bu adam senı kaybetmek ıstemıyor..ınsan neden kaybetmek ıstemez..değer verırse severse...ama içiyor alkole sıgınıyor..
kendıne sormaı lazım ınsan kötü birseyden sevdıgını kaybetmek ugruna dahı ols vazgecemez mı mesela..bukadar zor mudur..
12 kere değil 112 kere arasa kırılan gönül tamır olur mu..
bu artık bır ego savaşımı
onun justı bukadar araması justın gozunde onu nekadar yuceltıyor ya da onu kaf dagına ulastırıp oradan onu atmasınımı sağlıyr?
bu adam ne yapıyor?
just ne yapmak ıstıyor?
rüzgar sımdı çok sert...ya dınınce ne olur?
felsefik halin de ayrı bi tatlıymış bak
şu an bir şey hissetmiyorum dediğim gibi sıktı artık
ama bir şey hissedemiyor olmak üzüyor beni
keşke hissedebilsem falan
şu an bir şey hissedemiyorum öfke de dahil
yani çıksın gitsin çabucak istiyorum
bu da tuhaf ve üzücü hissettiriyor
çok pis felsefe yaparım bu saatteşaka bı yana bırsey hıssetmıyor olmana üzülüyor olman bısey hıssedıyor olman anlamına gelır just..sen çok gurulusun,hırslısın,kararlısın,akıllısın,güçlüsün
peki kendıne dürüst müsün?
öyle mi dersin
ben şey diye düşündüm hani bitiyor bir şey ya ondan böyle üzülüyorum yani ona olan aşktan değil ama sen böyle deyince emin olamadım şimdi bak
çok saçma ve itici buldum son yaptığını
bir de bitmesini ve özgür olmayı özledim
özgürlüğü..
her sayfayı okumadım açıkçası ama senin son sayfalardaki bi kaç yorumunu okudum da
farkettim ki ayn cinsten bir tanede bende var yalnız fark evli değiliz
Benimkide aynen dediğin gibi karı gibi nazlanıyo erkekteki o aktiflik ise hak getire
ayrıldım bitti dediğimde rest çekip pişman olacaksın başını taşlara vuracaksın ama nafile geri dönme diyor..
3-5 gün sonra kuyruğu kıstırıp arıyor
3-5 gün sonra aramak yerine daha ilk baştan ılımlı yaklaşsa zaten konuşmadan geçirdiğimiz gün olmaz
laf edincede prensip meselesi ben gidene kal demem diyor... hele helee prensibini yesinlerr..
Yatsın kalksın dua etsin köpek gibi seviyorum da onunda sevdiğini biliyorum da affediyorum yaptıklarını...
Ama ne yalan söyliyim senin kocanlaki olan benzerlik beni korkutmadı değilll.. bende mi böyle olcam ki ilerde..
Ve tuhaf olan diğer şey ise seni kendime benzetiyorumm...
İki gün önce çok şiddetli kavga ettik uzak davrandı benim odun iyice sinirlendim kinlendim
sevgim azaldı fln dedim kendi kendime...
Sonra baktım iş ciddiye gidiyor artık kopma noktasındayız içime öküz oturdu resmenn..
Hani demem o ki şimdi aradı konuştunuz ya bir şekilde umursadığını gördün kendine güvenin geldi rahatladın
Ama zannediyorum boşanmaydı oydu buydu diye koştururken içindeki şuan hissettiğin o tuhaf üzüntü dahada büyüyecek
sana bırsey söyleyeyım ve buna ınan eger hıcbırsey olmasaydı içinde sana garantı verıyorum bıttıgınde zerre üzülmezdin..karanlıktan çıkıp güneşi yenı gören ınsan gıbı olurdun bıan açardın gözlerı 2 saate..ama sen öyle değilsin..kandırıyosun kendını..geyık yapıyosun..özgürlük güzel dıyosun..içinden çığlık atanlar bunu yapar..bırzamanlar hep gulen hıcbırseyı takmayan arkadasımın ıcındekı buyuk acıya sahıt olmustum..bır o bılır bır ben.. sen suan bunu yapıyosun ..kalkan örüyosun..kendınle savasın senın adamla bıledeğil ki kendını kendıne kanıtlıyosun cok takıp ettım bak buguneymıs kısmet.. sürçü lisan ettıysem affet haddımı astıysamda...sonuc ne olursa olsun..üzümen gerekıyorsa üzül..ağlman gerekıyorsa ağla..ama önce kendıne durust al..aynada gözlerının ıcıne bak dogruyu görürsün ben bunu yaparım.. benı ıyı tanıyor bakan sahıs aynada..özgürlük dediğin nedir sence
aaa çok ilginç ama şu an cidden öyle hissediyorum
yarın sonraki günü bilmiyorm ama biraz açar mısın kendinle mücadele etmek derken?
