- 27 Haziran 2018
- 2.537
- 2.396
- 133
- 27
- Konu Sahibi 777mutluluk
-
empati yapmayan da empati beklemesin o zaman.Burada başkalarının konularında resmen psikolojik şiddete varan sözler sarf eden üyeler kendi konularına her ne hikmetse empati bekliyorlar.Kendilerine istenilmediği gibi davranılmadığında kuyruklarına basılmış kedi gibi cıyaklıyorlar.Hayatta denge esastır,merhamet göstermeyen merhamet bekleyemez.Genel olarak zaten kimse duyarlı olmak zorunda değil
Herkes herkesin sorununa arkadaşın anlattığı kadar yorum yapıyor
Ama doğru ama yanlış
Herkes empati yapmak zorunda da değil
Ve bu tarz konular artık klişe oldu yok kk da ki kadınlar şöyle yok böyle yok duyarlı değil
Asıl sorun kişisel olarak sizi etkılemesine izin vermeniz bence
insanların ağzı torba değil
Ne güzel yazmışsınız.Empatiden yoksun insanlar hayatımızdan uzak olsun inşallah.Yani şunu anlamıyorum buraya yazmayın o zaman gidin dışarda arkadaşlarınıza anlatın buraya yazıyosan kötü yoruma da maruz kalıcaksın diye bir kaide yok!!! çözüm bu mu belki o insanın dışarda güvenebilceği bir arkadaşı dostu yok burda adı sanı görülmeden bir nickle içindekileri anlatmak hiç tanımadığı insanlarla paylaşmak istiyo her konu açana yorum yazana kötü bişey yazmak zorunda değilsiniz mesela okuyun geçin bir faydanız olmıcaksa , kadın diyor ki nişanlıyken böyle değildi evlenince değişti hemen kadını suçlamalar yahu kavun mu bu adamlar kıçını koklayıp anlıcak hemen bi küçümseme ayrıl boşan vs. tamam yapıcı anlamda gerçekten katlanmaması gereken insanlara kendi sağlığı ve iyiliği için bende söylüyorum fikir vermeye çalışıyorum ama elinden hiç bişey gelmeyen burda dertleşmek isteyen yapıcı fikir almak isteyen insanlara da kötü kaba konuşmanın bi alemi yok aslında empati yeteneğinizi ortaya çıkarsanız 'bunu mu taktın' ,yok 'onu mu umursadın' 'bence sen hastasın' evet güzel kardeşim onu taktım kafaya var mı benim canımı sıkan konu bu kusura bakma seni heycanlandırmadı küçük gördün meselemi ama elimde bu vardı diyesim geliyo ,empati lazım empati bir gün şurda okuduğumuz yadırgadığımız hayatları yaşamıcağımızın garantisi yok ,kınadığını yaşamadan ölmezsin diye boşuna dememişler
Keşke günlük hayatta da göz ardı listesi olsaaslında burası kaygan zemın keske bas konus butonu olsa, yazılanların cogunun yanlıs anlasıldıgını dusunuyorum
karsı karsıya konusulsa mımık ve jestlerden bambaska ıcerıklı yazı hakaret gıbı algılanıyor
ama takıntılı uyeler var kabul edıyorumbasımda 2 tane var cunku mesela bırını goz ardı etmısım konuma yazmıs gormemısım ... vay efendım ona nasıl cevap yazmazmısım ne kotu kalplıymısım bana saydırmıs bırı uyardı da oyle farkettım yorumu goz ardı lıstemde oldugu ıcın gorulmuyor
bende nezaketen muhtemelen daha once de bu tarz uslubu sebebıyle goz ardı etmısım sızı ondan gormemısım yazdım
o gunden berıdır taktı bana kafayı nereye yazsam hemen yorum bana hakaret asagılama bırseyler
baska bırıde habıre benım takıntılı oldugumu bılgısız bılıncsız oldugumu soyleyıp durdu dayanamadım goz ardı ettım
neyse yanı ısın ozu en guzelı goz ardı butonu basıyorsun ustune mıs gıbı gorunmez ve sessız oluyor bence bundan buyuk tepkı yok dusunsenıze elınızde parmagınızın ucunda. ıstedıgınız zaman gorunur sesı cıkar ıstemedıgınızde yok olur :)
Sesimizin olduğunu,öyle her istediklerini sırf egolarını tatmin etmek için söyleyemeyeceklerini bilsinler istiyorum sadece.Bugün bu insanlara dur denilmezse yetiştirdikleri çocuklara da aynı zihniyeti aşılayacaklardır.Bosverrrr onları umursama ben öyle yapıyorum
İçten içe yaşadıkları mutsuzluğu ancak bu şekilde bastırabiliyorlar.Haklısınız. Bazı sorunlu kadınlar konu açamıyor. O nedenle de negatif, aşağılayıcı yorum yazarak kendi problemi ile ilgili içini soğutmaya çalışıyor.
