- 13 Nisan 2018
- 3.125
- 10.535
- 208
- Konu Sahibi Deve tabani
-
Ya anltamam eklemlerim de can kalmadi. Kusmak uzereyim
Azdi millet kudurdu kudurdu alev cikiyor artik
Belkide bisey kullandi akli basin da olamaz diyorum ama kacmayi da akil edebildi.Edep haya yoksunu çok maalesef . Ortalık sapık dolu .. bi kaçını sallandırsalar hapiste besleyeceklerine , o zaman yok olurlar .
Aklı başında olmasaydı kaçmazdı pislik .Belkide bisey kullandi akli basin da olamaz diyorum ama kacmayi da akil edebildi.
Otobuste ondeki kizin sacini oksayarak masturbasyon yaan memur gordu bu gozlerYa anltamam eklemlerim de can kalmadi. Kusmak uzereyim
Ya gercekten mi dicem ama bunlar hep gercek demi. Gercekten cok bozum agzimi bu insanlarin etragin da birileri car sonucta hoc mi farketmiyolar yani bu insanlar hic mi farkedilmez ?Otobuste ondeki kizin sacini oksayarak masturbasyon yaan memur gordu bu gozler
Artik hic sasirmiyorum.
Gecen gun markete cikarken ciftlesen iki kedididen etkilenip seyini oksayan bi amca daha vardi
Abaza yokluk degil
Sapiklar alenen
Evimin altin da bahce var sitenin. Ama bu gordugum yerde cok islek inanin. Mobilyaci galerici ve dört yol isiklar market hersey cok yakin. Yani bunu bu adam bu kapasiteyle benim siteni parkinda da yaparBöyleleri hep olacak. Saldırmaya cesaret edemezdi bence. Eşinize söyleyip de merakta bırakmayın. Evinizin altında bahçe varsa, ordan çıkmayın pek. Biz öyleyiz.
Evey mahalleliaramisti dimi yazikvallahi cokyazikBu ülkede komşusunun 3.5 yaşındaki kızını “kadına gidemiyordum param yoktu kötü durumdayım” diyerek taciz edip öldüren sonra tv de çocuk aramaya çıkan “saftır” diye şüphelenilmeyen sapığı da görmüştü. Aklıma o adam geldi
Kedilere köpeklere tecavüz ediyorlar gariplerim de bi köşede ölüp gidiyorlar. Hep böyleydi de bu kadar iletişim yoktu, biz herkesi iyi ahlaklı sanıyorduk. Midem bulandı çukurlarında çeksinler!Otobuste ondeki kizin sacini oksayarak masturbasyon yaan memur gordu bu gozler
Artik hic sasirmiyorum.
Gecen gun markete cikarken ciftlesen iki kedididen etkilenip seyini oksayan bi amca daha vardi
Abaza yokluk degil
Sapiklar alenen
Markete gidiyordumYa gercekten mi dicem ama bunlar hep gercek demi. Gercekten cok bozum agzimi bu insanlarin etragin da birileri car sonucta hoc mi farketmiyolar yani bu insanlar hic mi farkedilmez ?
Su vakitte birakin cocuklari sokaga salmayi biz bile dikkat edecegiz artik disari cikarken.Kedilere köpeklere tecavüz ediyorlar gariplerim de bi köşede ölüp gidiyorlar. Hep böyleydi de bu kadar iletişim yoktu, biz herkesi iyi ahlaklı sanıyorduk. Midem bulandı çukurlarında çeksinler!
Çocukları asla gözönünden ayırmamalı, asla! Şeker vericem diyip çocuğa gözlerini kapattırıp kuytuda .... yaptıran pislikler varmış.Markete gidiyordum
Park gibi bir alan var cocuklarin oynadigi
Kestirme diye ordan gitmek istedim bildigin 60,65 yaslarinda bi amca.
Iki kedi ciftlesiyor oda fermuarinin icinden elini sokmus karistiriyor uvzunu
Uvzu kopasica
Beni gorunce bir duraksadi sonra donup gitti
Cocuklarin oynadigi bir alan orasi birde
Kedilerin kurdugu iliskiden zevk alan sapik cocuklara neler yapmaz
Ne acı demi biran herkesin üstü basi duzgun diyecekken buldum kendimi. Ama mevzu bu degil zatenKim bilir kimin karısını kızını gördü de durduramayacak kadar kendinden geçti. İnsan değil bunlar ya, bir libidoya sahip çıkamayan varlıklar bunlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?