- 27 Haziran 2015
- 6.299
- 19.483
- 448
- Konu Sahibi Deve tabani
-
Ya ben polisi bi sekil de cagirdim ama napicaklar ki ? Bu adam zaten serbest birakilacak.Sapığı, tecavüzcüsü, ahlaksızı yediği her b.ka rağmen serbest bırakılırsa
Cezalar caydırıcı olmaz,sadece ceza veril"miş" gibi yapılırsa yakında hindistandaki gibi iğrenç vakalar da duymaya başlarız.
Allah helak etsin yapanı da göz yumanı da
Ya ben polisi bi sekil de cagirdim ama napicaklar ki ? Bu adam zaten serbest birakilacak.
Ya ben de cok panik oldum etrafta insanlar var ama yine de sok oldum ya polisin numarsini hayrlayamadim tobe est.Aynısı bana Bakırköy de çalışlar köprüsünü geçerken olmuştu ki araç yoğunluğu çok olan bi yerdir, birisi çalıların arasından sallaya sallaya bana doğru geliyordu nasıl koştum bilmiyorum
Aynen öyle oluyor işte panik anında, allah yardımcımız olsun gerçekten artık bana herkes sapıkmış gibi de geliyor hep dikkatli olmak zorundayızYa ben de cok panik oldum etrafta insanlar var ama yine de sok oldum ya polisin numarsini hayrlayamadim tobe est.
Yok aletinin kokunden iki parmagiyla tutmus salliyodu. Bahce hortumi sallar gibi.
Bahsettigim bahce imara acilmak uzere. Yani kurumus boyle cok yesillik degil. Cılız bi bahce her sey meydan da.Tiner miner mi çekti ki?
Gösterme amaçlı mı yaptı ben o kısmı tam anlamadım. Bahçenin içinde tenhaya doğru açmış kendi kendine mi oynuyordu, yoksa bizzat görülmesi için uğraş mı veriyordu? Millet iyice zıvanadan çıkmış ya.
Goz goze geldim. Degildi bu anlasiliyodu. Zihin engelli olsa o kadar haz alamazdiZihin özürlü biri olduğunu düşünüyorum şuan. Aksini düşünürsem dışarıya çıkamam.....
Bi sey kullandigi kesin ama bu adam deli degildi bence.Cok sey yazarimda bu konu hakkinda kkesin banlanirim insanlik adina gittikce dibe cokuyoruz ahlaksizlikta sapkinlikta sanirim cahiliye devrini gecmis bulunmaktayiz,insanin icinden Allah korkusunu aldiniz mi yasadan da verilecek her bir cezadanda korkmaz,cunku hisleri bedenini esir alir zaten mantikli dusunemez hayvanlar gibi icinden ne geciyorsa o sekil davranir,akli baki biri zira islek bir cadde de ciplak vaziyette dolasmaz afedersin ama bu abazalik falan degil bu abazalik olsa gider evinde dort duvarinda duvara surter yine tatmin olur ,adam dusinemiyor bir sey icmis zihnini esir almis gibi,ya hayvana tecavuz edene ne demeli?peki kucucuk sut kokan bebege tecavuz edene?vicdanimizi kaybettik,merhametimizi,degerlerimizi!simdi karsi cikanlar olucak ama bugun ayni cinslerin beraberligini cinsel tercih olarak goruyoruz ya belki onumuzdeki nesillerde hayvanlara tecavuz edenlere de cinsel tercihi bu diyecek,bana kalirsa insanlik gittikce kotuye gidecek ve bize hersey artik normal gelecek Allah sonumuzu hayr eylesin evlatlarimizi boyle pisliklerden uzak eylesin...
Arkadaslar yuruyusten dönuyodum , yurudugum yol uzerinde bir kucuk portakal bahcesi var. Yalniz yol gayet islek bir yol herkes aksam yuruyusun de trafik desen bi o kadar kalabalik. Yani tenha degil.
Bahcenin icine gozum kaydi ve tam olarak bir adi serefsiz dizlerinin uzerine cökmus alt tarafi ciplak eline almis seyini salliyo bildigin salliyo. O kadar kendinden gecmis ki serefsiz gunduz vakti kamuya acik insanlarin gelip gectigi bir yerde bunu yapabiliyo. Inanamiyorum ya soktayim vallahi soktayim.
Hic durnadim soka girdim zaten ellerim titredi polisi arafim arayamadim daha dogrusu 115i aramisim hemen karsimdan gelen kadina kostum polisin numarasi kacti dedim o kadar korktum sok oldum.
Kadin ve arkadan gelen adam kostu ama bu herif kacti. Yani ekip arabasi gelinceye kadar kacti bu adam ya. Ve bulamazlarda muhtemelen. Inanamiyorum hala.
Nasil olur ya nasil yani. Bu adam kendinden bu kadar gectiyse bi cocugada saldirabilir. Bu adam o an bana da saldirabilir bebegim var ufacik bebek arabasiyla yuruyorum.
Ya bu nedir adam kacti gitti gerckten.
