- 7 Temmuz 2019
- 2.577
- 4.843
- 63
duzelir duzelir yapisi otledir b3lkide psikolijiktirHiç değişeceğini sanmıyorum bende evlenirken 45 kiloydum şimdi hiç söylemeyiyim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
duzelir duzelir yapisi otledir b3lkide psikolijiktirHiç değişeceğini sanmıyorum bende evlenirken 45 kiloydum şimdi hiç söylemeyiyim![]()
Bende kızıma diyorum ilerleyen zamanlarda kilo alırsan sana salata filan yapmicamAynı benmiş. Bende geçen yıla kadar böyleydim ama baktım kilo alıyorum sürekli artık ekmek, şeker, karbonhidratı çok az tüketiyorum. Genelde hayvansal ve meyve sebzeye döndüm.
Yaaaa çok ilginçmiş ilk defa duydumTam aynı sorun Benim yeğenimde vardi aynı sizin yazdığınız yemekleri yerdi sadece bu kadar olur)))
Ablam onu doktora götürdü orada ayrıntılı bir sürü testler yapıldı neden yemedigine dair..ve sonuç tat alma duygusunda eksiklik olduğu söylendi..hani dilimizin üstünde tat alabilmemiz için küçük noktacıklar var ya onlarda sorun varmis..yaşı büyüdükçe kendiliğinden düzeldi..
Üzülmeyin eninde sonunda sizin evladinizda düzelecektir inşallah
Aynen canım çok fazla üstüne düşmemeye karar verdimÇocuğunuzun tiroid hormonlarina baktirin..tiroid hastalari karbonhidrat yeme eğiliminde olur ve ,ya zayiflar ya kilo alır.. sinirli olur saçları dökülür tırnakları kırılır vs. Bende zayıfım ama ne makarnadan ne pilavdan vazgecmem ve bende sebze sevmem mesela ailem beni yemeye cok zorladı çünkü çocukken , hala daha o huylari var. O yüzden inatta oluyor. Gerci zorlamadiginizi soylemissiniz ama diyetisyene gitse verdiği öğünleri yiyemez kızınız bu sekilde, bende gittim kilo almak icin protein agirlikli bir diyet yaptim, artik peceteye tükürüp cope atıyordum afedersiniz bu yemek olayi bilincalti işi..yemesin boşverin illaki bigun yiyecek![]()
Bende sebze yemezdim annemcorbamjn icine atardi hepsini mercimek diye yedirirdu tavuk içine balik atar soslardu anlamazdim hamburger ekmegine kofte harcine sebzeleri koyar blendirdan ceker yedirirdi smdi hepsini yiyiyorum ama ozaman anlamiyordum baharatlarla falanSorun şu ki bebekliğinden beri böyle sebzeyi balığı bi türlü sevidiremiyorum salata kesinlikle yemez
Yok canım yemeyen çocuk yemiyor artık vazgeçtim çok ısrar etmeyeceğim yoksa hem onu hem kendimi üzüyorumsebzeleri cips mips yapın öyle şeyler var instagramda hep enginar cips bilmem ne. bi deneyin cocuklar bayılıyor diyorlar.
Evet aslında köfte tavuk filan yiyor balığı da çok sevmese de yiyor aslında sıkıntımız sebze de napim belki büyüdükçe alışırCanım benim oglumda öyle makarna corba pilav patates disinda bisiy yemiyor yapacak birsey yok kan degerleri normal sevmiyor et bile yemiyor midesi bulanıyor. Benimki tavuk bile yemez köfte falan yiyiormus kızınız bence dert etmenize gerek yok benim ki onlarıda yemiyor
Canım balık köfte yiyiorsa sebze yemesin hiç birşry olmaz balık çok faydalı benim oglum asla agzına bile sürdürmüyor balıgıEvet aslında köfte tavuk filan yiyor balığı da çok sevmese de yiyor aslında sıkıntımız sebze de napim belki büyüdükçe alışır![]()
Evet cqnım balık yiyor napim sebze de yemesinmnCanım balık köfte yiyiorsa sebze yemesin hiç birşry olmaz balık çok faydalı benim oglum asla agzına bile sürdürmüyor balıgı
Canım İnan ki çok denedim erken de pes etmedim ama yemeyen çocuk gerçekten yemiyorO gun sizin yaptiginiz yemekleri yemiyorsa birakin yemesin ama baska yemek abur cubur vermeyin ve sanirim siz erken pes ediyorsunuz yoksa acliktan ölecek degil ya mutlaka yiyecek
Aynindan bizim evdede var.Bi yere misafirlige gidiyoruz hicbirsey yemez.Yok canım hiç bir etkisi yok
Mesele ben kerevizi çok severim sürekli yaparım geçen gün yoğurtlu salatasını yaptım kızımn lütfen benim için tadına bak dedim zoraki çatalın ucuyla baktı beğendi güzelmiş ama yemem dedi
Çok önyargılı![]()