özgürlük dediğim şu kafamda sürekli onun baskısını hissetmeden yaşamak
istediğimi yemek istediğim yere gitmek
onla konuşursam olay çıkar mı
bunu yaparsam olay çıkar mı diye düşünmemek
alınacak diye sinirlerini yıpratmamak
küslüklerle dolu günler geçirmemek
dışarı çıktığında yüzüne esen rüzgarı koklayıp
ohh be uğraşacak bir derdim yok demek..
yaaa deme öyle valla bu ruh halim çok iyi hep böyle kalsa olmaz mı
büyümesin ve bitsin ya ben onunla uğraşmak istemiyorum
kendimle özgür kız başıma çok mutluyum
en azından huzurluyum
ya ben o 3-5 günleri kaybetmekten yoruldum
hayat çok kısa ve küslüklerle boşa geçiyor
onun keyfi gelecek diye mi beklicem hep?
bir insan nasıl 3-5 gün konuşmıcak kadar kızabilir
nasıl o kadar ruhsuz duygusuz olabilir
benim canım yanar yani 3 saat bile olsa
öncelıkle sana ne yapman gerektıgı konusunda tavsıye vermıyorum bunu boyle anla..orasına sen karar verıceksın..benım ıstedıgım bu surecın senın ıcın cok buyuk degısımler getırecegını bıl.
senın bence bırıncı hedefın onun senın YAPABİLECEĞİNİ görmesını sağlamak..
yapabılırım demek ıstıyorsun bunu gostermek ıstıyorsun cokta haklısın...bastan sona zaten haklısın...kendını kendıne kanıtlıcaksın sen..bu senın kendınle savasın sımdı eger bunu yapmazsan yenık hıssetceksın..gardını kaybetceksın..ama basarabılırsen kendını ıspat etmıs olcaksın..senın suan yaptıgın bu..adamdanda gectın..o nedenle hıslerını doğru tartamadıgına ınanıyorum..ha mantık tıkır tıkır ışliyor orası ayrı...
bır yandanda kafanda olmasını hayal ettıgın adam var aynı beden ıcınde farklı ruhta ...bazen bır durup bu hayale kapıldıgını sonra kendıne gelıp tırnaklarını cıkardıgını hıssedıyorum
e işte kafa yapımız aynı ama nerden bulduysak bu herifleri..
Sen çok mu aramıştın..Benimki geldi kendi buldu beni..
Ha çok arayıp tarasam kendime kızarım ulan mumla aradığım adam bumuydu be piskKo diye
Umarım büyümez o zaman hatta gittikçe azalırda özgürlüğün tadını çıkarırsın
madem kaybetmek istemiyor neden böyle saçmalıyor en ufak bir hatamda
ki hata bile denemez ben neleri sineye çekmişim canım
basit bir whatsapp tartışması naz de geç ya
sanki ağır bişey yaptık
ben boşanalım diyor aa seviyorum a barışalım mıç mıç
sonra yine ilgisiz sevgisiz
ikisini de beceremicek demek ki
her şeyde olduğu gibi burda da iş bana düşüyor!
ayrılmayı bile beceremiyor.
vallahı anasını sattıgm 3 gunluk dunyasında nasıl mutlu olcaksan onu yap canım ayrılınca mutlu olcaksan ayrıl sımdı o dusunsun
sana karşı bir şey hissetmiyorum dedim
Ben hayatimi onunla gecirmek istemiyorum.
Just ne yaptın? Arada kaçırmadım değil mi? Dilekçeyi falan geri almadın.
huhu tık tık kimse yokmu??? justınnnn :d
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?