu, milleti azdircani bile bile her yerini acip poz verenler, yok gobek dansi yapanlar..ya Turk erkeginden bahsediyoruz.. ben sevgilini hakli buldum..
Bende pisman oldum zaten adamin huyunu bildigim halde gittim koydum peki nolur sence? Barisicak gibimi? Yaptigi sadece burnumu surtmeye calismak mi?

Hih valla aynen yaaa en nefret ettigim sey belirsizlik ya baris ya ayril ne bu yani ceza mi veritor napiyor
Üstüne gitme benceo zaman geri vites yapar gibi geldi bana. Sen üstune gidince hosuna gitmistir, aklinca süründurecek seni. Sorta bir sey diyemem bikini de sort da senin bilecegin sey ama bence sosyal mecralara bikinili resim atma. Burada olmustu yillar once. Bir uyenin bedeninin resmini bir firma reklaminda kullanmisti. Her turlu pis insan var bu zamanda ne yazikki

Valla babamda tatil disi yerlerde kisa sort giymeme gayet kizdigi icin belkide erkek arkadasimin bu konudaki dusuncesini cok yadirgamadim aslinda
O baba..erkek arkadaşın ise erkek arkadaşın. Henüz bir ciddiyet bile yok ortada. Olsada sizin fikir, beğeni düşünce ve hayat tarzınızı eleştiren müdahale eden biri ile mutlu olurmusun yani?Olurum diyorsan kendi şahsiyetini gözden geçir ne diyim..

Uyumlu degilsiniz. Ikinizin de uzun vadede taviz verme ihtimali dusuk. O yuzden barissaniz bile gumleyebilir iliski. Ne istiyorsun iliskiden iyi olc tart derim.

Aynı şeyi düşünmüştüm. Babası kızsa evden kaçmaya kalkar baskı yapıyorlar diye ama elin adamı karışınca bunun adı aşk oluyor:)

Bu benim hayatim, ne giyecegime, ne paylasacagima, nasil yasayacagima ben karar veririm, sen de buna saygi duymak zorundasin, bu kadar basit, net, ama bizim kızlarımız bunu diyemiyor,
Ustelik kk da gordugum kadariyla yeni jenerasyon su an 30+ yas grubundaki hemcinslerine gore cok daha normal karisiliyor sanki bu mudahaleleri.
Yahu dur ben bir yetiskinim, birak kendi kararlarimi vereyim diyen/diyebilen o kadar az ki...

Olayın sıcaklığıyla konup açıp
Dil öldürücüsü
Ya biz barıştık çatkçısı
Olmamak için

Önce telefonunda Notlar kısmına yaz, sonra editle

Kusura bakmayın ama sevgiliniz tam bir hanzo... siz tepkinizi koyacağınız yerde kedi gibi ayağına gidiyorsunuz.

Neden bizim halkımız bir ilişki yaşadığında ilişki yaşadığı kişiyi değiştirmeye çalışıyor ? Veya dayatmacılık, zorbalık ve baskıcı bir tavır sergiler ? Bence asıl mesele bu...

Abi artık birbirimizi kabul etmemiz lazım yaaaa.
Toplum olarak kendimize gelelim ya.
Ne bu yaa... neyse.

Evet aynen ole yaptim

o halde barıştıktan sonra ki ültimatomlara hazır ol..
artık ilişkide kendi iradeni kullanabileceğini sanmıyorum.
çocuğa tamam foto koymam deyip koyduysan sen hatalısın ama bu yinede seni aşağılama hakkı olduğu anlamına gelmez. bu kadar terbiyesizce bir laf sineye çekilmemeli..

