Vampir Kadınlarr.....

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
empati yapmayan da empati beklemesin o zaman.Burada başkalarının konularında resmen psikolojik şiddete varan sözler sarf eden üyeler kendi konularına her ne hikmetse empati bekliyorlar.Kendilerine istenilmediği gibi davranılmadığında kuyruklarına basılmış kedi gibi cıyaklıyorlar.Hayatta denge esastır,merhamet göstermeyen merhamet bekleyemez.

Ne güzel yazmışsınız.Empatiden yoksun insanlar hayatımızdan uzak olsun inşallah.

Keşke günlük hayatta da göz ardı listesi olsa

doğru vallahi her konu altında mutlaka bir fikirleri ve alay konusu edebilecek lafları var. ben de sıkılıyorum bi konu içinde aha şu yazmıştır diyorum girip bakınca hiç yanılmıyorum. onların hayatı mükemmel kusursuz bir de birlik olma durumu var. bir problemim olsa konu açsam daha da üzülüp daha da strese giriyorum akıl danışsak bile bir alaycı kırıcı laflar ama problemin çözümü olmuyor.

Kesinlikle.Bu insanların tek amaçları daha da mutsuz edip bu mutsuzluktan mutlu olmak.

Bu dur demek mi oldu şimdi? Bu konuyu okuyunca birden ampül yanacak ben ne yapıyorum aman tanrım mı diyecekler? Muhtemelen siz banlandığınızla kalacaksınız sadece.

Bu dur demek mi oldu şimdi? Bu konuyu okuyunca birden ampül yanacak ben ne yapıyorum aman tanrım mı diyecekler? Muhtemelen siz banlandığınızla kalacaksınız sadece.
Banlansam bile en azından burada benim gibi düşünen insanların varlığını gördüm,demek ki tek değilmişiz.Bu da demek oluyor ki kötülüğe sessiz kalan insanlar yokBu benim için büyük bir kazanç.

E haftada bir böyle konu açılıyor zaten. İlk değilsiniz. Forumu bu kadar ciddiye almak da ne bileyim, tuhaf

E haftada bir böyle konu açılıyor zaten. İlk değilsiniz. Forumu bu kadar ciddiye almak da ne bileyim, tuhaf
forumu insanlar oluşturuyor.bu insanlar da bu toplumu.Toplumdaki yozlaşma,kin ve nefret,erdemlerin yok oluşu işte böyle böyle meydana geliyor...Neyse ben anlatamayacağım daha fazla.Sağıra sözünü,köre yüzünü süsleme gönül..Yorulursun demişler.

Bence bu forumda özellikle ilişkisi normal olan, işinde başarılı olan, haklarını elde eden kadınlar yazmalı ki kadınlar bütün erkeklerin şiddet göstermediğini, aldatmadığını, kadının ikinci planda olmadığını görsün, okuyunca çalışınca emeklerinin karşılığını aldığını bilsin, hayattaki tek başarının romantik ilişki olmadığını anlasın. Buradaki kadınların çoğu hayatlarındaki ekstrem şeyleri normal sanıyor. Onlara doğruyu ancak böyle gösterebiliriz. Yoksa oturup onunla üzülmek kısa vadede teselli eder belki ama uzun vadede katkısı olmaz.

Tek değilim derken ? Haftada bir bu konunun aynisi acilir zaten , asiri hassas , asiri verici, insanlardan beklentileri cok yuksek kisiler sizin hissettiklerinizi hissedip ayini minvalde konu açıyor her hafta
Burasi bir forum , her tarz insan var , her soylenene uzulecekseniz konu acmamaniz lazim
Benim tam hatirlamiyorum ama abuk sabuk camasir vs ile ilgili konuma bile anneligimi sorgulayan yorumlar geldi gulup geciyorum , neden takiyorsunuz ki burada yazilanlari ?
Boyle hayat gecmez soyliyim size , kendinize zarar verirsiniz sadece
Bir de bu tarz konular acmak yasak forum kurallarinca

Ne kadar güzel olur ya.

Yaziyoruz bu sefer de eşini övdü, mutlu hayatini anlatiyor bize diye hakkimizda konu aciliyor
Yani anlamıyorlar ki yasadiklari normal degil , milleti kiskandirmak icin ornek vermiyoruz boyle hayatlar da var cekmeyin bu adami duzgun bir yuva kurun kendinize demek icin anlattigimizi , saka gibi

Siz beni anlıyorsunuz ama çok yanlış anlıyorsunuz..Keşke hiç anlamasanız.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…