- 5 Haziran 2017
- 5.111
- 12.531
- 178
- Konu Sahibi Deve tabani
-
Ya 9 aylık bebekten etkilenen bu canavarlar için dekolte falan şart değil ki. Çocuğuma şort giydirirken bile endişe duyar oldum ben.Ne acı demi biran herkesin üstü basi duzgun diyecekken buldum kendimi. Ama mevzu bu degil zaten
Caydirici hicbir ceza yok ki.Çocukları asla gözönünden ayırmamalı, asla! Şeker vericem diyip çocuğa gözlerini kapattırıp kuytuda .... yaptıran pislikler varmış.
Demi cok aci polis ne yapar ki ? 1 yil bile yatmaz. Yatsa ne olur ? Cikinca birine tecavuz eder. Gerckten idam lazim.Geçen yaz bahçede ailece çay içerken sarhoş bir herif bahçenin kapısına dayanıp mal varlığını dışarıya çıkarıp işedi. Donduk kaldık, mal varlığının epey haşmetli olmasından mı adamın rahatlığından mı donduk bilemedim. Kendimize gelince ben kükredim. Adam kaçtı, kaçarken yere düştü çünkü ayakta duracak hali yoktu. Benim yaşadığım sapıklıktan ziyade bir sarhoşun çevreye tuvalet muamelesi yapmasıydı. Dolayısıyla travma yaşamadım.
Muhtemelen sizin gördüğünüz gerzek de sarhoştur ya da bir madde kullanmıştır. Bittabi ne bok çektiği bizi ilgilendirmez ama emin olun polis gelse de bir şey yapmayacaktı.
Otobuste ondeki kizin sacini oksayarak masturbasyon yaan memur gordu bu gozler
Artik hic sasirmiyorum.
Gecen gun markete cikarken ciftlesen iki kedididen etkilenip seyini oksayan bi amca daha vardi
Abaza yokluk degil
Sapiklar alenen
Heh aynen aynen. Opusemez edemez sarilamaz.Sarilan, el ele tutusan iki sevgili görseler edep yahu diye üstlerine atlar bu abiler,amcalar...
Tiksiniyorum hepinizden.
Sizden de ikiyüzlü ahlak anlayisinizdan da.
Teşhirci canım.Arkadaslar yuruyusten dönuyodum , yurudugum yol uzerinde bir kucuk portakal bahcesi var. Yalniz yol gayet islek bir yol herkes aksam yuruyusun de trafik desen bi o kadar kalabalik. Yani tenha degil.
Bahcenin icine gozum kaydi ve tam olarak bir adi serefsiz dizlerinin uzerine cökmus alt tarafi ciplak eline almis seyini salliyo bildigin salliyo. O kadar kendinden gecmis ki serefsiz gunduz vakti kamuya acik insanlarin gelip gectigi bir yerde bunu yapabiliyo. Inanamiyorum ya soktayim vallahi soktayim.
Hic durnadim soka girdim zaten ellerim titredi polisi arafim arayamadim daha dogrusu 115i aramisim hemen karsimdan gelen kadina kostum polisin numarasi kacti dedim o kadar korktum sok oldum.
Kadin ve arkadan gelen adam kostu ama bu herif kacti. Yani ekip arabasi gelinceye kadar kacti bu adam ya. Ve bulamazlarda muhtemelen. Inanamiyorum hala.
Nasil olur ya nasil yani. Bu adam kendinden bu kadar gectiyse bi cocugada saldirabilir. Bu adam o an bana da saldirabilir bebegim var ufacik bebek arabasiyla yuruyorum.
Ya bu nedir adam kacti gitti gerckten.
Bugun bunu yapan aleni ortalikta yarina ne b.k yicek kimin canini yakicak kim bilir.
Esime anlatsam yurume dicek ee bunu gordum diye eve mi kapancam vallahi ölucem sinirden.
Yok aletinin kokunden iki parmagiyla tutmus salliyodu. Bahce hortumi sallar gibi.Yokluktan ota çalıya mı sürtüyordu acaba? Tövbeler olsun.
Suan sakinlestim de cok panik oldum :) 115 diye ariyorum bi 112 yi arcak oldum tam google polis numarasi yazicktim karsida gelen kadina kostim. Aklim basimdan gitti :)Birebir aynısı basıma gelmişti hesapladım şimdi bi 12-13 Sene önce
Lise 1 e gidiyorduk ozaman uniformalar üstümüzde birde bizim sapık seslenmıstı onu görelim diye ağaçların arasına girmiş sallıyordu ne anlıyorsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?