Vallahi yaptım, bu sefer yaptım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
yurtdısına ne zaman gıdeceksın bak bı hafta önce aramıyor dıye uzgundun sımdı ne kadar guclu...tebrıkler..
bu arada alıntı nasıl yapılıyor ben anlamadım yapamıyorum
..

canım mesajın altında cevapla var ya ona tıklıyorsun alıntılıyor
evet daha iyi hissediyorum çünkü altı üstü bir mahkeme konuşmasında bile bana trip yapıyor naz yapıyor
kaprisli erkek kadar itici bir şey yok
daha uğraşamıcam bıktım
ben nazikçe konuşmayalım deyince az önce whatsappten yardırmaya başladı mesajları dıt dıt dıt
ben de hemen kapadım telefonu
artık o kudursun

Merhaba bende eşimle anlasmali olarak boşanicaz ekim.ayina gün verdiler demek söylendiği gibi Aynı gün falan bitmiyor anlasilan

yok canım sizin anlaşmalı o gün biter eğer kararlı konuşursanız
bizim çekişmeli karşı taraf zorluk çıkartıyor
senin eşin kabul ediyorsa tek celse

Konudan kopuk ama birşey merak ettim. Hepimizin boşanma davası neden ekimde acaba? Garip geldi. Benimkide ekimde:)

yurtdısına ne zaman gıdeceksın bak bı hafta önce aramıyor dıye uzgundun sımdı ne kadar guclu...tebrıkler..
bu arada alıntı nasıl yapılıyor ben anlamadım yapamıyorum
..
bence ayrılmalısın..her geçen günün ziyan..

bende bişey merak ettim nedeninizi bilmiyorum sayfaları okumadım ama baştan çok iyi olupta sonradan değişen birimi yoksa hep sizin idare etmenizlemi ilerlemiş bir ilişki

iliikimizinilk aylarından sonra böyle odunlaştı hatalar yaptı
sonra ben tam terk edecekken birden melek oldu
o kadar mutlu ediyordu ki bulutların üstünde hissediyordum
evet dedim
1 ay daha sürdü
sonra yine aynı
ben de yontmaktan yoruldum arkadaşım..
inatçı kaprisli erkek çok zor

evet katılıyorum küsen adamla hayat çok zor olur, anladıgım kadarıyla ilişkinin başından beri böyleymiş keşke taviz vermeseydiniz

just cım eşlerimiz uzakta diye bir konuda tanışmıştık seninle ve birbirimize destek olmuştuk diye hatırlıyorum.

İşlerin bu raddeye geldiğini yeni gördüm ve senin adına çok üzüldüm ama bir yandan da umarım senin için hayırlısı olsun diye düşündüm...

Çünkü araya uzaklık girdiğinde eşlerin normalden daha fazla anlayışlı ve fedakar olması gerektiğini düşünüyorum...Bu sene kışın doktora tezi yazmış biri olarak, gerçekten eşim ekstra bir anlayış gösterdi bana...Yanlış anlama şunu demeye çalışıyorum dönem dönem yaşadığı sıkıntılarda eşin sana, eşinin yaşadığı sıkıntılarda da senin ona destek olman gerekir...

En son eşinin karaciğerinde bir sıkıntı vardı diye hatırlıyorum, acaba depresyondamıydı ya da senin yanında olmanı daha mı fazla istedi...İhtimaller var ancak yaptığı yanlışları tabi ki affettirecek şeyler değil o ayrı... Umarım senin için iyi bir karar almışsındır, sanırım yurt dışına gideceksin bir de orada ufkun gerçekten açılacak eminim ve şuan da tahammül edemeyeceğin şeylere hiç tahammül edemeyeceksin... Hayırlısı olsun o yüzden orada kafanı toplaman için iyi bir fırsat olur eminim...Yıpranmış ilişkilerin devamı gelmiyor ne yazık ki...

Benim anlasmali bosanma olacak 3.5 yılıma yazık oldu...Yalan dolanla aile olunmuyor. ..dayanamadim. .. sonunda suçlu ben oldum bayan dişilik hanimlik özelliklerinden yoksunmusum...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…