Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
jupitooo geçmiş olsun:)) cok sirin bir burna benziyor minicik olmus! bu arada göz rengin cok güzel alcılarının cıkmasını sabirsizlikla bekliyoruz:)
jupitoo nasılsın canım, şişliklerin indi mi biraz, senin gibi pozitif olmayı çok isterdim. bana moral ve cesaret verdin.çok sağol canım opuyorumnanaktan
Çok teşekkür ederim, bakalım atel çıkınca belli olcak naısl olduğu. Bu sabah silikonlarım alındı, hastanede UyuyanGüzel'le karşılaştık:) onun burnu da çok cici olmuş. Ufuk bey bi harikaopuyorumnanaktan
canim naber nasil gidiyor? opuyorumnanaktan
carsamba gunu alcim cikicak, sabahtan gel dedi ufuk bey.
seninki ne zama cikacak?
cok iyi bir doktor ya cok canayakin, hic soguk falan degil cok iyi biri, cok seviyorum doktorcugumu acikcasi zemuszemus
Canımm çıktı mı alçın nasıl görünüyor :)
benim çıktı bant yapışık şuanda onumuzdeki çarşamba da o çıkıyor.
Gördüm ama banttan once, mincik kalmış eskiye göre :)
ama azıcık şişti snaırım bi değişik geldi gözüme. Oturmasını sabırsızlıkla bekliyorum!!
Senden ne haber?
Ufuk bey çok tatlı ben de çok seviyorum :) opuyorumnanaktan
selam en son resimlerini de gördüm burnun az çok şeklini bulmaya başlamış iyileşme sürecinde...şiş olmasına rağmen doktorun iyi bir ameliyat yaptığı belli...
sen önceki ve sonraki burnunu beğendiğim 2. kişisin :)tekrardan geçmiş olsun arkadaşım...
sewgiler zemuszemus
Jupitoooo bende çok beğendimmm gözlerin müthişşş :) demeden geçmiyimm ufuk bilkay açık ameliyat yapıyo dimi öle gibi gördüm