Vanti Burun Estetiği Ameliyatı

vanti

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2009
90
0
86
burun Estetiği Ameliyatı

Son düzenleme:
güzel olmuş canım fakat ucuna biraz daha müdahale edilebiir daha hoş olurrr zemuszemus

bence gayet doğal olmuş güzel tasarlamışsın :) şimdiden geçmiş olsunnn :)))

ucunu tam iyi yapamamışsın tatlım biraz daha kalkık ve çok hafifte kavis verirsen süper olur ucu zamanla iniyor zaten bilmiyorumkismile

ucta sorun var cnmmm hem doktor daha güzelini yapar emminim:)

inan doktor yüzüne göre en güzelini karar veriyor. inşalllah istediğin gibi olur herşey . şimdiden kolay gelsin.

simdiden gecmis olsun cnm:)
hakkinda hayirlisi:)
bence tasarim cok hos olmus ama birazcik daha kavis ve ucunu biraz daha kaldirirsan süper olur

kiz bende begendim ama daha guzel bir burun ucu daha hos olur diye düsünüyrum a:kedi:ma genede guzel kiz bu tasarimi nasil yaptin kendin bende yapim bari kafamdaki burunu

jupito ben de diger arkadaslara katiliyorum, biraz kavis lazim ve ucunu da kaldirmak lazim.
hatirlarsan ben de 13 mayista ameliyat olacagim demistim sana daha once canim bayanssulusmile
o yuzden sana fiyat hakkinda bir soru sormak istiyorum, ufuk beye ne kadar odeyeceksin tatlim?
ayni mi odicez yoksa farkli mi onu karsilastirmak acisindan soruyorum, merak ettim de sempatiksalakcinni

Kendimi alıştırmak için ufak bi denemeydi bu zaten:)
Gerçekten daha kavisli ve ufak uçlu bir burun yakışır mı yüzüme dersiniz?
Deneyimli ve bilgili hatunlar olarak önemli görüşleriniz
Doktorun tasarımını da paylaşıcam bir de onun üzerine yorum isterim

Uyuyan güzelcim ege'de çalışan teyzem ilgilendiği için o kısımla fiyat konusunda kesin bi bilgim yok açıkçası ama 3500 olması gerekiyordu.
Ayrıntılı sorarım bidahaki gidişimde yanına.
Senden ne kadar istedi ki?

benim de ya 3000 ya 3500 olcak canim, daha yuzyuze gorusemedik. tasarim icin gittigimde kesin fiyat konusunda konusacagim.
ege'de gorusmek uzere tatlim:)))

kiz bende begendim ama daha guzel bir burun ucu daha hos olur diye düsünüyrum a:kedi:ma genede guzel kiz bu tasarimi nasil yaptin kendin bende yapim bari kafamdaki burunu

Photoshop la yaptım ben ama www.picnik.com dan da yapabilirsin.
Fotoğrafının çozunurluğu buyukse eğer daha kolay olur ordan yapman:)

bence yüzündeki tek kusur burnun yüz şeklin çok güzel

selam. siz ameliyat olmuştunuz değilmi. kaçıncı gününüz. nasılsınız şimdi?

2.5 gün oldu ağrı sızı yok,yan yatmayı çok özledim , tek olumsuzluk burnum güzel olmayacakmı derdi, doktor burnumu baya küçültmüş ama şiş

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…