Vampir Kadınlarr.....

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
yargılamak,yerden yere vurmak,kendini üstün göstermek,acıdan mutluluk çıkarmak.Bu insanlar gerçek hayatta ellerine fırsat geçse yine aynı şekilde davranacaklardır.

Mesele konu açıp açmamak değil,mesele insanların nasıl bu kadar duyarsız,empatiden yoksun oluşları.Burası sanal değil,gerçeğin ta kendisi.Herkes aslında içlerinde sakladıkları benliklerini bu ortamlarda çok daha rahat sergiliyorlar.Çünkü :kimse onları tanımıyor ve aslında maske takmadan nasıl biri olduklarını yansıtıyorlar.

kesinlikle,keşke olabilsekte toplumsal bir reform gerçekleşse bu sayede.

Aslında gerçek hayatta fırsatını buldukları an gerçek kimliklerine bürünüyorlar.

Açtığınız konuyu hatırlıyorum, o konuda bazı üyeler gerçekten saygısız bir şekilde davrandılar size. Yalnız yapabileceğiniz pek bir şey yok maalesef. Sadece istemediğiniz kişileri göz ardı edebiliyorsunuz, çoğu kişide bunu yapıyorum tavsiye ederim. Bu da %100 çözüm değil ama işe yarıyor az çok.

Umarım siteye en kısa zamanda

- kimin sizi alıntılamasına
- konunuza yorum yazmanıza izin veriyorsunuz

gibi seçenekler gelir de herkes sadece istediği kişilerden akıl almış olur

O karanlık insanlar iyi insanlar sessiz kaldıkları için kendilerini güçlü görüyorlar ve çoğalıyorlar.Kötülük iyilikten her zaman daha çabuk çoğalmıştır.Sonrada toplumda kötülüklerin çoğunlukta olduğu,haklının değil güçlünün yanında olan kişilerin olduğunu görüp şaşırıyoruz.Oysaki bu toplumu bizler oluşturuyoruz.Bu nedenle bu platformlarda bile sessiz kalmamalıyız.

Evet haklısın bazıları oyle ama bazılarıda lafı gercekten hak edıyor burda akıl ıstıyor ama verılen onerıyı asla kabul etmeyıp hayayına devam edıyor burda bırcok ınsan uzuluuor onerıde bulunuyor ama kendıne baskaları kadar deger vermıyor dınlemıyor ınsanda halıyle sınırlenıyor üzüntüsunden dolayı. Tabı bıde hıcbır dogruyu kabul etmeyıp ben bılırım modunda yorum yapanlarda var surda yazdıgın ıkı kelımeyle senın karakterın bu dıye yargılayanlar neden cunku kendı dogrusu o degıl ya dayatamadı ya ınsanlar uzerınden ego tatmını yapanlar. Ama yapacak bısey yok gormedıgın ınsanı takmayacaksın bıde konu acıyorsan ıyı ınsanlardan guzel dogru seyler duydugun kadar onların acımasız kotu yorumlarınıda sıneye cekeceksın kımseyı engelleyemezsın

Toplumsal bir analiz benimkisi sadece.Burası toplumun sadece görünen bir kısmı.Buraya bile bakarak toplumsal yapımızın nasıl içler acısı bir halde olduğunu anlayabiliriz.

Toplumsal bir analiz benimkisi sadece.Burası toplumun sadece görünen bir kısmı.Buraya bile bakarak toplumsal yapımızın nasıl içler acısı bir halde olduğunu anlayabiliriz.
Umursama bu kadar insanları
Herkes ahkam keser tahammül etme der ama kendi hayatında öyle yapamaz
O yüzden ben kimseyi takmam
Bildiğimi okurum

Yani söylenenleri algıladıklarını bilsem, şapkalarını önlerine alıp 2 saniye olsa da vicdani sorgulama yapacaklarından emin olsam; evet onlarla uğraşalım derdim.
Ama toksik insanların düzeleceğine inanmıyorum ben, eski ben olsa, kendimi kaybederdim yardım edeyim diye. Artık yapmıyorum. O tiplerin cezası kendileri zaten. Kötü olmayı seviyorlar.
Üstelik onlarla fazla muhatap olduğunuzda size de bulaşıyor.

KK'nın gerçek hayatın bir yansıması olduğunu düşünüyorum zaten.Gerçek hayatta maskeler var ama burada yok.Herkes olduğu gibi.Klavyeden içtekiler ekranlara yansıyor sadece ve sansürsüz ,olduğu gibi.

Yorumları okumadım ama bu başlığın altınada öyle coook yorum gelecek eminim
Bende şuna dikkat ettim x kişi ile ilgili bir konu var diyelim dertliyiz ondan mümkün olduğu kadar x kişisini savunacak yer ve bahane arıyorlar gerçek hayatta x kişisinin saçını başını yolacak kadın gelmiş burda sırf sana ve konuna muhalefet olsun diye onu savunuyor :)
Boşver sen de he de geç.
Bazı insanlar bazen insanlar :))

kesinlikle.Sanki kadının elinde zaman makinesi varmışta geri gidebilirmiş gibi sorular soruluyor.Cidden yazık.

bayıldım son sözüne.Bazı insanlar bazen insanlar...Ne çok şey anlatıyor.

Bulaşma noktasında kesinlikle haklısınız.

Kimseyi engelleyemeyiz ama o eziyorsa karşılığını da almalı ki kendini güçlü görüp ezme davranışını kişilik haline getirmesin.

Sadece bana değil,gerçekten derdini anlatarak rahatlamak isteyen çoğu üyeye bu muamele yapılıyor.Ruhsuzluk tavan yapmış.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…