Vampir Kadınlarr.....

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Herkes kalbinin ekmeğini yer.Burada açılan konulara empatik yaklaşamayanlar kendi konularının altına istemedikleri,moral bozucu bir yorum yazılsa kuyruğuna basılmış kedi gibi cıyaklarlar ama ne hikmetse aynı üyeler başkalarının konusunda resmen psikolojik şiddete varan sözler sarf etmekten çekinmezler.

çok doğru.Düşenin dostu olmaz atasözünü hatırlattı bana.

Toplumsal bir analiz benimkisi sadece.Burası toplumun sadece görünen bir kısmı.Buraya bile bakarak toplumsal yapımızın nasıl içler acısı bir halde olduğunu anlayabiliriz.
Demek ki açtığıkonulara istediği yorumlar gelmeyince sosyolog olabiliyormuş insan

aslında burası kaygan zemın keske bas konus butonu olsa, yazılanların cogunun yanlıs anlasıldıgını dusunuyorum
karsı karsıya konusulsa mımık ve jestlerden bambaska ıcerıklı yazı hakaret gıbı algılanıyor

ama takıntılı uyeler var kabul edıyorum basımda 2 tane var cunku mesela bırını goz ardı etmısım konuma yazmıs gormemısım ... vay efendım ona nasıl cevap yazmazmısım ne kotu kalplıymısım bana saydırmıs bırı uyardı da oyle farkettım yorumu goz ardı lıstemde oldugu ıcın gorulmuyor
bende nezaketen muhtemelen daha once de bu tarz uslubu sebebıyle goz ardı etmısım sızı ondan gormemısım yazdım

o gunden berıdır taktı bana kafayı nereye yazsam hemen yorum bana hakaret asagılama bırseyler

baska bırıde habıre benım takıntılı oldugumu bılgısız bılıncsız oldugumu soyleyıp durdu dayanamadım goz ardı ettım

neyse yanı ısın ozu en guzelı goz ardı butonu basıyorsun ustune mıs gıbı gorunmez ve sessız oluyor bence bundan buyuk tepkı yok dusunsenıze elınızde parmagınızın ucunda. ıstedıgınız zaman gorunur sesı cıkar ıstemedıgınızde yok olur :)

pro uyelere ozel konuma kımler yazamasın seklınde kısıtlama hakkı var
benım goz ardı lıstemden 3 kısı actıgım hıc bır konuya asla yorum yapamaz mesela kısıtladım kendılerını :)

Bendeki takıntılı kadın da her mesajım için" beğenmedim" e tıklıyor. Gülüp geçiyorum böylelerine, işsizler sanırım halbuki benim onu göz ardı etme sebebim bir daha nickini bile görmemek ama çıkıyor işte karşıma

Allah sabır versin,cidden ruh hastalarıyla uğraşmak zor.

evet benımde basımda var
cok dogru keske o ıfadesını de goremesek nıckını gorunce tuylerım urpermeye baslıyor sapık mıdır nedır yıne benı gozetlemıs dıyorum ıcten ıce buna bır cozum bulunmalı tam anlamıyla goz ardı edılebılmelı kesınlıkle

sırf bu sebepten, çok sıkıntılı olduğum, anlatıp rahatlamak istediğim zamanlarda bile konu açamıyorum.
halbuki akıl akıldan üstündür.
boşver şimdi daha da sinirin bozulur, çık dışarı hava al diyorum kendime.
burada acımasız yorum yapanları okuyunca, arada dönüp onların konularına bakıyorum.
heyhat diyorum, profilini gizlediğinde konularının okunmadığını mı düşünüyorsun.

pro uyelere ozel konuma kımler yazamasın seklınde kısıtlama hakkı var
benım goz ardı lıstemden 3 kısı actıgım hıc bır konuya asla yorum yapamaz mesela kısıtladım kendılerını :)
Pro üyelikleriyle hava atan üyeleri kınama amaçlı bir konu açıyorum hemen şimdi

İşte insan o zaman bu formun amacını merak ediyor.Amaç insanları yaraları üzerinden daha fazla yaralamaksa cidden başarılı ama amaç dertleri paylaşıp bir nebze rahatlamaksa bu amaca tam olarak hizmet edilemiyor bazı üyeler yüzünden.

Genel olarak zaten kimse duyarlı olmak zorunda değil
Herkes herkesin sorununa arkadaşın anlattığı kadar yorum yapıyor
Ama doğru ama yanlış

Herkes empati yapmak zorunda da değil
Ve bu tarz konular artık klişe oldu yok kk da ki kadınlar şöyle yok böyle yok duyarlı değil

Asıl sorun kişisel olarak sizi etkılemesine izin vermeniz bence

insanların ağzı torba değil

Yok ben sizi anladım hakta verdim sonda yazdığım şeyi o üye için yazmıştım.

Yani şunu anlamıyorum buraya yazmayın o zaman gidin dışarda arkadaşlarınıza anlatın buraya yazıyosan kötü yoruma da maruz kalıcaksın diye bir kaide yok!!! çözüm bu mu belki o insanın dışarda güvenebilceği bir arkadaşı dostu yok burda adı sanı görülmeden bir nickle içindekileri anlatmak hiç tanımadığı insanlarla paylaşmak istiyo her konu açana yorum yazana kötü bişey yazmak zorunda değilsiniz mesela okuyun geçin bir faydanız olmıcaksa , kadın diyor ki nişanlıyken böyle değildi evlenince değişti hemen kadını suçlamalar yahu kavun mu bu adamlar kıçını koklayıp anlıcak hemen bi küçümseme ayrıl boşan vs. tamam yapıcı anlamda gerçekten katlanmaması gereken insanlara kendi sağlığı ve iyiliği için bende söylüyorum fikir vermeye çalışıyorum ama elinden hiç bişey gelmeyen burda dertleşmek isteyen yapıcı fikir almak isteyen insanlara da kötü kaba konuşmanın bi alemi yok aslında empati yeteneğinizi ortaya çıkarsanız 'bunu mu taktın' ,yok 'onu mu umursadın' 'bence sen hastasın' evet güzel kardeşim onu taktım kafaya var mı benim canımı sıkan konu bu kusura bakma seni heycanlandırmadı küçük gördün meselemi ama elimde bu vardı diyesim geliyo ,empati lazım empati bir gün şurda okuduğumuz yadırgadığımız hayatları yaşamıcağımızın garantisi yok ,kınadığını yaşamadan ölmezsin diye boşuna dememişler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…