Vanti Burun Estetiği Ameliyatı

jupitoo nasılsın canım, şişliklerin indi mi biraz, senin gibi pozitif olmayı çok isterdim. bana moral ve cesaret verdin.çok sağol canım opuyorumnanaktan

jupitooo geçmiş olsun:)) cok sirin bir burna benziyor minicik olmus! bu arada göz rengin cok güzel alcılarının cıkmasını sabirsizlikla bekliyoruz:)

Çok teşekkür ederim, bakalım atel çıkınca belli olcak naısl olduğu. Bu sabah silikonlarım alındı, hastanede UyuyanGüzel'le karşılaştık:) onun burnu da çok cici olmuş. Ufuk bey bi harikaopuyorumnanaktan

jupitoo nasılsın canım, şişliklerin indi mi biraz, senin gibi pozitif olmayı çok isterdim. bana moral ve cesaret verdin.çok sağol canım opuyorumnanaktan

şişlikler yanaklarıma doğru indi tombul yanak oldum, doktorum bile sıktı yanaklarımdan, erik koymuş gibi oldu aynı boshayallersmile
Şimdilik birazcık burun tıkanıklığım var silikonlarım çıktı bu sabah, sprey kullanmaya başladım sanırım kısa sürede o da geçicek.

canim naber nasil gidiyor? opuyorumnanaktan
carsamba gunu alcim cikicak, sabahtan gel dedi ufuk bey.
seninki ne zama cikacak?
cok iyi bir doktor ya cok canayakin, hic soguk falan degil cok iyi biri, cok seviyorum doktorcugumu acikcasi zemuszemus

canim naber nasil gidiyor? opuyorumnanaktan
carsamba gunu alcim cikicak, sabahtan gel dedi ufuk bey.
seninki ne zama cikacak?
cok iyi bir doktor ya cok canayakin, hic soguk falan degil cok iyi biri, cok seviyorum doktorcugumu acikcasi zemuszemus

Canımm çıktı mı alçın nasıl görünüyor :)
benim çıktı bant yapışık şuanda onumuzdeki çarşamba da o çıkıyor.
Gördüm ama banttan once, mincik kalmış eskiye göre :)
ama azıcık şişti snaırım bi değişik geldi gözüme. Oturmasını sabırsızlıkla bekliyorum!!
Senden ne haber?
Ufuk bey çok tatlı ben de çok seviyorum :) opuyorumnanaktan

tatlim alcim cikti, bant var suan bende de.
burnum tam istedigim gibi,kucuk ve kavisli zemuszemus
insallah seklinde bozulma degisme falan olmaz :Saruboceq:
ya bisy sorcam, ben gunlerdir her gun disardayim, hep geziyorum cok yoruluyorum burnuma bisy olur mu yaa??? daha 8. gun yeni doldu ama ben gunlerdir bir orda bir burda geziyorum kafamçokkarıştı
sizliyo bazen, sende oluyor mu canim?
senin burnun da guzel canim, sargili olmasina ragmen belli oluyodu zaten :lepi:
ufuk bey cok seker bence di mi canim yaa boshayallersmile

deniz suyu ve tatli badem yagi kullaniyorum suan tikaniklik acilsin diye.
bi de dikisler alinsa iyice rahatlicaz canim...

çok hoş görünüyor. zaten yüzün çok güzel. dahada hoş olacaksın canım. hayırlı olsun

Hepinize çoook teşekkürer, daha iyisi isteyenlerin olur umarım:)
Sizler olmasaydınız ameliyat öncesi+sonrası süreç çok zor geçicekti. Hepinize öpücükleer :*

buarada uyuyangüzel benim kardeşim ve burnu gerçekten harikaaaaaaaa ufukbey gerçekten başarılı bi doktorrrrrr

selam en son resimlerini de gördüm burnun az çok şeklini bulmaya başlamış iyileşme sürecinde...şiş olmasına rağmen doktorun iyi bir ameliyat yaptığı belli...
sen önceki ve sonraki burnunu beğendiğim 2. kişisin :)tekrardan geçmiş olsun arkadaşım...
sewgiler zemuszemus

çok teşekkür ederim tatlım:) bantlarım çıktı albume yeni fotolar ekledim hemen.
şuanda 12 gündeyim, doktorcuğum burun ucun şiş o küçülcek dedi. bir de masajları gösterdi en zor kısımı o sanırım bir de burun ucum çok sert şuanda taş gibi normal birşey o değil mi?
bir de sizler bakın bakalım iyisi kötüsüyle bir tartalım. bir ay sonra ne kalır ne değişir merak etmemek elde değil :)
inşallah çökme, simetri bozukluğu gibi şeylerle karşılaşmayız hiçbirimiz.
artık ben de aynaya baktığımda mutlu olanlan pıtırcıklardanım :kedi:

Jupitoooo bende çok beğendimmm gözlerin müthişşş :) demeden geçmiyimm ufuk bilkay açık ameliyat yapıyo dimi öle gibi gördüm

Jupitoooo bende çok beğendimmm gözlerin müthişşş :) demeden geçmiyimm ufuk bilkay açık ameliyat yapıyo dimi öle gibi gördüm

Evet canım açık yapıyor, zaten benim burnumu kapalı biraz zor üstesinde gelirdi kıkırdaklarım problemliymiş çünkü dışbükey olması gerekirken içbükeymiş burun ucum uğraştırmış. Beğendiğine çok sevindim :) şimdilik ucu biraz iri geliyor gözüme eski haline göre şahane tabiki ama bakalım bi 40 ı çıksın da:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…