- 16 Şubat 2013
- 8.646
- 3.015
- 178
doğru diyorsun...bu evliliği kurtarma sırası şimdi onda...bilmem bakalım çalışıcak mı? ya zaten çalışmıyosa ne anlamı var ki
tepesi atsın nolucak?
inşallah canım benim... darısı başıma diyorumay paçayı kurtarırım umarım
tez zamanda kurtulman dilegiyle
eski eşim diye dolaş artık şu platformdada
Allah canını almasın senin emie benden de bi bilezik kızımıza.
Gerçekten boşanmayı istediğin için mi yoksa sadece göz korkutmak için mi yaptın just?
Gözün aydın. Bu psikolojiyi nasıl yakaladın sırrını ver ihtiyacı olanlarda nasiplensin :)
doğru diyorsun...bu evliliği kurtarma sırası şimdi onda...
Fazla gelgitler yaşadın bu boşanma konusuyla ilgili. Gerçekten boşanmak istiyor musun yoksa aklı başına gelsin diye mi yaptın ?
Önceki konulara bakmadım da dün akşamki konunuzda gördüm yaşınız benimle aynı..
Kaç yıllık evlisiniz bilmiyorum ama erken bir evlilik olmuş..
Yaşında verdiği toyluklarla ilişkiniz bi öyle oluyor bi böyle oluyor..
Hani nebilim dilekçe verdim diyip oynayıp zıplıyorsunuz fln sonra yine barışma durumları sonra yine başka şeyler..
Evli değilim tabiki ve dediğim gibi yaşımızda aynı hani büyüklük taslamıyorum ama evlilik kutsaldır bence hani böyle oyuncak gibi alet edilmemesi lazım diye düşünüyorumm..
Küçük çocuklar gibi birbirinizle oyun oynuyorsunuz sanki bana öyle geldi dediğim gibi eski konularınızı okumadım sadece birkaç yorumunuza denk gelmiştim evliliğinizle ilgili ordan işte böyle bir hisse kapıldım..
Bence yetişkin insanlar gibi oturun konuşun problemlerinizi çözmeye çalışın olmuyorsa olmuyor diyip kararınızı verirsiniz ama böyle çocuklar gibi birbirinize inat yaparak olmaz bence evliliğinize verdiğiniz emeklere yazık ki bildiğim kadarıylada ailenize karşı çıkarak evlenmişsiniz..
inşallah canım benim... darısı başıma diyorum
ikincisi
başka türlü uslanmıyor
konuşmayı denedim oturduk iki saat konuştuk bana tamam dedi daha çok hayatının içinde olucam dedi
bu ne perhiz bu ne lahana turşusu
bir de bir şeyleri gizlemeler saklamalar işkillendim iyice
Şimdi aklı başına geldi diyelim senden özür diledi ilgi alaka vs. her şeye canım, cicim. Dilekçeyi de geri çektin. Aynı eve çıktınız yine birlikte bu adamın huyunun değişeceğini tahmin ediyor musun ?
Yani sana durduk yere tekrar saldırmayacağından nasıl emin olabilirsin ?
Hayırlı, uğurlu olsun. Dava süreci sorunsuz bitsin. Yeni yaşantında da daha mutlu ol.Verdim dilekçemi
Kocam da sinir krizi geçirdi
ulen nasıl güzel hissettiriyor
Hayırlı, uğurlu olsun. Dava süreci sorunsuz bitsin. Yeni yaşantında da daha mutlu ol.
olamıyorum sadece olmasını isteyebiliyorum
ben böyle arada kaldıkça bekledikçe o beni yapamaz sandı ne farkı var ki açsaydım 5 ay önce de açmış olucaktım hala yalnızım yalnız..
en azından bi adım atmış oldum.
Adım atmış olman iyi bir şey zaten. Yalnız can çıkar huy çıkmaz işte. Boş vaatlere kanma istiyorum.
Ömrünü böyle geçirme istiyorum. Bu yaşında yaşadığın şeyler normal değil. Hakkında hayırlısı olsun.
Hayatta yaşadığımız hiç bir şey gereksiz değildir. İlla bir ders çıkar yaşamımızdan. Senin de bu oldu ve böyle devam etmek zorunda değil. En güzel yanı bu işte. Değiştirmek yine elimizde.gereksiz dimi
daha farklı şeylerle uğraşmam gerekirdi evlilikle boşanmayla değil :)
ayrıca teşekkür ederim çok iyisin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?