Vanti Burun Estetiği Ameliyatı

maria kime oldun bu arada.... ismini sülede maria maria demekten kurtulalım bi tuhaf oluyo

yüzbiçiminizokadar güzelkiburnunuz profesyonelbir doktorun elinde muhteşem biçimalıcaktır.yüzünüzçokmüsait kalkık burna..kaş ve alın açınız çene çıkıklığınız kavisli burna çok uygun.bence estetikçilerin ensevdiği ciltşekline ve burna sahipsiniz ayrıca..%100 değişim getiricek

bence yüzündeki tek kusur burnun yüz şeklin çok güzel

Çok teşekkür ediyorum :asigim:
O kadar eziyete değsin de güzelleşelim.

Of öyle mi dersin? Ben çekiniyorum açıkcası çok kalkık bir burun olur da suratımda sırıtırsa naparım diye. Rahatladım yorumunu okuyunca biraz. Yarın sabah testler için gidiyorum doktorumun yanına konuşuruz burnum hakkında bakalım o neler söyliyecek

şimdiden çok çok geçmiş olsun
Teşekkür ediyorum canım, 4 gün falan kaldı gerçi geçmesine:) bi heycanlar ki sormayın

Bugün tasarım yaptık doktorumla ve burun sırtımın en ust yeri yani gözlerim arasındaki yerdeki kemik normalden sığ olduğu için çok kavisli bir burun ulursa burun sırtım fazla aşağıda ve gömük olurmuş, yani fiziksel olarak uygun olmadığımı söyledi. Tasarıma göre düz olucak o tümseğim. Ve burun deliklerimin açısını uygun olduğu için değiştirmiyecek, asıl uğraştırıcak problemli kısmın burun ucu olduğunu soyledi. Kıkırdaklarım konveks olması gerekiyorken konkavmış, yada tam tersi :)
Hadi hayırlısı bakalım 2 gün sonra ameliyattayım :)

hadi baaklım inşallah problemsiz kolayca olursun dualarım seninle.

saat 12 de ameliyata gidiyorum. Bana şans dileyin :)
Çok teşekkür ederim su.ay, inşallah problem çıkmaz.

Guzel yapmisin ama burun ucuna biraz daha mudahale lazim gibi. Insallah istedigin gibi burun olur.

geçmiş olsun cnm iki üç gün sıkıntısı var ama güsel bi burun seni bekliyo olucak... şimdiden hayırlı olsun

Albume fotolar ekledim, kocaman oldu yüzüm patluycak gibi :)
Şimdilik şirin görünüyor bakalım atel çıkınca nasıl olcak.
Hepinize teşekkürler :*

Merhaba

Ameliyattan önceki burnun karakterli ve kemikli ,benim hoşuma gitmişti.Biraz Burcu esmersoya benzettim.Burun ucunun hoş bir inceliği var.Galiba biraz büyükçe...
yeni resimleri sabırsızlıkla bekliyoruz.
sewgiler...

jupitoo çook geçmiş olsun. nasılsın şimdi. ben de olucam temmuzda ama inanılmaz korkuyorum, şimdiden panik oldum.narkoz, şişmek, morarmak, hatta ameliyat kelimesi bile çok ürkütüyo beni.ben de ege de olucam.o kadar korkuyorum ki her an vazgeçebilirim yaşadıklarını anlatırmısın canım eyvahedigeldismile

Son düzenleme:

Çok şiş şuanda benim mesela ama ağrım nerdeyse hiç yok canım, narkoz var ya göz açıp kapayıncaya kadar uyuyup uyanıyosun sanki bir dakika geçmiş gibi aradan :) olumunekankayizsmile
korkulcak hiçbişey yok gülerek girdim ameliyata gülerek çıktım yoğun bakım odasından.
şişler morluklar 1 haftada gidiyormuş zaten benim gözler mincik yarıklardan bakıyo mesela ama olmamış olsam bunları bilip tekrar olurmuydun dersen olurdum derim, değiceğine inanıyorum opuyorumnanaktan

jupitooo geçmiş olsun:)) cok sirin bir burna benziyor minicik olmus! bu arada göz rengin cok güzel alcılarının cıkmasını sabirsizlikla bekliyoruz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…