Kesinlikle.Bu insanların tek amaçları daha da mutsuz edip bu mutsuzluktan mutlu olmak.doğru vallahi her konu altında mutlaka bir fikirleri ve alay konusu edebilecek lafları var. ben de sıkılıyorum bi konu içinde aha şu yazmıştır diyorum girip bakınca hiç yanılmıyorum. onların hayatı mükemmel kusursuz bir de birlik olma durumu var. bir problemim olsa konu açsam daha da üzülüp daha da strese giriyorum akıl danışsak bile bir alaycı kırıcı laflar ama problemin çözümü olmuyor.
Bu dur demek mi oldu şimdi? Bu konuyu okuyunca birden ampül yanacak ben ne yapıyorum aman tanrım mı diyecekler? Muhtemelen siz banlandığınızla kalacaksınız sadece.Sesimizin olduğunu,öyle her istediklerini sırf egolarını tatmin etmek için söyleyemeyeceklerini bilsinler istiyorum sadece.Bugün bu insanlara dur denilmezse yetiştirdikleri çocuklara da aynı zihniyeti aşılayacaklardır.
Banlansam bile en azından burada benim gibi düşünen insanların varlığını gördüm,demek ki tek değilmişiz.Bu da demek oluyor ki kötülüğe sessiz kalan insanlar yokBu dur demek mi oldu şimdi? Bu konuyu okuyunca birden ampül yanacak ben ne yapıyorum aman tanrım mı diyecekler? Muhtemelen siz banlandığınızla kalacaksınız sadece.
Banlansam bile en azından burada benim gibi düşünen insanların varlığını gördüm,demek ki tek değilmişiz.Bu da demek oluyor ki kötülüğe sessiz kalan insanlar yokBu benim için büyük bir kazanç.
forumu insanlar oluşturuyor.bu insanlar da bu toplumu.Toplumdaki yozlaşma,kin ve nefret,erdemlerin yok oluşu işte böyle böyle meydana geliyor...Neyse ben anlatamayacağım daha fazla.Sağıra sözünü,köre yüzünü süsleme gönül..Yorulursun demişler.E haftada bir böyle konu açılıyor zaten. İlk değilsiniz. Forumu bu kadar ciddiye almak da ne bileyim, tuhaf
Banlansam bile en azından burada benim gibi düşünen insanların varlığını gördüm,demek ki tek değilmişiz.Bu da demek oluyor ki kötülüğe sessiz kalan insanlar yokBu benim için büyük bir kazanç.
Ne kadar güzel olur ya.Bence bu forumda özellikle ilişkisi normal olan, işinde başarılı olan, haklarını elde eden kadınlar yazmalı ki kadınlar bütün erkeklerin şiddet göstermediğini, aldatmadığını, kadının ikinci planda olmadığını görsün, okuyunca çalışınca emeklerinin karşılığını aldığını bilsin, hayattaki tek başarının romantik ilişki olmadığını anlasın. Buradaki kadınların çoğu hayatlarındaki ekstrem şeyleri normal sanıyor. Onlara doğruyu ancak böyle gösterebiliriz. Yoksa oturup onunla üzülmek kısa vadede teselli eder belki ama uzun vadede katkısı olmaz.
Yaziyoruz bu sefer de eşini övdü, mutlu hayatini anlatiyor bize diye hakkimizda konu aciliyorBence bu forumda özellikle ilişkisi normal olan, işinde başarılı olan, haklarını elde eden kadınlar yazmalı ki kadınlar bütün erkeklerin şiddet göstermediğini, aldatmadığını, kadının ikinci planda olmadığını görsün, okuyunca çalışınca emeklerinin karşılığını aldığını bilsin, hayattaki tek başarının romantik ilişki olmadığını anlasın. Buradaki kadınların çoğu hayatlarındaki ekstrem şeyleri normal sanıyor. Onlara doğruyu ancak böyle gösterebiliriz. Yoksa oturup onunla üzülmek kısa vadede teselli eder belki ama uzun vadede katkısı olmaz.
Siz beni anlıyorsunuz ama çok yanlış anlıyorsunuz..Keşke hiç anlamasanız.Tek değilim derken ? Haftada bir bu konunun aynisi acilir zaten , asiri hassas , asiri verici, insanlardan beklentileri cok yuksek kisiler sizin hissettiklerinizi hissedip ayini minvalde konu açıyor her hafta
Burasi bir forum , her tarz insan var , her soylenene uzulecekseniz konu acmamaniz lazim
Benim tam hatirlamiyorum ama abuk sabuk camasir vs ile ilgili konuma bile anneligimi sorgulayan yorumlar geldi gulup geciyorum , neden takiyorsunuz ki burada yazilanlari ?
Boyle hayat gecmez soyliyim size , kendinize zarar verirsiniz sadece
Bir de bu tarz konular acmak yasak forum kurallarinca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?