Bugun bunu yapan aleni ortalikta yarina ne b.k yicek kimin canini yakicak kim bilir.
Esime anlatsam yurume dicek ee bunu gordum diye eve mi kapancam vallahi ölucem sinirden.
Bahsettigim bahce imara acilmak uzere. Yani kurumus boyle cok yesillik degil. Cılız bi bahce her sey meydan da.
Yok adam kaldirima karsi indirmis donu, eger kaldirima degil de tam ters yone donse karsi yoldan farkedilmez.
dizlerinin ustune cokmus kaldirima dönmüs aleni bir sekikde salliyo. Ama nasil gecmis kendinden.ben diger kadina soyledim 1 dk icin de kadin gitti oglu da vardi karsidan adamlar geliyodu adam kaciyo diye bagirislar geldi benim bebis kucuk olunca donmedim geri.
Ee bu adam cekse tineri kendini o kadar kaybetse kacmayi akil edebilir mi sence ?
Aklı başında bi insan yapmaz bunu hepimizn ailesinde erkek var her erkeketede bu hormonlar üç asagi beş yukarı aynı işliyor işte tek fark akıl ve irade . gördüğünüz kişi muhtemelen rahatsız hastadir bu kişiler belirlenip ilgili yerler tarafından ttedavi edilmeli ama zor iş hangi birini toplasinlarArkadaslar yuruyusten dönuyodum , yurudugum yol uzerinde bir kucuk portakal bahcesi var. Yalniz yol gayet islek bir yol herkes aksam yuruyusun de trafik desen bi o kadar kalabalik. Yani tenha degil.
Bahcenin icine gozum kaydi ve tam olarak bir adi serefsiz dizlerinin uzerine cökmus alt tarafi ciplak eline almis seyini salliyo bildigin salliyo. O kadar kendinden gecmis ki serefsiz gunduz vakti kamuya acik insanlarin gelip gectigi bir yerde bunu yapabiliyo. Inanamiyorum ya soktayim vallahi soktayim.
Hic durnadim soka girdim zaten ellerim titredi polisi arafim arayamadim daha dogrusu 115i aramisim hemen karsimdan gelen kadina kostum polisin numarasi kacti dedim o kadar korktum sok oldum.
Kadin ve arkadan gelen adam kostu ama bu herif kacti. Yani ekip arabasi gelinceye kadar kacti bu adam ya. Ve bulamazlarda muhtemelen. Inanamiyorum hala.
Nasil olur ya nasil yani. Bu adam kendinden bu kadar gectiyse bi cocugada saldirabilir. Bu adam o an bana da saldirabilir bebegim var ufacik bebek arabasiyla yuruyorum.
Bugun bunu yapan aleni ortalikta yarina ne b.k yicek kimin canini yakicak kim bilir.
Esime anlatsam yurume dicek ee bunu gordum diye eve mi kapancam vallahi ölucem sinirden.
Hayir ben azicik alkol alsam kacmayi akil edecek potansiyelim olmuyo daEdebilir belli olmaz, yolda gördüğün tinerci,balicileri bi getir gözünün önüne, sigaran var mı diye sokulurlar bi lira isterler; sonra giderler ama kafaları çoğunun yerinde değildir, otomatiğe bağlı hareket ederler. Bağrık duysalar, iki siren sesi vb. hopp bi bakarsın sırra kadem basmışlar. Bu o adamın ilki değildir, kafası da iyidir, oralarda kim denk gelirse çoluk çocuk kadın teşhircilik yapıyor işte, çekmiştir kafayı sıyırmıştır aşağıyı.
Muhtemelen uyusturucu cekmistir kafasi iyidir. Gerci ortalik icmeden sarhos olan adilerle dolu.Arkadaslar yuruyusten dönuyodum , yurudugum yol uzerinde bir kucuk portakal bahcesi var. Yalniz yol gayet islek bir yol herkes aksam yuruyusun de trafik desen bi o kadar kalabalik. Yani tenha degil.
Ya iste anlamadigim nokta misal bu insanlarin cevrelerin de muhakkak biri vardir hic mi farkedilmiyo. Insan evinin icinde ki insani bilemez mi ? Ayni evin icindekine de buyuk tehlike bilemiyorum ya bi cozumu olmali ama.Önlemi alinmali ama artik. Gerekirse bi cukura atilip uzerine beton dokulmeli.Aklı başında bi insan yapmaz bunu hepimizn ailesinde erkek var her erkeketede bu hormonlar üç asagi beş yukarı aynı işliyor işte tek fark akıl ve irade . gördüğünüz kişi muhtemelen rahatsız hastadir bu kişiler belirlenip ilgili yerler tarafından ttedavi edilmeli ama zor iş hangi birini toplasinlar
Otobuste ondeki kizin sacini oksayarak masturbasyon yaan memur gordu bu gozler
Artik hic sasirmiyorum.
Gecen gun markete cikarken ciftlesen iki kedididen etkilenip seyini oksayan bi amca daha vardi
Abaza yokluk degil
Sapiklar alenen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?