Bu benim hayatim, ne giyecegime, ne paylasacagima, nasil yasayacagima ben karar veririm, sen de buna saygi duymak zorundasin, bu kadar basit, net, ama bizim kızlarımız bunu diyemiyor,
Ustelik kk da gordugum kadariyla yeni jenerasyon su an 30+ yas grubundaki hemcinslerine gore cok daha normal karisiliyor sanki bu mudahaleleri.
Yahu dur ben bir yetiskinim, birak kendi kararlarimi vereyim diyen/diyebilen o kadar az ki...
O kadar haklısın ki..kişilik gelişimini tamamlayamadan bir iliski kurulunca böyle oluyor demek ki..birde kıskançlık ve müdahaleyi aşk sanıyorlar ya ona yanıyorum..

tavrınız çok itici ve kaba.
adamı hayatınıza almışsınız ve seviyorsunuz.
sizden istekleri olabilir.
şortlu fotoğraf koymanızı istememiş koymuşsunuz.
bu küçük bir şey. olmazsa olmazım diyorsanız güzelce açıklama yapın ve onun da gönlünü hoş edin.
herhangi biri değil çünkü bu kişi. sevgiliniz. sevdiğiniz.
yüz yüze konuşalım demiş insan gibi, ille de şimdi söyle diye diretmişsiniz.
ben olsam sizi çekmezdim gerçekten.
nasıl bir inatçılıktır bu?
kibarca istenen şeyler abartı geliyorsa karşılıklı oturup konuşulabilir.
her iki taraf da benim dediğim olacak diye diretmemeli.
sonradan bu hale geleceğinize aklınızı kullanın adamı yola getirin.
bu da çemkirmekle değil iletişimle mümkün.
sizde bu sıkıntı.
aşırı psikopatça bir kıskanma sorunu yok adamın sonuçta. iletişim kurun. izah edin. höt höt ilişki gitmez.

Ya bence bu muhafazakarliktan. Toplumdaki kadinlarin cogu zaten sorta bikiniye karsi. Ustune bir de o kıyafetlerle fotoğraf paylasmak filan bayagi tuhaf bir durum iliski icinde. O yuzden burada da sosyal hayatta da boyle mudahaleleri mantikli buluyorlar. Hatta bu konuda kocasinin sözünü dinlemeyen kadini da yollu buluyorlar.

tavrınız çok itici ve kaba.
adamı hayatınıza almışsınız ve seviyorsunuz.
sizden istekleri olabilir.
şortlu fotoğraf koymanızı istememiş koymuşsunuz.
bu küçük bir şey. olmazsa olmazım diyorsanız güzelce açıklama yapın ve onun da gönlünü hoş edin.
herhangi biri değil çünkü bu kişi. sevgiliniz. sevdiğiniz.
yüz yüze konuşalım demiş insan gibi, ille de şimdi söyle diye diretmişsiniz.
ben olsam sizi çekmezdim gerçekten.
nasıl bir inatçılıktır bu?
kibarca istenen şeyler abartı geliyorsa karşılıklı oturup konuşulabilir.
her iki taraf da benim dediğim olacak diye diretmemeli.
sonradan bu hale geleceğinize aklınızı kullanın adamı yola getirin.
bu da çemkirmekle değil iletişimle mümkün.
sizde bu sıkıntı.
aşırı psikopatça bir kıskanma sorunu yok adamın sonuçta. iletişim kurun. izah edin. höt höt ilişki gitmez.
Haklisiniz bende hatali olduguma inandigim icin ayagina kadar gittim zaten ne diyim umarim toparlayabilirim

Anladıgım kadarıyla adamın kızdıgı seye önceleri "tamam" diyip sonra inadına yapmıssınız, o da cileden cıkmıs. Bu noktada suc sizin. Ama bir sort-bikini fotografını ayrılacak kadar kıskanmak da oldukca anlamsız. Simdi siz barısırsanız, sıradaki hamle "tatilde sort giyme" olacaktır muhtemelen. Tatilde sort giydiginizde de her yerden engelleyip ayrılır, sonra ofisine gider özür dilersiniz, o da tam kapıdan cıkarken kendini yesilçam filminde zannedip kolunuzdan tutarak sarılır falan :KK48: yani işin özü; barısırsınız fakat barıstıktan sonra kıskanclıklarına "he" demezseniz sonuc yine engellenmek olacaktır. Allah yardımcınız olsun:işsiz:

Back
X