Vallahi iğreniyorum.

Çocukları asla gözönünden ayırmamalı, asla! Şeker vericem diyip çocuğa gözlerini kapattırıp kuytuda .... yaptıran pislikler varmış.
Caydirici hicbir ceza yok ki.
Korkmuyor gozleri canina okuduklarim
3,5 ay yatarim cikarim kafasinda kafasi kopasicalar

Geçen yaz bahçede ailece çay içerken sarhoş bir herif bahçenin kapısına dayanıp mal varlığını dışarıya çıkarıp işedi. Donduk kaldık, mal varlığının epey haşmetli olmasından mı adamın rahatlığından mı donduk bilemedim. Kendimize gelince ben kükredim. Adam kaçtı, kaçarken yere düştü çünkü ayakta duracak hali yoktu. Benim yaşadığım sapıklıktan ziyade bir sarhoşun çevreye tuvalet muamelesi yapmasıydı. Dolayısıyla travma yaşamadım.

Muhtemelen sizin gördüğünüz gerzek de sarhoştur ya da bir madde kullanmıştır. Bittabi ne bok çektiği bizi ilgilendirmez ama emin olun polis gelse de bir şey yapmayacaktı.

Demi cok aci polis ne yapar ki ? 1 yil bile yatmaz. Yatsa ne olur ? Cikinca birine tecavuz eder. Gerckten idam lazim.

Ben bir yolda yürürken adamın motorun üstünde giderken şşt yaptı şeyini açmış gidiyordu.Artik yürürken bir yerde otururken birine adres sorarken bile o kadar korkuyorum ki ! Hangi ara bu kadar kötü insanlar kapladı her tarafımızı.Allahim hepimizi korusun inşallah

Allahım sen koru yemin ederim böyle haberler duydukça çocuklarımla beraber hiç evden çıkmak dışarıya adım atmak dahi istemiyorum çünkü gerçekten korkuyorum

Teşhirci canım.

Birebir aynısı basıma gelmişti hesapladım şimdi bi 12-13 Sene önce
Lise 1 e gidiyorduk ozaman uniformalar üstümüzde birde bizim sapık seslenmıstı onu görelim diye ağaçların arasına girmiş sallıyordu ne anlıyorsa

Suan sakinlestim de cok panik oldum :) 115 diye ariyorum bi 112 yi arcak oldum tam google polis numarasi yazicktim karsida gelen kadina kostim. Aklim basimdan gitti :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…