Vallahi iğreniyorum.

Sapığı, tecavüzcüsü, ahlaksızı yediği her b.ka rağmen serbest bırakılırsa
Cezalar caydırıcı olmaz,sadece ceza veril"miş" gibi yapılırsa yakında hindistandaki gibi iğrenç vakalar da duymaya başlarız.
Allah helak etsin yapanı da göz yumanı da

Ya ben polisi bi sekil de cagirdim ama napicaklar ki ? Bu adam zaten serbest birakilacak.

Aynısı bana Bakırköy de çalışlar köprüsünü geçerken olmuştu ki araç yoğunluğu çok olan bi yerdir, birisi çalıların arasından sallaya sallaya bana doğru geliyordu nasıl koştum bilmiyorum

Ya ben polisi bi sekil de cagirdim ama napicaklar ki ? Bu adam zaten serbest birakilacak.

Yok göz yuman derken sizi kast etmedim yanliş anlamayin,yasalar böyle.
Siz elinizle götürüp polise verseniz sizin ardinizdan o çıkar karakoldan,ne sizin can güvenliğinizi saglarlar ne de ona bir yaptirim uygularlar. Hey gidinin yeni Türkiyesi hey !

Ya ben de cok panik oldum etrafta insanlar var ama yine de sok oldum ya polisin numarsini hayrlayamadim tobe est.

Ya ben de cok panik oldum etrafta insanlar var ama yine de sok oldum ya polisin numarsini hayrlayamadim tobe est.
Aynen öyle oluyor işte panik anında, allah yardımcımız olsun gerçekten artık bana herkes sapıkmış gibi de geliyor hep dikkatli olmak zorundayız

Yok aletinin kokunden iki parmagiyla tutmus salliyodu. Bahce hortumi sallar gibi.

Tiner miner mi çekti ki?
Gösterme amaçlı mı yaptı ben o kısmı tam anlamadım. Bahçenin içinde tenhaya doğru açmış kendi kendine mi oynuyordu, yoksa bizzat görülmesi için uğraş mı veriyordu? Millet iyice zıvanadan çıkmış ya.

Cok sey yazarimda bu konu hakkinda kkesin banlanirim insanlik adina gittikce dibe cokuyoruz ahlaksizlikta sapkinlikta sanirim cahiliye devrini gecmis bulunmaktayiz,insanin icinden Allah korkusunu aldiniz mi yasadan da verilecek her bir cezadanda korkmaz,cunku hisleri bedenini esir alir zaten mantikli dusunemez hayvanlar gibi icinden ne geciyorsa o sekil davranir,akli baki biri zira islek bir cadde de ciplak vaziyette dolasmaz afedersin ama bu abazalik falan degil bu abazalik olsa gider evinde dort duvarinda duvara surter yine tatmin olur ,adam dusinemiyor bir sey icmis zihnini esir almis gibi,ya hayvana tecavuz edene ne demeli?peki kucucuk sut kokan bebege tecavuz edene?vicdanimizi kaybettik,merhametimizi,degerlerimizi!simdi karsi cikanlar olucak ama bugun ayni cinslerin beraberligini cinsel tercih olarak goruyoruz ya belki onumuzdeki nesillerde hayvanlara tecavuz edenlere de cinsel tercihi bu diyecek,bana kalirsa insanlik gittikce kotuye gidecek ve bize hersey artik normal gelecek Allah sonumuzu hayr eylesin evlatlarimizi boyle pisliklerden uzak eylesin...

Bahsettigim bahce imara acilmak uzere. Yani kurumus boyle cok yesillik degil. Cılız bi bahce her sey meydan da.

Yok adam kaldirima karsi indirmis donu, eger kaldirima degil de tam ters yone donse karsi yoldan farkedilmez.
dizlerinin ustune cokmus kaldirima dönmüs aleni bir sekikde salliyo. Ama nasil gecmis kendinden.ben diger kadina soyledim 1 dk icin de kadin gitti oglu da vardi karsidan adamlar geliyodu adam kaciyo diye bagirislar geldi benim bebis kucuk olunca donmedim geri.

Ee bu adam cekse tineri kendini o kadar kaybetse kacmayi akil edebilir mi sence ?

Bi sey kullandigi kesin ama bu adam deli degildi bence.

Bir ara bende oyle parkta yururken parkin biraz ilerisinde sus havuzu gibi bi yerde qcayip sesler duydum biri oluyorvkalp krizi falan geciriyor sandim korktum ne oluyor nerde diye bakayim dedim serefsizin biri elinde malum olayda gunduz gozune elim ayagim cekildi

Edebilir belli olmaz, yolda gördüğün tinerci,balicileri bi getir gözünün önüne, sigaran var mı diye sokulurlar bi lira isterler; sonra giderler ama kafaları çoğunun yerinde değildir, otomatiğe bağlı hareket ederler. Bağrık duysalar, iki siren sesi vb. hopp bi bakarsın sırra kadem basmışlar. Bu o adamın ilki değildir, kafası da iyidir, oralarda kim denk gelirse çoluk çocuk kadın teşhircilik yapıyor işte, çekmiştir kafayı sıyırmıştır aşağıyı.

Aklı başında bi insan yapmaz bunu hepimizn ailesinde erkek var her erkeketede bu hormonlar üç asagi beş yukarı aynı işliyor işte tek fark akıl ve irade . gördüğünüz kişi muhtemelen rahatsız hastadir bu kişiler belirlenip ilgili yerler tarafından ttedavi edilmeli ama zor iş hangi birini toplasinlar

Hayir ben azicik alkol alsam kacmayi akil edecek potansiyelim olmuyo da

Muhtemelen uyusturucu cekmistir kafasi iyidir. Gerci ortalik icmeden sarhos olan adilerle dolu.

Ya iste anlamadigim nokta misal bu insanlarin cevrelerin de muhakkak biri vardir hic mi farkedilmiyo. Insan evinin icinde ki insani bilemez mi ? Ayni evin icindekine de buyuk tehlike bilemiyorum ya bi cozumu olmali ama.Önlemi alinmali ama artik. Gerekirse bi cukura atilip uzerine beton dokulmeli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…