Sonuçta belli bir olgunluğa erişmişsiniz.eğer sevdiğinizden eminseniz ve onunla yaşamak istiyorsanız bence aşkınızın peşinden gidin.annenizde zamanla durumu kabullenecektir.ben istanbuldayım. kpss ye çalışmam için çok booolll bi zamanım olması lazım ama çalışıyorum ne yaptıysam ne kadar çalıştıysam beceremedim küsüratlarla kaçırdım atanamadım. annem istemiyor çünkü kim çocucğunun vana gitmesini ister ki ben olsam bende vermezdim. aynı şehirde yaşadınızmı die sormussunuz yaşadık aramızda hiç sorun yok he var tabi ama orta yol bulabilioruz. bu şehir farklılığı yüzünden 2 defa ciddi ayrılı yaşadık ama ne ben onsuz ne o bensiz yapamıyor. olmuyor bi çıkışımız yok
Ülke bu haldeyken vanlı sevgili diye başlık atılması çok manidar geldivanlı ve vanda yaşayan bir sevgiliniz varsa ve 6 yıldır uzaktan uzağa bir ilişki yürütüorsanız, istanbulda doğup büyüdüyseniz, öğretmen olup atanamadıysanız, 30 yaşında ve hala hiç bir baltaya sap olamadıysanız, babanız yoksa ve hayattan gerçekten sıkıldıysanız hiç bişeyden zevk almıyor gülmüyor konuşmuyorsanız, sevgiliniz evlenelim die sürekli baskı yapıorsa, anneniz asla vermem diye diretiyorsa ve hep böyle arada kalıp mutsuz olan siz oluyor hatta herşeyin farkında ola ola hiç bişey yapamıyorsanız, çıkış yolunuz ne olurdu
bilmiyorum nasıl tanıştınız nasıl bir ilişkiniz var ama ,
bence gözden ırak olan gönülden de ırak olur sözüne katılıyorum.
ve birde duygusal değil mantıksal bakmanızı öneririm da batı ve doğu çok ayrıdır.
örfler , adetler ... eğer bunları aştıysanız evlenmek için bir sorun yoksa kalbinizi dinlerim derim..
ve bu süreçte tabii hemen kpssye hazırlanıp atanmaya bakınız.
bu hayatta kimse kimsenin elinden tutmuyor maalesef. kendi kendinize ayağa kalkmanız lazım.
umarım her şey gönlünüzce olur ..
Ülke bu haldeyken vanlı sevgili diye başlık atılması çok manidar geldi
annen neden vermiyor istemiyor sebep?
Yanı sevgilinizi bilmem ama vanlilara ben olsam gelin gitmezdim büyük hata ben böyle millet gormedim biri mi iyi olmaz yhavanlı ve vanda yaşayan bir sevgiliniz varsa ve 6 yıldır uzaktan uzağa bir ilişki yürütüorsanız, istanbulda doğup büyüdüyseniz, öğretmen olup atanamadıysanız, 30 yaşında ve hala hiç bir baltaya sap olamadıysanız, babanız yoksa ve hayattan gerçekten sıkıldıysanız hiç bişeyden zevk almıyor gülmüyor konuşmuyorsanız, sevgiliniz evlenelim die sürekli baskı yapıorsa, anneniz asla vermem diye diretiyorsa ve hep böyle arada kalıp mutsuz olan siz oluyor hatta herşeyin farkında ola ola hiç bişey yapamıyorsanız, çıkış yolunuz ne olurdu
hııı anladım o zaman annene kulak vermeni tavsiye ederimo aklınıza gelen herşey beni de düşündürmüyor değil. çok şükür ki kötü düşünceye sahip insanlar değil. annem istemior çünkü bahsettiğim yer van
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?